Constellations IMG_2918 © Anna Aalto, Heasta

Juhlavuoden pääteos saa ensi-iltansa lauantaina

20.3.2017

KokoTeatterin syntymäpäivähulinat potkaistaan ensi lauantaina kunnolla käyntiin, kun juhlavuoden pääteos, Constallations, saa suomenkielisen kantaesityksensä. Multiversumiteoriaan pureutuva esitys on ylistys teatteri- ja tanssitaiteelle, ja sen pääosissa nähdään Sami Saikkonen ja Sonja Sorvola.

Constellations on monella tapaa poikkeuksellinen tuotanto. Ensinnäkin se lainaa rakenteensa supersäieteorialta. Toisekseen siinä nähdään jotain ennenäkemätöntä – KokoTeatterin ensimmäinen pyörönäyttämö.

Teoksen esityskausi huipentuu juhlanäytökseen, joka pidetään KokoTeatterin virallisena 20-vuotissyntymäpäivänä 27.5.

Juhlavuoden kunniaksi kaikki teatterin vuonna 1997 syntyneet ikäkaimat pääsevät esityksiin maksutta.