Joga

Ilmaista kehonhuoltoa juhlaviikon kunniaksi

17.5.2017

Lähestyvien syntymäpäiviensä kunniaksi KokoTeatteri tarjoaa viikolla 21 laadukasta kehonhuoltoa TaM Metsälintu Pahkisen vetämänä. Tunneilla hyödynnetään sekatekniikkaa, joka yhdistää elementtejä muun muassa pilateksesta, bodyflowsta, joogasta ja Alexander-tekniikasta.

Jokaiselle päivälle on oma teemansa.

Maanantaina 22.5. klo 11–12: Lanneranka ja syvät vatsalihakset.
Keskiviikkona 24.5. klo 11–12: Lapatuki ja kiertoliikkeet.
Perjantaina 26.5. klo 11–12: Ryhmän toivomuksia kuunnellen keskitytään juuri sinne, missä apua tarvitaan.

Tunneille mahtuu 14 henkilöä. Voit varmistaa paikkasi ennakkoon lähettämällä viestiä osoitteeseen metsalintu.pahkin@gmail.com. Mikäli ryhmässä on tilaa, tunneille voi tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Mukaan tarvitset ainoastaan mukavat vaatteet, oman jumppa-alustan ja vesipullon.

Sydämellisesti tervetuloa!