IMG_4703 © Anna Aalto, Heasta

KokoTeatterin hallitus 2018

12.12.2017

KokoTeatterin jäsenistö on valinnut keskuudestaan  teatterin hallituksen kalenterivuodelle 2018. Puheenjohtajana jatkaa toista vuotta näyttelijä Miina Turunen.

Hallituksen puheenjohtaja Miina Turunen, näyttelijä.

IMG_9967-©-Anna-Aalto_1

Miina Turunen on viimeksi nähty KokoTeatterissa syksyllä 2017 kantaesitetyssä Graham Greenen Jutun loppu näytelmässä. Turunen on KokoTeatterin perustajajäseniä.


Hallituksen jäsen Sami Saikkonen, näyttelijä-ohjaaja-tanssija-koreografi.

Constellations IMG_3294 © Anna Aalto, Heasta_1

Saikkosen viimeisin rooli KokoTeatterissa oli Constellations -näytelmän mehiläistarhuri Roland. Saikkonen on teatterin pitkäaikainen jäsen ja tehnyt rooleja mm. Sam Shepardin ja Sarah Kanen näytelmissä.


Hallituksen jäsen Sonja Sorvola, tanssija-näyttelijä-kääntäjä.

Constellations IMG_4102-4 © Anna Aalto, Heasta_1

Sorvola nähtiin viimeksi KokoTeatterin lavalla Constellations näytelmässä Mariannen roolissa. Sorvolan suomentama Constellations oli KokoTeatterin 20-vuotisjuhlanäytelmä.


Hallituksen jäsen Metsälintu Pahkinen, tanssija-koreografi-näyttelijä.

DSC_1526_1

Pahkinen näyttelee ja tanssii KokoTeatterin kevään uutuudessa, Tanssiva agitaattori -teoksessa. Pahkinen on KokoTeatterin alkuvuosien aktiivijäseniä ja on aikaisemmin johtanut teatterin tanssiryhmää.


Hallituksen jäsen Helena Roivainen, valosuunnittelija.

Näyttökuva 2017-12-13 kello 11.16.33 kopio_1

Roivainen on KokoTeatterin pitkäaikainen jäsen, joka on tehnyt lukuisiin alkuvuosien teoksiin valosuunnittelun. Viimeksi Roivaisen valotaidetta nähtiin kesällä Koko Jazz Clubin Jazz Meets -esityksessä.


Hallituksen jäsen Anna Veijalainen, teatterinjohtaja-näyttelijä-ohjaaja-käsikirjoittaja.

DSC_1567_1

Veijalainen on KokoTeatterin alkuunpanija, perustajajäsen ja pitkäaikainen johtaja vuodesta 1997 alkaen. Keväällä 2018 Veijalainen esiintyy Tanssiva agitaattori -teoksessa.


Hallituksen jäsen Timo Hirvonen, muusikko-säveltäjä-taiteellinen johtaja.

JazzClub_200620174611-Timo-pienennetty_1

Hirvonen on Koko Jazz Clubin perustaja ja klubin toiminnasta vastaava taiteellinen johtaja. Hirvonen on tehnyt useasti musiikkia myös teatterin esityksiin, viimeksi syksyllä 2017 Jutun loppu -esityksessä, jossa hän johti talon orkesteria.


Hallituksen varajäsen Sanja Kangas, pukusuunnittelija.

Näyttökuva 2017-12-13 kello 11.17.31 kopio_1

Kangas on KokoTeatterin alkuvuosilta asti tehnyt pukusuunnitteluja lukuisiin eri teoksiin, kuten Jutun loppu (Greene), ensin tuntui tyhjyys kun sydän otettiin pois mutta nyt on kaikki hyvin (Kirkwood) sekä Tyttö tulossa (Harris).


Hallituksen varajäsen Virve Balk, opintojaan suorittava pukuompelija ja tanssija.

JazzmeetsDTC0955p_1

 Balk on KokoTeatterin perustajajäsen, joka on esiintynyt monissa teatterin alkutaipaleen tuotannoissa, esityksissä kuten Armon arpajaiset, Rakas Vincent ja Naapuri.


Hallitus 2018 valitsee järjestäytymiskokouksessaan keskuudestaan varapuheenjohtajan ja sihteerin. Vuosi 2018 on KokoTeatterin 21.toimintavuosi.