BHC kuvassa Elina Aalto kuva: Heidi Bergström

Toukokuussa lisäesityksiä Broken Hearts Clubista

12.3.2019

Broken Hearts Club musiikkiteatteriesitys saa kolme lisäesitystä toukokuussa. Vappu saa tänä vuonna mennä pitkäksi ja teatterin tunnelmallisessa särkyneiden sydänten illassa saa vapaasti itkeä – niin surusta kuin ilostakin.

BHC tuo mieleesi satavarmasti erilaisia tilanteita parisuhteestasi, niin entisistä kuin nykyisistäkin. Tuttujen biisien siivittämänä mokille, virheille, ylilyönneille ja hillittömille rakastumisille saa nauraa.

Lisäesitykset nähdään 3.5. ,8.5. ja 9.5. Kaikki esitykset alkavat klo 19:00. Esitystilaan saa viedä alkoholia sekä muita baarin antimia. K18.

Esiintyjät Sonja Sorvola, Elina Aalto, Tuomas Hautala ja Aleksi Kaufmann

Käsikirjoitus Sorvola & Aalto
Ohjaus Anna Veijalainen
Valo- ja äänitekniikka Hannu Huhtala