fbpx

KokoTeatteri on suljettu 13.4. asti

17.3.2020

KokoTeatteri on suljettu 13.4. asti. 

Olemme päättäneet perua tai siirtää kaikki esitykset, keikat ja tapahtumat 13.4. asti. Pyrimme löytämään esityksille, keikoille ja tapahtumille ensisijaisesti korvaavia päiviä. Loppukevään tilanteesta ja korvaavista esityspäivistä tiedotamme lisää mahdollisimman pian. Pyydämme kaikkia lipun varanneita ja/tai ostaneita olemaan kärsivällisiä lippuvaihtojen ja palautusten suhteen teatterin sähköpostin sekä Tiketin asiakaspalvelun ruuhkautumisen takia. 

Tsar-bomba, tulossa syksyllä 2020

Lippujen hyvittäminen / siirtäminen

Ensisijaisena toiveenamme on, että jäät odottamaan tietoa korvaavista esityspäivistä, ja vaihdat liput uuteen ajankohtaan. Jos esitys on kokonaan peruttu tai uusi ajankohta ei sovi sinulle, toivomme, että haluaisit vierailla meillä muutenkin, ja vaihdat ostetut liput toiseen esitykseen Tiketin kautta (www.tiketti.fi). Voit halutessasi vaihtaa liput myös KokoTeatterin lahjakorttiin ja päättää myöhemmin, mitä haluat tulla katsomaan! Lahjakortit ovat voimassa 12kk. Pienenä toimijana arvostamme tukeasi ja edellä mainitut vaihtoehdot auttavat toimintaamme jatkossa. Ymmärrämme kuitenkin, jos nämä vaihtoehdot ovat sinulle huonoja, ja palautamme rahat ostetusta lipusta. Voit aina ottaa meihin yhteyttä, vaihtaa jo olemassa oleva lippusi lahjakorttiin tai kysyä lisää: bookings@kokoteatteri.fi. Autamme mielellämme.

Aika meidän on tullut, tulossa syksyllä 2020

Kevään jatko

Jäämme seuraamaan tilannetta ja noudatamme viranomaisten määräyksiä sekä suosituksia myös jatkossa. Jatkosta tehdään päätöksiä viranomaisten suositusten mukaan. Tiedotamme muutoksista ja toiminnastamme pääasiassa kotisivuillamme, sähköpostitse ja sosiaalisen median kanavissa. Voit tilata uutiskirjeemme varmistaaksesi, että saat meiltä tulevat tiedot suoraan itsellesi: uutiskirjeen voit tilata etusivultamme www.kokoteatteri.fi . Jos viestejä ei näy, tarkista roskapostisi. Uutiskirjeen saat pääsääntöisesti vain kerran kuussa.

Ennakkokuva esityksestä Jos minä puhuisin sinulle

Korvaavat esitykset ja syksyn ohjelmiston julkistaminen

Teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että saamme mahdollisimman saumattomasti toimintamme jatkumaan, kun epidemia helpottaa. Etsimme korvaavia päiviä ja sovittelemme aikatauluja useiden työryhmien kanssa. Yritämme myös löytää vaihtoehtoisia tapoja toimia tälle ajalle, kun teatterimme ovet ovat yleisöltä kiinni. Valmistelemme myös tällä hetkellä syksyn ohjelmistojulkistusta. Näillä näkymin meillä on tulossa esitystentäyteinen syksy ja upea ohjelmisto. Fakta kuitenkin on se, että tämä kevät ja mahdollisesti koko vuosi tulee olemaan meille, kuten niin monelle muullekin, taloudellisesti todella vaikea. 

Grafiikka esityksestä Sukupuuttoparatiisi

Nostalgian poreilua virtuaalisesti

Kevään Nostalgia – neljän sammakon vaellus -esitykset ovat yleisöltä peruttuja, mutta tanssivat sammakot kokoontuvat kuitenkin vielä yhteen KokoTeatterille, jotta saamme nauhoitettua esityksestä mahdollisimman laadukkaan taltioinnin. Taltiointi tullaan lataamaan verkkoon. Tiedotamme tästä lisää ensi viikon aikana. 

Kuvakaappaus esityksen Nostalgia – neljän sammakon vaellus trailerista

Kiitos kärsivällisyydestä ja yhteistyöstä näinä poikkeuksellisina aikoina. 

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne – pysykää ennen kaikkea terveinä! 🧡

Aurinkoa kevääseen, toivottaa KokoTeatterin henkilökunta.