fbpx

Esitykset peruttu 31.5. saakka

30.3.2020

KokoTeatterin kevään esitykset on peruttu koronavirusepidemian hillitsemiseksi 31.5. saakka.

➡️ Suurin osa ensi-illoista ja vierailuesityksistä on kuitenkin onnistuttu siirtämään syyskaudelle:

– Tanssiteos Nostalgia – neljän sammakon vaellus ei jatka enää KokoTeatterin ohjelmistossa, mutta esitys on mahdollista nähdä vielä kerran Tampereella vierailuesityksenä Tanssiteatteri MD:n tiloissa Hällä-näyttämöllä 29.8. Lisätiedot: Tanssiteatteri MD
– Kulissit kaatuu – Musiikillinen tragikomedia alkoholismista -esitykset ovat siirretty keväältä syksyyn. Esitykset 2-9.8. 
– Humoristinen ja vauhdikas Homo Secundus – Sekundaihminen vaihtoi myös esityspäivät syyskaudelle. Esitykset 12-18.8. 
– Improvokaatio: Niskavuoren Naisia – improvisoitu melodraama siirtyi syyskaudelle. Esitykset 29.9. ja 8.11. 
– Kirsi Liimataisen uutuusnäytelmän Jos minä puhuisin sinulle -esitykset siirtyivät myös kevätkaudelta syksyyn. Esitykset 7-24.11. 

Kaikki kevään esityksiin ostetut liput kelpaavat sellaisenaan myös syyskauden esityksiin. Ilmoitathan kuitenkin tulostasi osoitteeseen: bookings@kokoteatteri.fi, niin saamme varattua sinulle paikan. Jos olet tehnyt varauksen kevään esitykseen, olemme sinuun yhteydessä varauksen vaihtamiseksi. 

Kiinnostuitko näistä esityksistä?
Lue niistä lisää ja osta liput: http://www.kokoteatteri.fi/ohjelmisto/


➡️ Voiko teatteria tukea tai nähdä esityksiä poikkeustilanteen aikana?

KokoTeatteri on luonut mesenaattikampanjan kevään ajaksi. Kampanjan tavoitteena on tuoda KokoTeatterin tuotanto lähelle katsojaa näinä aikoina, kun suurin osa ihmisistä viettää valtaosan ajastaan kotona sisällä koronaepidemian takia. Toisena tavoitteena on turvata taloudellisesti teatterin toiminta.

Mesenaatti.me KORONA-AID -sivustolta löytyy ohjeet tukisumman maksamiseen (á 10€), jonka jälkeen tukija saa käyttöönsä videolinkin sekä salasanan. Salasanalla pääsee katsomaan esitystaltioinnin Vimeo.com -palvelussa. Katseluoikeus on voimassa rajoitetun ajan. 

Katsottavissa tällä hetkellä on syksyn 2019 KokoTeatterin päätuotanto Luksusmuijat 2, kevään 2018 pääteos Tanssiva Agitaattori sekä ylistetty Koko Jazz Clubin kanssa toteutettu yhteisteos Jazz Meets Theatre/Dance/Circus kesältä 2017. Lisää tallenteita on tulossa pitkin kevättä. 

Tue KokoTeatteria ja katso tallenteita: https://mesenaatti.me/campaign/?id=1457#single/view


➡️ Tutustu syksyn ohjelmistoon ja osta liput!

KokoTeatterin syyskausi on nyt julkaistu. Mukana joukossa on kotimaisia kantaesityksiä, yhteistuotantoja sekä vierailuja. Kattaus on niin laaja, että aivan jokainen kulttuurinnälkäinen löytää sieltä omat suosikkinsa. 

KokoTeatterin syksyn päätuotanto kantaa nimeä Aktivistinäytelmä III. Se on Helena Kallion uusi näytelmä ja eri aikojen vapaustaistelijoista kertovan teostrilogian itsenäinen päätösosa. Aktivistinäytelmä III peilaa oman aikamme kysymyksiä 1960-luvun kansalaisoikeus-, nais- ja ympäristöliikkeen maailmaa muuttaneilta aktivisteilta perimiimme ideoihin. Mitä jäi käteen ja mikä nyt eteen? Lavalla nähdään Tuuli Heinonen, Anni Elif Egecioglu sekä Anna Veijalainen.

Tutustu syksyn ohjelmistoon ja osta liput: http://www.kokoteatteri.fi/ohjelmisto/

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne – pysykää ennen kaikkea terveinä.

Aurinkoa kevääseen, toivottaa KokoTeatterin henkilökunta. 🧡