fbpx

KokoTeatterin toiminta jatkuu 1.6. alkaen

6.5.2020

KokoTeatteri ja Koko Jazz Club käynnistävät esitystoimintansa uusien suositusten puitteissa 1.6. alkaen tarjoamalla konsertteja ja teatterin ohjelmistoa joka päivä juhannukseen asti. Toiminnassa otetaan huomioon yleisömäärän suhteen annettuja ajantasaisia kokoontumismääräyksiä. Paikalla olevan yleisön sekä henkilökunnan terveys on KokoTeatterille ensisijaisen tärkeää, ja siksi teatterilla tullaan noudattamaan hygieniasuosituksia äärimmäisen tarkasti. Tilojen puhtauteen sekä turvaväleihin kiinnitetään erityistä huomiota. Hygieniasuositusten mukaisesti käteistä rahaa ei oteta poikkeusolojen aikana vastaan. Väliajoilla asiakkaille järjestetään pöytiintarjoilu. KokoTeatterin suuri lavanäyttämö mahdollistaa katsomossa olevien tuolien ja pöytien asettamisen niin, että asiakkailla on runsaasti henkilökohtaista tilaa.

Kesäkauden avaa Iiro Rantala, joka konsertoi 1.6. ja 2.6. Keskiviikkona 3.6. esiintyvät Kari Ikonen ja Mia Simanainen. Kaikkia teatterinnälkäisiä hemmotellaan loppuviikosta, kun näemme kaksi lisäesitystä Ari Nummisen Nostalgia – neljän sammakon vaellus -tanssiteoksesta 4.6. ja 5.6.

Lauantaina 6.6. vuorossa ovat Nina Mya ja Jukkis Uotila. Tenorisaksofonismin ilosanomaa julistavat Joonatan Rautio sekä Manuel Dunkel Live at the Light House – tribuutin parissa. KJC Solo Piano -sarjassa esiintyvät muun muassa Aleksi Tuomarila ja Aki Rissanen. Konsertit ja esitykset alkavat aina klo 19:00. Ovet avataan aina tuntia ennen esitystä. KokoTeatteri ja Koko Jazz Club tarjoavat esitystoimintaa juhannukseen saakka joka viikko maanantaista lauantaihin. Ohjelma päivittyy vielä ja ajantasaiset esitystiedot löytyvät KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin verkkosivuilta.

Tervetuloa KokoTeatteriin avaamaan upea kesäkausi 2020.