fbpx
Vendetta nousee KokoTeatterin estradille

Vendetta nousee KokoTeatterin estradille

10.8.2020

Tuore, rohkea ja kantaaottava helsinkiläinen improvisaatioteatteri Vendetta haluaa esityksillään kyseenalaistaa valtarakenteita

KokoTeatterin syksyä värittää improvisaatioteatteri Vendettan koko illan improvisaationäytelmät. Vendettan esitykset kertovat ajankohtaisia tarinoita feministisestä näkökulmasta. Tavoitteena ryhmällä on edistää tasa-arvoa ja keskinäistä ymmärrystä.

Improvisaatioryhmä Vendetta on saanut alkusysäyksensä noin neljä vuotta sitten, kun Pietarin valtiollisesta teatteriakatemiasta näyttelijäksi valmistunut ja KokoTeatterissakin useamman kerran aikaisemmin näytellyt Anna Andersson kyseli osallistujia improvisaatiokurssille. Kurssi oli alku yhteiselle matkalle, joka huipentui kolme vuotta myöhemmin Vendettan perustamiseen. Vendetta koostuu kuudesta teatteritaiteen ammattilaisesta. Mukana Anna Anderssonin kanssa Vendettassa ovat myös Anni Korolainen Crevier, Outi Ikonen, Julia Gauffin, Suvi Koivusalo sekä Tuuli Mattila.

Vendetta ottaa yleisöä vuorovaikutuksellisesti mukaan esityksiin; ennen esitystä yleisöä osallistetaan sosiaalisen median kautta ja esityksen aikana yleisö saa myös vaikuttaa esityksen kulkuun. KokoTeatterissa nähdään syksyllä kolme kokoillan improvisoitua näytelmää teosnimellä Korruptoituneiden mielten jumppa”Teosnimi tulee siitä, että ihan kaikki, myös me Vendettalaiset, olemme korruptoituneita mieliä ja pyrimme pääsemään irti näistä yhteiskunnan asettamista ennakkoluuloista ja asenteista jumppaamalla mieliämme”, toteavat vendettalaiset.

Esitykset:
2.9. klo 19
17.11. klo 19
16.12. klo 19

Lue lisää
Osta liput