fbpx
KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin odotettu kesäkausi on pian täällä

KokoTeatterin päivitetty turvallisuusohjeistus

19.8.2020

KokoTeatterille on turvallista tulla. Olemme päivittäneet turvallisuusohjeistuksemme ajankohtaisten turvallisuussuositusten mukaisiksi. Ohjeet on laadittu KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin toimintaa ja tiloja silmällä pitäen sekä noudattaen viranomaisten sekä alan suosituksia. 

Esittävän taiteen toimijoille yhteiset korona-ajan turvallisuusohjeistukset
OKM:n ja THL:m yhteisesti valmistelemat ohjeet löytyvät täältä

Lue KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin laaja turvallisuusohjeistus täältä

Lue alta ajankohtaiset tärpit.

  • Tilojen turvallisuus

Otamme toiminnassamme huomioon yleisömäärän suhteen annettuja ajantasaisia kokoontumismääräyksiä. Jokaiseen tapahtumaan on myynnissä vain rajoitettu määrä lippuja. KokoTeatterin tilat ovat väljät ja avarat. Jokaiselle asiakkaalle on mahdollista järjestää runsaasti henkilökohtaista tilaa. Katsomossa on erillisiä pöytäryhmiä seurueille, joiden välissä on reilusti väljyyttä.

  • Tapahtumien sujuvuus

OKM velvoittaa ohjeissaan, että tarvittaessa kaikkiin katsojiin on voitava saada yhteys, mikäli tartuntaketjuja ilmenisi. Tästä syystä kaikki liput pyritään myymään Tiketin palvelun kautta.

Tapahtumasta riippuen järjestämme katsojille pöytiinohjauksen ja pöytiintarjoilun. Ovet avataan normaalisti tuntia ennen esitystä. Katsojat saavat valita salista itselleen sopivat paikat. Kun esitys on päättynyt, tilasta poistutaan rauhallisesti turvavälit huomioiden.

  • Terveys

Paikalla olevan yleisön sekä henkilökunnan terveys on KokoTeatterille ensisijaisen tärkeää, ja siksi teatterilla noudatetaan hygieniasuosituksia äärimmäisen tarkasti.

Jos katsojalla ilmenee oireita, saa lipun vaihtaa helposti toiseen esitykseen tai konserttiin. Halutessaan katsoja voi myös vaihtaa liput lahjakorttiin, jonka voi käyttää myöhemmin sopivana ajankohtana. Myös rahat on mahdollista saada takaisin, mikäli saapuminen peruuntuu sairauden vuoksi.

  • Tilat ja hygienia

Tilojen puhtauteen kiinnitetään erityistä huomiota. Jokaisen oven luona on käsidesipiste. Käsidesiä löytyy myös baarista ja WC-tiloista. Käsihygieniasta huolehditaan sekä tilaan tullessa että lähtiessä. Käsienpesu on tarpeen mahdollisimman usein. Esiintyjät sekä muu henkilöstö käyttävät eri sisäänkäyntiä kuin katsojat. Kahden esityksen päivinä tilat siivotaan huolellisesti esitysten välissä.

  • Turvavälit

KokoTeatterin suuri lavanäyttämö mahdollistaa katsomossa olevien tuolien ja pöytien asettamisen niin, että asiakkailla on runsaasti henkilökohtaista tilaa. Turvavälejä on helppo ylläpitää sekä KokoTeatterin aulatiloissa että salin puolella. Turvaväleihin kiinnitetään erityistä huomiota kaikissa tiloissa; salin puolella, aulatiloissa sekä saniteettitiloissa. Paikalla oleva henkilökunta on ohjeistettu tarkkailemaan turvavälien toteutumista. Baariin sekä WC-tiloihin on järjestetty turvavälitarrat lattiaan, joita toivotaan noudatettavan.

  • Maskit

Virallista maskipakkoa ei ole, mutta kasvomaskit ovat sallittuja ja suotavia käyttää, mikäli se lisää henkilökohtaista turvallisuuden tunnetta.

  • Käteinen raha

Hygieniasuositusten mukaisesti käteistä rahaa ei oteta poikkeusolojen aikana vastaan.

Lue KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin laaja turvallisuusohjeistus täältä
Esittävän taiteen toimijoille yhteiset korona-ajan turvallisuusohjeistukset
OKM:n ja THL:m yhteisesti valmistelemat ohjeet löytyvät täältä

Tervetuloa turvallisesti KokoTeatteriin ja Koko Jazz Clubille!

KokoTeatteriTurvallisuusohjeet
KokoTeatterissa noudatetaan turvavälejä ja hygieniasuosituksia. Jokaisella katsojalla on runsaasti henkilökohtaista tilaa.
Videolla Anna Veijalainen esittelee KokoTeatterin tiloja ja toimintaa poikkeusolojen aikana. Videolla mainittu pöytiintarjoilu ja pöytiinohjaus vaihtelee esityskohtaisesti.