fbpx
Alpo Aaltokoski Companyn Suljetut Ovet KokoTeatterissa

Tulossa: Alpo Aaltokoski Companyn Suljetut ovet

7.10.2020

Ajatus teoksesta, joka käsittelee luopumista ja kuolemaa syntyi Alpo Aaltokoskella jo vuosia sitten. Sitä työstettiin jo kerran aikaisemmin taiteilijaresidenssissä Ranskan Caenissa kolme vuotta sitten, mutta aika ei ollut silloin oikea. Nyt sooloteoksista koostuvan kuusiosaisen teossarjan ensimmäinen osa saa ensi-iltansa KokoTeatterissa. Esitykset ajalla 13.10.–1.11.

KokoTeatteri haastatteli Alpo Aaltokoskea keväällä 2020. Mitä Aaltokoski kertoi uransa alkuhetkistä? Mikä sai aikaan palon alalle? Onko uraa joskus tullut kyseenalaistettua? Ja mitä tapahtui Nicaraguassa vuonna 1994?

Tulossa: Alpo Aaltokoski Companyn Suljetut ovet
Tulossa: Alpo Aaltokoski Companyn Suljetut ovet

Lue KokoZinen artikkeli, jossa Alpo Aaltokoski avaa myös sitä, mitä tulemme näkemään nyt KokoTeatterissa tulevina viikkoina.

Alpo Aaltokoski Company: Suljetut ovet
Esitykset 13.10.-1.11.2020

Osta liput

Lue KokoZine klikkaamalla tästä

KokoZine syksy 2020
KokoZine syksy 2020