Natskun kuva IMG_1010
,

Kulissit kaatuu – toipumistarina ilman jumalan armoa ja viinan pirua

23.4.- 26.4. Klo 19:00 - 19:00

Esitykset Koko Teatterissa

  • 23.4. Klo 19:00
  • 24.4. Klo 19:00
  • 25.4. Klo 19:00
  • 26.4. Klo 19:00
Osta lippu

Liput 27 / 19

Kulissit kaatuu

-Musiikkikomedia alkoholismista.

Tositapahtumiin perustuva Kulissit kaatuu iskee suoraan, mutta huumorilla kiinni aiheeseensa. Musiikkikomedian keskushenkilö on näyttelijä Nata, joka on toipumassa alkoholismista. Hänen matkassaan liikumme ajasta ja paikasta toiseen pyrkimyksenä päästä selvyyteen miksi kävi niinkuin kävi.

Näemme miten näyttelijä Nata sinnittelee työn ja arjen keskellä häpeän ja valheen kierteessä. Vauhtia ei hidasta edes näyttämölle asteleva Arvaamaton Jumala, Isontalon Antti tai haudasta noussut, hekumallisesti saarnaava Raakel-mummo. Elämä on oopperaa!

Esitys leikittelee identiteetillä, henkilöhistorialla ja taiteilijan tehtävällä. Se katsoo ihmistä ja alkoholismia armollisesti. Kulissien kaatuminen on esityksessä kuvainnollista, mutta myös konkreettista.

Näytelmä rikkoo käsityksen alkoholistista, jonka kasvot on usein ottanut keski-ikäinen perheenisä tai yksinäinen eläkkeelle jäänyt nainen. Kuka tahansa meistä voi sairastua alkoholismiin missä elämäntilanteessa tahansa. Tämä esitys ei kuitenkaan lietso pelkoa vaan kannustaa ottamaan rohkeasti ryypyn.

Näyttämömusiikki koostuu musikaalikappaleista, Lasse Lintalan lauluista sekä työryhmän omista sävellyksistä.

Käsikirjoitus

Natalil Lintala

Ohjaus:

Tero Heinämäki

Musiikki:

Mari Kätkä

Esiintyjät Natalil Lintala, Mari Kätkä ja Tero Heinämäki