Sosiaalisentaiteen innovaatioilta
KokoTeatteri Hämeentie 3, 00530 Helsinki

Sosiaalisen taiteen innovaatioilta vol 3

21.11. Klo 15:00

Esitykset Koko Teatterissa

  • 21.11. Klo 15:00

Sosiaalisen taiteen innovaatioilta vol 3 on täällä!

Järjestimme ensimmäisen Sosiaalisen taiteen innovaatioilta tapahtuman 2018 lokakuussa KokoTeatterilla. Tilaisuuden tavoitteena oli kartoittaa tarvetta SOTE ja Taidekentän kohtaamiselle. Suuren kiinnostuksen vuoksi päätimme järjestää kokonaisen keskustelutilaisuus sarjan.

Seuraava tapahtuma järjestetään KokoTeatterilla 21.11.2019
Illan agendana on tällä kertaa kerätä puhujien ja osallistujien kokemuksia taidetta ja hyvinvointia yhdistävistä projekteista:

mikä on toiminut?
ja mikä ei?
mitä ehkä pitäisi tehdä toisin?

Illan keskustelun avaajina eri tahojen asiantuntijoita, puhujat julkaistaan lähempänä ajankohtaa. (seuraa siis ilmoittelua!)

Tilaisuudessa avataan keskustelua taiteen hyvinvointivaikutusten käytäntöön panosta ja juurruttamisesta sekä taide-, ja sosiaali-kentän yhteisestä tulevaisuudesta.

Tilaisuus on luonteeltaan vapaamuotoinen ja yleisölle avoin.

Toimintakulttuurit muuttuvat ja hoitoalalla noudatetaan yhä enemmän kokonaisvaltaisia käytäntöjä ja ennaltaehkäisyyn perustuvaa hoitoa. Taide on tässä hyvinvointikeskustelussa keskeisessä roolissa. Myös taidekentän rahoitusmallit ja rakenteet ovat murroksessa. Kenen tulisi rahoittaa taiteella tavoiteltavaa hyvinvointia?