fbpx

Tilat

KokoTeatterin tiloja on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin tai esityskäyttöön. Myös teatterisalia ja Kokon baarin tiloja vuokrataan vieraileville esityksille ja yksityistilaisuuksiin. Olemme järjestäneet seminaari- ja kokoustilaisuuksia, viininmaistajaisia, häitä ja muita juhlia tarjoten tilan oheen myös mahdollisuuden koota korkeatasoisia ohjelmapalveluita sekä upeat tarjoilut. 

DSC04242KokoTeatterissa ja Koko Jazz Clubin klubitilassa sekä baarissa on enimmillään 200 asiakaspaikkaa. Käytössä on erinomainen äänentoisto- ja muunneltavaa valaistuskalustoa. KokoTeatterin ja Jazz Clubin tilat taipuvat monenlaiseen käyttöön ja laadukkaat ääni – ja valokalustomme mahdollistavat lähes minkä tahansa tapahtuman järjestämisen.

Vuokrasumma määräytyy KokoTeatterin maksaman vuokran sekä kiinteiden kulujen mukaisesti ja se on sidoksissa ajankäyttöön sekä tilaisuuteen tarvittavan henkilökunnan määrään.

Teatterisalin nouseva katsomo on muunneltavissa ja katsojia sinne mahtuu katsomoratkaisusta riippuen 100-150. Tällä hetkellä katsomo on rakennettu nousevana vanhaan näyttämöaukkoon jolloin esiintymistila on lattia tasossa.

DSC04265

Teatterisalin esiintymistila on lattiatasossa. Tila on kokonaisuudessaan 14 x 14 metsiä. Katsomon ollessa yhdellä seinällä, näyttämöksi jäävä alue on  noin 10 m x 10 m. Teatterisali on 5 metriä korkea. Teatterisalissa on kiinteä KokoTeatterin omistuksessa oleva valo- ja äänijärjestelmä.

Kurkkaa tiloihin 3D esittelystä!
Teatterilava
Jazz Club lava
Yläaula
Portaikko
Ala-aula

Lataa pohjapiirustus tästä

Tilojen vuokrauksesta voit kysellä joko sähköpostitse toimisto(at)kokoteatteri.fi tai toimistostamme puh 050 321 9919 

koko_sali

KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin vuokrauksen ehdot ja hinnan muodostuminen

KokoTeatterin vuokraushinnasto 2020. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tilavuokra sisältää tilan ja tekniikan käytön. Vuokraan sisältyy aina yksi KokoTeatterin työntekijä, joka on baarihenkilö sekä lipunmyyjä. Teatterilta löytyy pitkiä ja pyöreitä pöytiä, tuoleja sekä pöytäliinoja. Tilojen asettelusta ja järjestelyistä sovitaan aina erikseen. Vuokrahinnasto on päiväperusteinen (maksimi aika valmisteluineen on 12h).

Tilavuokrat:

Teatteri 1500€ / iltatilaisuus (200€/h*) koko tila käytössä

* tuntiveloitus koskee tilan vuokrausta arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Hinnat saattavat vaihdella sesongin sekä viikonpäivän mukaan. Kysy tarjousta!

 

Vuokraushintaan kuuluu KokoTeatterin lipunmyyntikanava Tiketti.

Erikseen sovittavat ja hinnoiteltavat asiat:

– Siivous. Vuokrattava tila jätetään samanlaiseen kuntoon, kuin se on vuokraushetkellä ollut. Jos asiakas haluaa, KokoTeatteri voi hoitaa siivouksen. Tästä sovittava vuokraussopimusta tehdessä ja siivouksesta laskutetaan erikseen.

– Teknikko. Vuokrahintaan sisältyy asiakkaan oman teknisen henkilön perehdytys tilan tekniikkaan. KokoTeatterin kautta voi myös tiedustella teknistä henkilökuntaa, jonka palkkaamisesta sovitaan erikseen.

– Narikka. Narikkatyöntekijät sovitaan ja palkataan erikseen.

– Lippuvarausten vastaanottamisesta puhelimitse, sekä sähköisesti voidaan sopia erikseen. Lipunmyyntiin ja siihen liittyvät taloushallinnolliset palvelut, sekä lipputulojen laskutukset onnistuvat myös KokoTeatterin kautta. Ensisijaisesti suosimme kuitenkin lippujen myymistä Tiketin kautta.

– Harjoitus- sekä rakennusaikataulu ja niistä koituvat mahdolliset ylimääräiset kustannukset sovitaan sopimuksentekohetkellä.

– Soittimien käytöstä on aina sovittava erikseen. Yhteydenotto suoraan Timo Hirvonen timohirvonen1625(at)gmail.com

– Cateringpalvelut onnistuvat tilausravintolamme kautta. Hinnasto vaihtelee tarjottavan mukaan. Tiedustelut toimisto(at)kokoteatteri.fi

– Tilan lisäksi on mahdollista myös tilata elävää musiikkia tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Tiedustelut: Timo Hirvonen timohirvonen1625(at)gmail.com

IMG_4924 © Anna Aalto, Heasta (1)