fbpx

KokoTeatterin turvallisuus

KokoteatterinTurvallisuus

1.10.2020

KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin toiminnassa otetaan huomioon yleisömäärän suhteen annettuja ajantasaisia kokoontumismääräyksiä. Päivitämme turvallisuusohjeistuksiamme jatkuvasti noudattaen viranomaisten sekä alan suosituksia.

Esittävän taiteen toimijoille yhteiset korona-ajan turvallisuusohjeistukset
OKM:n ja THL:n yhteisesti valmistelemat ohjeet löytyvät täältä

Lyhyesti

 • KokoTeatteri on sitoutunut seuraamaan alueellista epidemiatilannetta ja toimimaan aina päivitettyjen tietojen mukaan.
 • Sitoudumme toiminnassamme ylläpitämään turvavälejä: olemme rajanneet yleisömäärää siten, että henkilöiden ja seurueiden välille jää vähintään 1-2m.
 • KokoTeatterin henkilökunta muistuttaa ja auttaa turvavälien pitämisessä. Tämän lisäksi tilassa on etäisyysopasteita.
 • Suosittelemme, että liput ostetaan ennakkoon Tiketin verkkokaupan kautta.
 • Otamme vastaan ainoastaan korttimaksuja.
 • Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä. Henkilökunta käyttää maskeja aina asioidessaan asiakkaiden kanssa samassa tilassa. KokoTeatterilla on myynnissä pestäviä kestomaskeja hintaan 6€/kpl.
 • Tilassamme suoritetaan tehostettu siivous aina ennen esitystä. Kahden esityksen päivinä tilat siivotaan esitysten välissä.
 • KokoTeatterin katsomo on jaettu kuuteen eri lohkoon, joka lisää entisestään tilan väljyyttä sekä turvavälejä.
Asiakaspalveluvastaava Katimari kertoo KokoTeatterin turvallisuudesta oheisella videolla.

Tilojen turvallisuus

Otamme toiminnassamme huomioon yleisömäärän suhteen annettuja ajantasaisia kokoontumismääräyksiä. Jokaiseen tapahtumaan on myynnissä vain rajoitettu määrä lippuja. KokoTeatterin tilat ovat väljät ja avarat. Jokaiselle asiakkaalle on mahdollista järjestää runsaasti henkilökohtaista tilaa. Katsomossa on erillisiä pöytäryhmiä seurueille, joiden välissä on reilusti väljyyttä.

Tapahtumien sujuvuus

OKM velvoittaa ohjeissaan, että tarvittaessa kaikkiin katsojiin on voitava saada yhteys, mikäli tartuntaketjuja ilmenisi. Tästä syystä kaikki liput pyritään myymään Tiketin palvelun kautta.
Tapahtumasta riippuen järjestämme katsojille pöytiinohjauksen ja pöytiintarjoilun. Ovet avataan normaalisti tuntia ennen esitystä. Katsojat saavat valita salista itselleen sopivat paikat. Kun esitys on päättynyt, tilasta poistutaan rauhallisesti turvavälit huomioiden.

Terveys

Paikalla olevan yleisön sekä henkilökunnan terveys on KokoTeatterille ensisijaisen tärkeää, ja siksi teatterilla noudatetaan hygieniasuosituksia äärimmäisen tarkasti.
Jos katsojalla ilmenee oireita, saa lipun vaihtaa helposti toiseen esitykseen tai konserttiin. Halutessaan katsoja voi myös vaihtaa liput lahjakorttiin, jonka voi käyttää myöhemmin sopivana ajankohtana. Myös rahat on mahdollista saada takaisin, mikäli saapuminen peruuntuu sairauden vuoksi.

Tilat ja hygienia

Tilojen puhtauteen kiinnitetään erityistä huomiota. Jokaisen oven luona on käsidesipiste. Käsidesiä löytyy myös baarista ja WC-tiloista. Käsihygieniasta huolehditaan sekä tilaan tullessa että lähtiessä. Käsienpesu on tarpeen mahdollisimman usein. Esiintyjät sekä muu henkilöstö käyttävät eri sisäänkäyntiä kuin katsojat. Kahden esityksen päivinä tilat siivotaan huolellisesti esitysten välissä.

Turvavälit

KokoTeatterin suuri lavanäyttämö mahdollistaa katsomossa olevien tuolien ja pöytien asettamisen niin, että asiakkailla on runsaasti henkilökohtaista tilaa. Turvavälejä on helppo ylläpitää sekä KokoTeatterin aulatiloissa että salin puolella. Turvaväleihin kiinnitetään erityistä huomiota kaikissa tiloissa; salin puolella, aulatiloissa sekä saniteettitiloissa. Paikalla oleva henkilökunta on ohjeistettu tarkkailemaan turvavälien toteutumista. Baariin sekä WC-tiloihin on järjestetty turvavälitarrat lattiaan, joita toivotaan noudatettavan.

Maskit

Virallista maskipakkoa ei ole, mutta suosittelemme maskien käyttöä. KokoTeatterin henkilökunta käyttää maskeja aina asioidessaan asiakkaiden kanssa samassa tilassa. KokoTeatterilla on myynnissä pestäviä kestomaskeja hintaan 6€/kpl.

Käteinen raha

Hygieniasuositusten mukaisesti käteistä rahaa ei oteta poikkeusolojen aikana vastaan. Varauduthan korttimaksamiseen.

Lue KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin laaja turvallisuusohjeistus täältä

Esittävän taiteen toimijoille yhteiset korona-ajan turvallisuusohjeistukset
OKM:n ja THL:m yhteisesti valmistelemat ohjeet löytyvät täältä

Tervetuloa turvallisesti KokoTeatteriin ja Koko Jazz Clubille!

Antti Lahti & työryhmä: Tanssikielto on täällä!

Antti Lahden Tanssikielto nähdään KokoTeatterissa 23.–24.10.

23.10.2020

Joulukuussa 1939 sisäasiainministeriön päätöksellä Suomesta kiellettiin tanssiminen julkisissa tilaisuuksissa. Sen pelättiin rappeuttavan moraalia, laskevan taistelutahtoa ja lisäävän päihteiden käyttöä. Tuntuu uskomattomalta sattumalta, että nyt vuonna 2020 tehdään teosta, joka käsittelee valtion tasolta tullutta tanssin kieltämistä ja ensi-ilta perutaan hallituksen määräämien rajoitustoimien takia. Antti Lahden Tanssikielto nähdään KokoTeatterissa 23.–24.10.

Kuvassa Antti Lahti. Kuva: Petra Tiihonen.

Tanssija, koreografi ja dj Antti Lahti on 90-luvun lopulla valmistuttuaan tehnyt taukoamatta monenlaisia tanssiin liittyviä töitä esiintymisestä opettamiseen, tuottamisesta festarin ja ryhmän johtamiseen. Lahti on aina kokenut tärkeänä olla tekemisissä tanssin kanssa tavalla tai toisella. Hän kertoo harkinneensa alan vaihtoa yhden ainoan kerran 15 vuotta sitten. Samaa ei ole sittemmin tapahtunut. 

KokoTeatteri haastatteli Antti Lahtea keväällä 2020. Mitä Lahti kertoi uransa alkuhetkistä? Mikä sai aikaan palon alalle? Onko uraa tullut joskus kyseenalaistettua? Miksi ajatus salaa tanssimisesta viehättää Lahtea?

Lue KokoZinen artikkeli klikkaamalla tästä

Osta liput

Tanssikielto
Esitykset 23.-24.10.2020

KokoZine syksy 2020
KokoZine syksy 2020

Tulossa: Toivechansonkonsertti 27.10.

Timo Tuominen tuo Jacques Brelin mestariteokset KokoTeatterin estradille

21.10.2020

KokoTeatterin lavalla nähtiin 13.6.2020 Timo Tuominen ja Jacques Brelin ajattomat mestariteokset.

Katso videolta kesäkuun konsertin tunnelmat:

Timo Tuominen: Brel 13.6.2020

Timo Tuominen nähdään KokoTeatterilla tänä syksynä vielä yhden Toivechansonkonsertin merkeissä 27.10.

Tuominen on vuodesta 2011 esittänyt itse kääntämiään Brel-chansoneita muun muassa Kansallisteatterin Lavaklubilla täysille saleille. Tällä kertaa Tuominen antaa yleisölle vallan ja laulaa ainoastaan yleisön toivechansoneita. Ennennäkemätön ilta siis luvassa!

Timo Tuominen: Toivechansonkonsertti
Esitykset: 26.9. ja 27.10.

Osta liput

Ihmisarvon, rakkauden ja rauhan puolesta!

Suljetut ovet sai tunnelmallisen ensi-iltansa 13.10.

AlpoAaltokoskiSuljetutOvet Kuva: Sini Salo

15.10.2020

Sooloteoksista koostuvan kuusiosaisen teossarjan ensimmäinen osa sai ensi-iltansa 13.10. KokoTeatterissa. Suljetut ovet on koreografi Alpo Aaltokosken kuoleman ja luopumisen teemaa käsittelevän teossarjan ensimmäinen osa. Katso alla olevalta videolta ensi-illan tunnelmat.

Alpo Aaltokoski Company: Suljetut ovet ensi-ilta 13.10.2020

”Olipa upea Alpo Aaltokoski Companyn Suljetut ovet. Oli niin hyvä olla ja sitä katsoa. Väänäsen ja Koukkulan fani olen ollut jo pitkään, niin syvällisiä he ovat, mutta nyt oli vielä extra upeutena flamencokitaristi Joonas Widenius. Vahva suositus!” – katsojakommentti

Alpo Aaltokoski Company: Suljetut ovet
Esitykset: 13.10.-1.11.2020

Osta liput

Tulossa: Alpo Aaltokoski Companyn Suljetut ovet

Alpo Aaltokoski Companyn Suljetut Ovet KokoTeatterissa

7.10.2020

Ajatus teoksesta, joka käsittelee luopumista ja kuolemaa syntyi Alpo Aaltokoskella jo vuosia sitten. Sitä työstettiin jo kerran aikaisemmin taiteilijaresidenssissä Ranskan Caenissa kolme vuotta sitten, mutta aika ei ollut silloin oikea. Nyt sooloteoksista koostuvan kuusiosaisen teossarjan ensimmäinen osa saa ensi-iltansa KokoTeatterissa. Esitykset ajalla 13.10.–1.11.

KokoTeatteri haastatteli Alpo Aaltokoskea keväällä 2020. Mitä Aaltokoski kertoi uransa alkuhetkistä? Mikä sai aikaan palon alalle? Onko uraa joskus tullut kyseenalaistettua? Ja mitä tapahtui Nicaraguassa vuonna 1994?

Tulossa: Alpo Aaltokoski Companyn Suljetut ovet
Tulossa: Alpo Aaltokoski Companyn Suljetut ovet

Lue KokoZinen artikkeli, jossa Alpo Aaltokoski avaa myös sitä, mitä tulemme näkemään nyt KokoTeatterissa tulevina viikkoina.

Alpo Aaltokoski Company: Suljetut ovet
Esitykset 13.10.-1.11.2020

Osta liput

Lue KokoZine klikkaamalla tästä

KokoZine syksy 2020
KokoZine syksy 2020

Aktivistinäytelmä 3 ensi-illan tunnelmia 25.9.2020

Aktivistinäytelmän ensi-iltatunnelmia

Aktivistinäytelmä 3 sai ensi-iltansa 25.9. – kurkista videolta ensi-illan tunnelmat

Tunnelmia Aktivistinäytelmä 3 ensi-illasta

KokoTeatterin turvallisuus on ilta toisensa jälkeen saanut ylistystä asiakkailta, sillä huolehdimme turvallisuussuosituksista viimeistä yksityiskohtaa myöten. Turvavälit sekä aulassa että salin puolella toteutuvat ohjeiden mukaan ja maskeja käytetään sekä henkilökunnan puolesta että myös katsomossa ahkerasti. Kiitoksia KokoTeatterin henkilökunnalle ja paikalla olevalle yleisölle turvallisuussuositusten toteutumisesta. ⁣

Aktivistinäytelmä 3
Esitykset 25.9.-25.11.

Osta liput

Muusikko-näyttelijä Anni Elif Egecioglu kertoo rooleistaan Aktivistinäytelmä 3:ssa

Videolla muusikko-näyttelijä Anni Elif Egecioglu kertoo rooleistaan näytelmässä.

5.10.2020

KokoTeatterin syksyn päätuotanto Aktivistinäytelmä 3 sai ensi-iltansa 25.9. Videolla muusikko-näyttelijä Anni Elif Egecioglu kertoo rooleistaan näytelmässä.

Anni Elif Egecioglu on suomalainen laulaja, sellisti ja säveltäjä. Hän on kotoisin Göteborgista, mutta sittemmin muuttanut Suomeen. Anni Elif on ehtinyt vaikuttaa jo useissa suomalaisissa sekä kansainvälisissä klassisen musiikin, sekä jazzin ja vaihtoehtoisen musiikin rajapinnalla liikkuvissa yhtyeissä. Mutta näistä tunnetuin on Elifantree, joka esiintyy aktiivisesti Suomessa ja kansainvälisestikin. Hänen albuminsa ”Edith” oli Jazz-Emma ehdokas 2018.

Anni paitsi näyttelee Aktivistinäytelmä 3:ssa useita rooleja, joista merkittävin on Ulrike Meinhofin sisko Wienke, mutta vastaa myös teoksen äänimaisemasta sekä upeasta musiikista.

KokoTeatterin syksyn päätuotantona nähdään Aktivistinäytelmä 3, joka kertoo sivistyneistä naisista, äideistä, kirjailijoista, journalisteista, poliitikoista ja opettajista, joiden vaikutus kansalaisoikeus- ja ympäristöliikkeisiin yltää meidän päiviimme. Näytelmän päähenkilöiden puheenvuorot peilautuvat edelläkävijöiden kohtaloista lähihistorian tapahtumiin ja riipaisevan ajankohtaisesti myös Black Lives Matter -liikkeeseen.

Kuinka heistä tuli aktivisteja? Minkä he halusivat muuttuvan? Mitä heidän työnsä ja kohtalonsa meille osoittavat? Ja olemmeko me ottaneet opiksemme?

Aktivistinäytelmä 3
Esitykset ajalla 25.9.-25.11.

Osta liput

Käsikirjoitus ja ohjaus: Helena Kallio
Rooleissa: Anni Elif Egecioglu, Tuuli Heinonen, Anna Veijalainen
Videolla esiintyvät: Anna Veijalainen, Helena Kallio ja Kaisla Löyttyjärvi
Esitysavustajat: Katimari Niskala ja Lempi Hirvonen
Musiikki: Anni Elif Egecioglu
Valosuunnittelu: June Horton-White
Pukusuunnittelu ja -ompelu: Virve Karoliina Balk
Koreografia: Anna Veijalainen
Pukija, kuiskaaja-järjestäjä: Katimari Niskala
Äänitys ja -operointi: Aapo Nieminen
Valokuvaus, videotuotanto: Heidi Bergström
Graafinen suunnittelu: Heidi Bergström
Tiedotus ja markkinointi: Sini Salo

”Tiedätkö, kuinka aktivistit löysivät oman äänensä? Entä sinä? Miten sinä löysit äänesi?”

Osta lippusi nyt!

Näyttelijä Tuuli Heinonen kertoo rooleistaan Aktivistinäytelmä 3:ssa

Tuuli Heinonen kertoo rooleistaan KokoTeatterin Aktivsitinäytelmä 3:ssa

22.9.2020

KokoTeatterin syksyn päätuotanto Aktivistinäytelmä 3 saa ensi-iltansa 25.9. Videolla näyttelijä Tuuli Heinonen kertoo rooleistaan näytelmässä.

Tuuli Heinonen kertoo videolla rooleistaan Aktivistinäytelmä 3:ssa.

Tuuli Heinonen on alun perin Vaasasta kotoisin oleva sittemmin helsinkiläistynyt näyttelijä. Hän on valmistunut vuonna 2018 Teatterikorkeakoulun ruotsinkieliseltä linjalta. Tuuli on näytellyt muun muassa sekä Vaasassa, Turussa että Tukholman Dramatenissa saakka. Yhtenä merkityksellisimpänä aikaisempana teoksena Tuuli mainitsee Åbo Svenska Teaterin Jane Eyren, jossa hän esitti nimiroolia vuonna 2018. Aktivistinäytelmä 3:ssa Tuulin kaksi suurinta roolihahmoa ovat ikoniset naishahmot ja kansalaisoikeusliikkeen äidit Mamie Till ja Angela Davis.

Angela Davis
Angela Davis (s. 1944) on poliittinen aktivisti ja naisasianainen. Hän on kirjoittanut kirjoja ja opettanut useissa yliopistoissa. Angela Davis tuli tunnetuksi taistellessaan oikeudestaan työhönsä, jonka jälkeen hänet vangittiin syytettynä avunannosta murhaan vuonna 1970, mutta vapautettiin syyttömänä vuonna 1972. Sittemmin Davis on jatkanut työtään vankilajärjestelmän parantamiseksi ja rasismin poistamiseksi.

Mamie Till
Mamie Till (1921–2003) oli amerikkalainen kouluttaja ja aktivisti. Hän oli äiti Emmett Tillille, joka murhattiin Mississipissä vuonna 1955 14-vuotiaana. Emmettin väitettiin loukanneen valkoista naista ruokakaupassa. Pojan hautajaisissa Mamie Till vaati, että poikansa arkku pidettäisiin auki, koska hänen sanojensa mukaan ”halusin maailman näkevän, mitä he tekivät vauvalleni”.

Aktivistinäytelmä 3
Kuva: Heidi Bergström

KokoTeatterin syksyn päätuotantona nähdään Aktivistinäytelmä 3, joka kertoo sivistyneistä naisista, äideistä, kirjailijoista, journalisteista, poliitikoista ja opettajista, joiden vaikutus kansalaisoikeus- ja ympäristöliikkeisiin yltää meidän päiviimme. Näytelmän päähenkilöiden puheenvuorot peilautuvat edelläkävijöiden kohtaloista lähihistorian tapahtumiin ja riipaisevan ajankohtaisesti myös Black Lives Matter -liikkeeseen.

Kuinka heistä tuli aktivisteja? Minkä he halusivat muuttuvan? Mitä heidän työnsä ja kohtalonsa meille osoittavat? Ja olemmeko me ottaneet opiksemme?

Aktivistinäytelmä 3
Esitykset ajalla 25.9.-25.11.

Osta liput

Käsikirjoitus ja ohjaus: Helena Kallio
Rooleissa: Anni Elif Egecioglu, Tuuli Heinonen, Anna Veijalainen
Videolla esiintyvät: Helena Kallio ja Kaisla Löyttyjärvi
Musiikki: Anni Elif Egecioglu
Valosuunnittelu: June Horton-White
Pukusuunnittelu: Virve Karoliina Balk
Koreografia: Anna Veijalainen
Valokuvaus: Heidi Bergström

”Tiedätkö, kuinka aktivistit löysivät oman äänensä? Entä sinä? Miten sinä löysit äänesi?”

Osta lippusi nyt!

KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin turvallisuustärpit

KokoTeatterille on turvallista tulla.

15.9.2020

KokoTeatterin asiakaspalveluvastaava Katimari esittelee alla olevalla videolla KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin turvallisuustärpit

Lue alta ajankohtaiset tärpit.

 • Tilojen turvallisuus

Otamme toiminnassamme huomioon yleisömäärän suhteen annettuja ajantasaisia kokoontumismääräyksiä. Jokaiseen tapahtumaan on myynnissä vain rajoitettu määrä lippuja. KokoTeatterin tilat ovat väljät ja avarat. Jokaiselle asiakkaalle on mahdollista järjestää runsaasti henkilökohtaista tilaa. Katsomossa on erillisiä pöytäryhmiä seurueille, joiden välissä on reilusti väljyyttä.

 • Tapahtumien sujuvuus

OKM velvoittaa ohjeissaan, että tarvittaessa kaikkiin katsojiin on voitava saada yhteys, mikäli tartuntaketjuja ilmenisi. Tästä syystä kaikki liput pyritään myymään Tiketin palvelun kautta.

Tapahtumasta riippuen järjestämme katsojille pöytiinohjauksen ja pöytiintarjoilun. Ovet avataan normaalisti tuntia ennen esitystä. Katsojat saavat valita salista itselleen sopivat paikat. Kun esitys on päättynyt, tilasta poistutaan rauhallisesti turvavälit huomioiden.

 • Terveys

Paikalla olevan yleisön sekä henkilökunnan terveys on KokoTeatterille ensisijaisen tärkeää, ja siksi teatterilla noudatetaan hygieniasuosituksia äärimmäisen tarkasti.

Jos katsojalla ilmenee oireita, saa lipun vaihtaa helposti toiseen esitykseen tai konserttiin. Halutessaan katsoja voi myös vaihtaa liput lahjakorttiin, jonka voi käyttää myöhemmin sopivana ajankohtana. Myös rahat on mahdollista saada takaisin, mikäli saapuminen peruuntuu sairauden vuoksi.

 • Tilat ja hygienia

Tilojen puhtauteen kiinnitetään erityistä huomiota. Jokaisen oven luona on käsidesipiste. Käsidesiä löytyy myös baarista ja WC-tiloista. Käsihygieniasta huolehditaan sekä tilaan tullessa että lähtiessä. Käsienpesu on tarpeen mahdollisimman usein. Esiintyjät sekä muu henkilöstö käyttävät eri sisäänkäyntiä kuin katsojat. Kahden esityksen päivinä tilat siivotaan huolellisesti esitysten välissä.

 • Turvavälit

KokoTeatterin suuri lavanäyttämö mahdollistaa katsomossa olevien tuolien ja pöytien asettamisen niin, että asiakkailla on runsaasti henkilökohtaista tilaa. Turvavälejä on helppo ylläpitää sekä KokoTeatterin aulatiloissa että salin puolella. Turvaväleihin kiinnitetään erityistä huomiota kaikissa tiloissa; salin puolella, aulatiloissa sekä saniteettitiloissa. Paikalla oleva henkilökunta on ohjeistettu tarkkailemaan turvavälien toteutumista. Baariin sekä WC-tiloihin on järjestetty turvavälitarrat lattiaan, joita toivotaan noudatettavan.

 • Maskit

Virallista maskipakkoa ei ole, mutta suosittelemme maskien käyttöä.

 • Käteinen raha

Hygieniasuositusten mukaisesti käteistä rahaa ei oteta poikkeusolojen aikana vastaan.

Lue KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin laaja turvallisuusohjeistus täältä

Esittävän taiteen toimijoille yhteiset korona-ajan turvallisuusohjeistukset
OKM:n ja THL:m yhteisesti valmistelemat ohjeet löytyvät täältä

Tervetuloa turvallisesti KokoTeatteriin ja Koko Jazz Clubille!

Aktivistinäytelmä 3 esittelee Sallye Davisin

Aktivistinäytelmä 3 esittelee Sallye Davisin

4.9.2020

KokoTeatterin syksyn päätuotanto Aktivistinäytelmä 3 saa ensi-iltansa 25.9.

Aktivistinäytelmä 3 esittelee Sallye Davisin, joka nähdään videoprojisointien kautta puolustamassa tyttärensä Angela Davisin ihmisoikeuksia tämän ollessa vangittuna. Voimakkaan ja rohkean leijonaemon roolin tekee näyttelijä Kaisla Löyttyjärvi. Videolla Kaisla kertoo roolistaan näytelmässä.

Sallye Davisin tytär Angela nähdään myös näytelmässä ja häntä esittää Tuuli Heinonen. Angela Davis (s. 1944) on poliittinen aktivisti ja naisasianainen. Hän on kirjoittanut kirjoja ja opettanut useissa yliopistoissa. Angela Davis tuli tunnetuksi taistellessaan oikeudestaan työhönsä, jonka jälkeen hänet vangittiin syytettynä avunannosta murhaan vuonna 1970, mutta vapautettiin syyttömänä vuonna 1972. Sittemmin Davis on jatkanut työtään vankilajärjestelmän parantamiseksi ja rasismin poistamiseksi.

KokoTeatterin syksyn päätuotantona nähdään Aktivistinäytelmä 3, joka kertoo sivistyneistä naisista, äideistä, kirjailijoista, journalisteista, poliitikoista ja opettajista, joiden vaikutus kansalaisoikeus- ja ympäristöliikkeisiin yltää meidän päiviimme. Näytelmän päähenkilöiden puheenvuorot peilautuvat edelläkävijöiden kohtaloista lähihistorian tapahtumiin ja riipaisevan ajankohtaisesti myös Black Lives Matter -liikkeeseen.

Kuinka heistä tuli aktivisteja? Minkä he halusivat muuttuvan? Mitä heidän työnsä ja kohtalonsa meille osoittavat? Ja olemmeko me ottaneet opiksemme?

Kaisla Löyttyjärvi kertoo roolistaan Aktivistinäytelmä 3 -näytelmässä

Aktivistinäytelmä 3
Esitykset ajalla 25.9.-25.11.
Osta liput
Lue lisää näytelmästä

Käsikirjoitus ja ohjaus: Helena Kallio
Rooleissa: Anni Elif Egecioglu, Tuuli Heinonen, Anna Veijalainen
Videolla esiintyvät: Helena Kallio ja Kaisla Löyttyjärvi
Musiikki: Anni Elif EgeciogluValosuunnittelu: June Horton-White
Pukusuunnittelu: Virve Karoliina Balk
Koreografia: Anna Veijalainen
Valokuvaus: Heidi Bergström
Video: Sini Salo, Heidi Bergström

”Tiedätkö, kuinka aktivistit löysivät oman äänensä? Entä sinä? Miten sinä löysit äänesi?”