Valmiina muistamaan lisäesitys 29.1.2019!

Karoliina Franck, Tatu Siivonen Kuva: Heidi Bergström

12.12.2018

Loppuun myyty Valmiina muistamaan saa lisäesityksen 29.1.2019!

 

Sisällissota on traagisin asia, jonka kansa voi kokea. Näytelmä Valmiina muistamaan on sukutarina ja se perustuu näyttelijä Eeva Litmasen Rajakarjalaisen isoäidin Anna Litmasen elämään sodan heitellessä perhettä rajan molemmin puolin. Anna ja Taneli Litmasella oli kolme lasta, jotka sota jälkiseurauksineen teki isättömiksi. Huhtikuussa 1918 Tanelilla oli kaksi mahdollisuutta: joko jäädä Suomeen ja tulla teloitetuksi PIRUN PAHANA PUNIKKINA kuten sanonta kuului tai paeta rajan yli Venäjälle. Taneli valitsi Venäjän. Annan elämässä alkoi vuosia kestänyt sekasortoinen, turvaton ja entistä suuremman köyhyyden sävyttämä jakso, johon liittyi usein pelko siitä, että tulee ammutuksi rajaa laittomasti ylittäessä.
Anna kasvatti vuosien aikana kovan ulkokuoren. Toisaalta oliko Annalla selvitäkseen muuta vaihtoehtoa kuin kovettaa itsensä? Tutustumalla Annaan Eeva Litmanen on tehnyt tutustumismatkan matkan myös itseensä ja sukunsa historiaan ja vaikenemiseen.
Näytelmässä nykyajan ja sisällissodan välillä ei ole aukkoa, vaan asiat tapahtuvat rinnakkain ja päällekkäin.
Musiikista vastaavat Jussi Tuurna ja Vilma Timonen ja äänisuunnittelusta Juha Tuisku ja musiikki liikuttaa kohtauksia omalla tasollaan ajassa, paikassa ja tajunnassa.
Esitys kysyy ovatko sisällissodan haavat jo arpeutuneet kylliksi? Ja ennen kaikkea, voiko sama tapahtua uudelleen? Olemmeko valmiit muistamaan?
TYÖRYHMÄ
Käsikirjoitus:
Eeva Litmanen ja Taina West
Ohjaus:
Tiina Pirhonen
Esiintyjät:
Karoliina Franck, Pyry Kähkönen, Eeva Litmanen, Tatu Siivonen, Anna-Sofia Tuominen, Vilma Timonen
Musiikki:
Jussi Tuurna ja Vilma Timonen
Koreografia:
Karoliina Kauhanen
Pukusuunnittelu:
Maiju Hovi
Valo- ja äänisuunnittelu:
Juha Tuisku

Liput myynnissä nyt! Hanki omasi tästä

Suomi palkinto 2018 Koko Jazz Clubille

44340780840_5c89e4bab5_z

4.12.2018

KokoTeatterin sisälle 2010 syntynyt Koko Jazz Club on palkittu valtion Suomi -palkinnolla 3.12.2018. Palkinnon vastaanottivat Koko Jazzin Kannatusyhdistyksen puheenjohtaja Arttu Takalo, varapuheenjohtaja Riitta Paakki, taiteellinen johtaja Timo Hirvonen sekä teatterinjohtaja Anna Veijalainen.

KokoTeatteri onnittelee merkittävästä tunnustuksesta niin Koko Jazz Clubia kuin jokaista huippuluokan jazzmuusikkoa, jotka osaamisellaan pitävät huolta klubin ohjelmiston kansainvälisestä korkeasta tasosta.

Linkki OKM:n tiedotteseen!

KokoTeatterin kevään 2019 ohjelmisto

Natskun kuva IMG_1010

31.10.2018

 

KokoTeatterin kevään 2019 ohjelmisto on julkaistu. Teatteria ja tanssia yhdistelevä, kaunis ja koskettava Nick Paynen näytelmä Constellations palaa ohjelmistoon ja yhteistuotantona tuodaan ensi-iltaan kotimainen kantaesitys, Natalil Lintalan omakohtainen Kulissit kaatuu.

 

Omat tuotannot:

Sonja Sorvola, Elina Aalto:

Broken Hearts Club

Musiikkiteatteriesitys erosta rakastumiseen

7 esitystä 19.1.-15.2.2019 

Ohjaus Anna Veijalainen

Esiintyjät: Elina Aalto, Sonja Sorvola, Aleksi Kaufmann, Tuomas Hautala

bhc tiketti uusi

 

 

 

 

 

 

 

 

Nick Payne:

Constellations

Kertomus rakkaudesta, vapaasta tahdosta ja multiversumiteoriasta. Kun kaikki mahdolliset vaihtoehdot ovat olemassa yhtä aikaa, jokainen tekemämme valinta määrittelee, minkä näistä mahdollisista tulevaisuuksista tulemme kokemaan.

10 esitystä 27.2.-29.3.2019 (esitys on alunperin kantaesitetty KokoTeatterissa 2017)

Kiertueohjelmistossa: + 5 vierailua

Ohjaus Anna Veijalainen

Rooleissa: Sonja Sorvola, Sami Saikkonen

Lavastus Alisha Davidow, valosuunnittelu Jere Kolehmainen, äänisuunnittelu Juha Tuisku.

Constellations IMG_2960 © Anna Aalto, Heasta

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteistuotannot:

Eeva Litmanen, Taina West:

Valmiina muistamaan

Musiikkiteatteriesitys Eeva Litmasen sukutarinasta

Ohjaus Tiina Pirhonen

2 esitystä 26.-28.1.2019

valmiina

 

 

 

 

 

 

 

 

Natalil Lintala:

Kulissit kaatuu

Omakohtainen alkoholismista toipumistarina

Ohjaus Tero Heinämäki

4 esitystä 23.-26.4.2019

Esiintyjät Natalil Lintala, Mari Kätkä ja Tero Heinämäki

Natskun kuva IMG_1010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vierailut:

Ritva Sorvali ja Helena Ryti: 30+ taiteilijajuhlakonsertti 13.1.2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Vierailut täydentyvät loppusyksyn ja alkukevään aikana

Sosiaalisen taiteen innovaatioilta

SosTaiteen I ilta-2

21.9.2018

 

 

TIEDOTE: Julkaisu vapaa 21.9.2018

Tervetuloa Taiteen Sulattamon ja KokoTeatterin emännöimään keskustelutilaisuuteen KokoTeatterille,

Hämeentie 3, Helsinki

Tiistai 16.10. Klo 16-18

SOSIAALISEN TAITEEN INNOVAATIOILTA

Vuoropuhelulle omistettu taidekentän sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten tapaaminen. Keskustelun jälkeen Taiteen Sulattamon esitys Riisuttu elämä klo 19:00.

Innovaatioillan keskustelijat:

Olavi Sydänmaanlakka, toiminnanjohtaja Mielenterveyden keskusliitto

Tytti Tuulonen Terveyttä kulttuurista Mielenterveysseura ry / THL

Sanni Sihvola, tanssitaiteilija/ järjestötyöntekijä Space! -hanke

Veli-Matti Lehikoinen, kokemusasiantuntija

Kaisa Paavolainen, vt. toiminnanjohtaja Teatterikeskus

Satu Silvo, näyttelijä kunnallispoliitikko

Mukana ovat myös Eveliina Lafghani, Taiteen Sulattamon toiminnanjohtaja sekä Riisuttu elämä -esityksen ohjaaja ja KokoTeatterin teatterinjohtaja Anna Veijalainen

Tilaisuuden tavoitteena on avata keskustelua taiteen hyvinvointivaikutusten käytäntöönpanosta ja menetelmien juurruttamisesta.

Sosiaali- ja terveysala on murroksen kynnyksellä. Toimintakulttuurit muuttuvat ja hoitoalalla noudatetaan yhä enemmän kokonaisvaltaisia käytäntöjä ja ennaltaehkäisyyn perustuvaa hoitoa. Taide on tässä hyvinvointikeskustelussa keskeisessä roolissa. Soveltavalla teatterilla alkaa olla jo historiaa suomalaisessa teatterikentässä. Taidekentän rahoitusmallit ja rakenteet ovat myös murroksessa. Kenen tulisi rahoittaa taiteella tavoiteltavaa hyvinvointia?

Tavoitteenamme on tuoda eri alojen toimijoita yhteen jakamaan näkemyksiä alasta ja aiheesta sekä tuottaa hedelmällistä keskustelua yhteisestä tulevaisuudesta.

Innovaatioilta jatkuu Taiteen Sulattamon ja KokoTeatterin yhteistuotantona valmistamalla Riisuttu elämä esityksellä klo 19:00. Esitys on Suomen ensimmäinen kulttuurikokemusasiantuntija menetelmällä valmistunut näyttämöteos.

Riisuttu elämä on kertomus ihmisestä jonka mielenterveys on järkkynyt. Esitys käy läpi syitä, seurauksia ja tukea jota ihminen saa matkalla toipumiseen. Riisutun elämän voima on toivo ja usko siihen, että ihmisen voi hyväksyä juuri sellaisena kuin hän on. Lavalla nähdään mielenterveystoipuja, joka haluaa jakaa oman tarinansa teatterin keinoin.

Lippuja esitykseen Riisuttu elämä saa paikanpäältä tai Tiketistä ennakkoon. Lippujen hinnat 27€/19€.

Keskustelutilaisuus on pääsymaksuton.

 

 

 

 

 

 

Tanssiva Agitaattori – esityksen avoimet harjoitukset Taiteiden Yössä 23.8.

Anna Veijalainen Kuva: Heidi Bergström

15.6.2018

Tervetuloa seuraamaan Tanssiva Agitaattori-esityksen avoimia harjoituksia 23.8. klo 12-16 ja näkemään, mitä teatterin kulissien takana tapahtuu! Tapahtuma on kaikille avoin ja mukaan voi tulla mihin aikaan vain!

Tanssiva agitaattori on ajankohtaisia kysymyksiä pyörittelevä esitys kahden anarkistin ja pakkovaltaan sopeutumattoman sivistyneen yksilön toiminnasta. Esitys palaa varhaisen naisliikkeen, työväenliikkeen, kansalaisaktivismin ja vallankumouksen unelmiin ja katsoo niiden peiliin tänään. Actionin päähenkilöt ovat Emma & Louise – Amerikan vaarallisin nainen, too-hot-to-handle Emma Goldman (1869−1940)
ja Pariisin kommuunin johtotähti, eikö-sitä-mikään-pysäytä Louise Michel (1830 −1905).

Metsälintu Pahkinen ja Anna Veijalainen Kuva: Heidi Bergström

Metsälintu Pahkinen ja Anna Veijalainen Kuva: Heidi Bergström

If I can’t dance to it, it’s not my revolution!
Valta turmelee, siksi olen anarkisti.
Me too, me too!

Ohjaus ja käsikirjoitus: Helena Kallio
Rooleissa: Anna Veijalainen ja Metsälintu Pahkinen
Pianossa: Riitta Paakki
Lavastus: Aili Ojalo
Puvut: Sanja Kangas
Valo- ja videosuunnittelu: Ainu Palmu
Grafiikat ja tuotannolliset tehtävät: Heidi Bergström

Tulevana syksynä Tanssiva Agitaattori tekee myös kaksi vierailua!
Esitys nähtävissä Porissa 9.9. sekä Turussa 13.9.

KokoTeatterin syksyn 2018 ohjelmisto

kansi

8.5.2018

KokoTeatterin syksyssä nähdään teatterin ohjelmistohelmi, keväällä katsojien sydämet vienyt Helena Kallion Tanssiva agitaattori. Syyskauden uusi ensi-ilta saadaan joulukuussa, kun Broken Hearts Club avaa ovensa. Syksyn ohjelmistossa on myös monta erilaista yhteistuotantoa ja vierailua, joissa KokoTeatteri tarjoaa osan tuotantoa, tilat ja tekniikan, mutta teosten taiteelliset sisällöt ovat työryhmien tai vierailijoiden omia.

 

Tanssiva agitaattori

Tanssiva agitaattori on riemastuttava paketti työväenliikkeen, naisasialiikkeen, demokratian ja sananvapauden historiaa. Yli aikakausien kurottava teos vyöryttää eteemme niin Pariisin kevään kuin Venäjän vallankumouksen ja näitten vallankumousten aalloilla ratsastavat Emma Goldman ja Louise Michel. Aikalaistodistajan sanoin Goldman oli 8000 vuotta aikaansa edellä. Hän oli agitaattori, köyhän työväestön ja vapaan rakkauden puolustaja, jonka sanoin vallankumous lähtee aina ensin naisen sielusta. Samoin varmasti ajatteli Louise Michel, oman aikansa ihmisoikeuksien esitaistelija. Helena Kallion käsikirjoittama ja ohjaama teos leikkii estottomasti teatterin ja tanssin eri tyylilajien kanssa. Rooleissa Metsälintu Pahkinen ja Anna Veijalainen sekä pianossa Riitta Paakki.

DSC_1587

Tanssiva agitaattori -esitykset ke 10.10. / pe 12.10. / ke 17.10. / la 20.10. / ke 24.10. / ke 31.10. Kaikki esitykset klo 19.

Kommentteja katsojilta:

”Tänään ihailin erityisesti Annan ja Metsälinnun taitoa kannatella tekstiä koko ajan näyttämöltä poistumatta, kaikki ne nopeat muutokset ja metamorfoosit ja koko ajan kirkkaana pysyvä ajatus – oli hienoa”

”kiitos tuhannesti esityksestä, se pisti mut ihan sanattomaksi ja vaikutti, tosi tärkeä juttu”

”Kiitos upeasta Tanssiva agitaattori esityksestä! Voimakkaita, rohkeita naisia ja intohimolla luotu ja esitetty. Olin tyttäreni kanssa katsomassa. Hänkin piti kovasti.”

”Tanssiva agitaattori oli hieno esitys. Herättelevä, hauska ja liikuttava, kiitos Helena & näyttelijät & muu tiimi”

”täydellinen: elegantti mutta rikas”

 

Broken Hearts Club

Broken Hearts Club on KokoTeatterin uusi musiikkiteatteriklubi, jossa kymmenen illan aikana matkataan käänteisessä aikajärjestyksessä eroista ja suruista ensirakastumisen huumaan tarinoiden ja tunnettujen rakkauslaulujen kautta. Se on intiimi ja lämminhenkinen esitys jokaiselle, joka on joskus ollut rakastunut. Esiintymässä ovat näyttelijät Sonja Sorvola ja Elina Aalto sekä muusikko Tuomas Hautala. Tuotanto on työryhmän ja KokoTeatterin yhteistyötä. Ohjaajana Anna Veijalainen.

001_leveä

BHC esitykset kaudella 2018: pe 7.12. / ti 11.12. / la 15.12. Kaikki klo 19. Esitys jatkaa vuoden 2019 ohjelmistossa.

 

Syksyn vierailut ja yhteistuotannot

 

HIT-Helsinki

10-vuotisjuhlanäytelmä LUDE ja puremia kolmessa ajassa

Käsikirjoitus ja ohjaus Anna Jaanisoo

Ensi-ilta la 1.9. Klo 19. Muut esitykset: ti 4.9. Klo 19 / pe 7.9. Klo 19 / la 8.9. Klo 15 ja 19 / su 16.9. Klo 19 / ti 18.9. Klo 19 / ke 19.9. Klo 19 / su 23.9. Klo 15.

 

Taiteen Sulattamo

Kokemusasiantuntijaesitys Riisuttu elämä

Käsikirjoitus Tim Saarinen. Ohjaus Eweliina Lafghani

Ensi-ilta ti 3.10. / muut esitykset ti 9.10. / ti 16.10. / ti 23.10. / ti 30.3. Kaikki esitykset klo 19.

 

Eeva Litmanen ja työryhmä

Valmis muistamaan

Käsikirjoitus  Eeva Litmanen ja Taina West. Ohjaus Tiina Pirhonen

Ensi-ilta pe 16.11. / muut esitykset ti 20.11. / ke 21.11. / ti 27.11. / ke 28.11. / la 1.12. / ti 4.12. / ke 5.12. Kaikki esitykset klo 19.

 

Teatteri Quo Vadis

Sisarelleni

Käsikirjoitus ja ohjaus Marko Järvikallas

Esitykset KokoTeatterissa la 17.11. Klo 19 / su 18.11. Klo 14 / pe 23.11. Klo 19 / la 24.11. Klo 19 / su 25.11. Klo 14

Tietosuojaseloste

3.4.2018

KokoTeatterin tietosuojaseloste on julkaistu.

Selosteesta käy ilmi missä ja miten KokoTeatteri käyttää keräämiään henkilötietoja!

 

Tietosuojaseloste – KokoTeatteri

 

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten KokoTeatteri – yhdistys ry:ssä käsitellään henkilötietoja. Tietosuojaselostetta sovelletaan KokoTeatterin tarjoamiin palveluihin kuten lipunvarauksiin, esityskutsuihin, markkinointiin, tiedottamiseen sekä kuukausittaiseen uutiskirjeeseen.

 

“Henkilötiedolla” tarkoitetaan tietoa, josta yksittäinen henkilö voi olla suoraan tai epäsuorasti tunnistettavissa. Henkilötietojen lisäksi käsittelemme myös ei-henkilökohtaisia tietoja, joilla tarkoitetaan palveluiden käyttöä koskevia tietoja, joista ei voi tunnistaa yksittäisiä henkilöitä.

 

 1. Rekisterinpitäjä

 

Rekisterinpitäjänä toimii KokoTeatteri – yhdistys ry (Y-tunnus: 1100440-2)

Hämeentie 3

00530 Helsinki

Yhteystiedot: toimisto@kokoteatteri.fi / +358 50 321 9919

 

Tietosuojavastaava Heidi Bergström

Yhteystiedot: toimisto@kokoteatteri.fi / +358 50 321 9919

 

 1. Henkilötietojen käyttötarkoitus ja käsittelyperusteet

 

Henkilötietoja käsitellään seuraavia tarkoituksia varten:

 • Lippujen varaamiseen
 • Uutiskirjeiden sekä kutsujen lähettämiseen sähköpostitse
 • Tiedottamiseen
 • Palveluiden tuottamiseen, ylläpitoon, suojaamiseen ja kehittämiseen

 

Rekisteröityjen henkilötietojen käsittelyperusteena on:

 

Sähköpostit Uutiskirjeet, tiedoittaminen, markkinointi, esityskutsut

Etunimi Sukunimi Tiedottaminen, markkinointi, esityskutsut

Puhelinnumero Tiedoittaminen, markkinointi

Yhtiö/yhdistys Tiedottaminen, markkinointi, esityskutsut

Rooli yhtiössä/yhdistyksessä Tiedottaminen, markkinointi, esityskutsut

 

 1. Kerätyt tiedot ja tietolähteet

 

Henkilötietoja kerätään ensisijaisesti käyttäjältä itseltään verkkosivun kautta.

 

Tiedot jotka rekisteröity antaa:

Tietoja kerätään

 • Sähköpostilistoihin ilmoittautumalla
 • Yhteistyökumppaneilta
 • Kohderyhmien verkkosivuilta

 

Tällaisia tietoja ovat:

 • Sähköposti
 • Etu- ja sukunimi
 • Puhelinnumero
 • Yhtiö/yhdistys
 • Rooli yhtiössä/yhdistyksessä

 

Muualta kuin rekisteröidyiltä kerätyt henkilötiedot:

 

Keräämme henkilötietoja yhteistyökumppaneiltamme sekä yhdistysten ja yritysten verkkosivuilta kohdennettua markkinointia varten.

 

Kolmansilta osapuolilta saadut tiedot:

 

Palveluidemme yhteydessä saatetaan käyttää kolmansien osapuolien tarjoamia tiedotuslistoja. Käytämme näistä listoista vain sähköpostitietoja.

 

 1. Henkilötietojen säilyttäminen

 

Tietojen säilyttämisaika ja säilyttämiskriteerit vaihtelevat henkilötietoryhmittäin sen mukaan, mikä on tietyn henkilötietoryhmän käyttötarkoitus:

 

Henkilötietoryhmä Säilyttämisaika tai -kriteerit
Uutiskirje Sähköpostitiedot säilytetään, kunnesasiakas toivoo tietojensa poistamista
Mediatiedotuslista Päivitetään vuoden välein
Työsopimukset 10 vuotta
Työhakemukset 3 kuukautta
Ryhmämyynti Päivitetään tarvittaessa sekä asiakkaan toivoessa tietojensa poistamista

 

 1. Henkilötietojen vastaanottaja

 

Henkilötietoja voidaan luovuttaa perusteltuja käyttötarkoituksia varten. Luovuttamisessa noudatetaan kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön vaatimuksia.

 

Luovutettavat tahot ovat:

 

 • Palveluiden toteuttajat
 • Markkinointi
 • Yhteistyökumppanit

 

 1. Evästeet ja muut seurantatekniikat

 

Käytämme ajoittain evästeitä, jäljitteitä, konmentosarjoja ja muita vastaavia teknisiä tunnisteita ja tekniikoita tunnistaaksemme päätelaitteita, seurataksemme ja analysoidaksemme palveluiden käyttöä sekä käyttötottumuksia, parantaaksemme palveluiden laatua, mukautuvuutta ja tarjotaksemme suosituksia, kehittääksemme palveluita edelleen sekä mainonnan ja muun markkinoinnin kohdentamiseen.

 

 1. Henkilötietoja käsittelevät tahot

 

Tietoja voivat käsitellä vain erikseen määritellyt henkilöt tietosuojavastaava Heidi Bergströmin tai teatterinjohtaja Anna Veijalaisen ohjeistuksen mukaisesti. Kaikki henkilöt ovat salassapitovelvollisia.

 

Käytämme ulkopuolisia palveluntarjoajia teknisten ratkaisujen ja palvelujen toteuttamiseksi

 

 1. Tietojen siirto kolmansiin maihin

 

Henkilötietoja käytetään EU:n ja ETA:n ulkopuolisissa palveluntarjoajissa teknisten ratkaisujen ja palvelujen toteuttamiseksi.

 

Palveluntarjoaja Maa Käyttötarkoitus
www.mailchimp.com USA Sähköinen tiedottaminen

 

Ulkopuolinen palveluntarjoaja ei luovuta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille

 

 1. Tietojen suojaus ja luottamuksellisuus

 

Henkilötiedot suojataan asianmukaisesti teknisin ja organisatorisin toimenpitein mm. henkilötietojen pseudonymisointi ja salaus. Varmistamme myös vikasietoisuuden ja tietojen palauttamismahdollisuuden.

 

 1. Käyttäjän oikeudet

 

 • Tietojen tarkastaminen
 • Tietojen korjaaminen ja poistaminen
 • Oikeus tietojen siirtämiseen, käsittelyn rajoittamiseen ja käsittelyn vastustamiseen
 • Suoramarkkinoinnin kieltäminen
 • Suostumuksen peruuttaminen

 

 1. Muutokset tietosuojaselosteeseen

 

Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaseloste. Muutokset voivat perustua myös tietosuojaa koskevan lainsäädännön muuttumiseen. Olennaisista muutoksista ilmoitamme palveluissamme ja/tai käyttäjältä saatuun sähköpostiosoitteeseen.

 

 1. Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

 

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, mikäli rekisteröity katsoo, että hänen henkilötietojaan on käsitelty voimassa olevan lainsäädännön vastaisesti. Tietosuojaviranomaisen yhteystiedot:

 

Tietosuojavaltuutetun toimisto:

Käyntiosoite: Ratapihantie 9, 6. Krs, 00520 Helsinki

Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki

Sähköposti: tietosuoja@com.fi

Vaihde: 029 56 66700

Ensimmäinen keskustelutilaisuus 7.3.

keskustelu1pieni

2.3.2018

keskustelu1pieni

The Wunderers goes to Dance in Dimensions

the-wunderers-4k-prores-00-00-22-05-still002

1.3.2018

KokoTeatterilla ensi-iltansa saanut The Wunderers -tanssielokuva on valittu Dance in Dimensions tapahtumaan 7.4.2018. Tanssielokuvia esittelevä tapahtuma järjestetään Orionissa. Tapahtuman järjestää Loikka.

Toukokuussa The Wunderers -elokuvan voi nähdä KokoTeatterilla yhdessä Jatkot -näyttämöteoksen kanssa, kun Pöytä on katettu -esityskokonaisuus saa lisäesityksiä
9., 11., ja 12.5.2018.

Lisätiedot tapahtumasta www.loikka.fi

KokoTeatterin hallitus 2018

IMG_4703 © Anna Aalto, Heasta

12.12.2017

KokoTeatterin jäsenistö on valinnut keskuudestaan  teatterin hallituksen kalenterivuodelle 2018. Puheenjohtajana jatkaa toista vuotta näyttelijä Miina Turunen.

Hallituksen puheenjohtaja Miina Turunen, näyttelijä.

IMG_9967-©-Anna-Aalto_1

Miina Turunen on viimeksi nähty KokoTeatterissa syksyllä 2017 kantaesitetyssä Graham Greenen Jutun loppu näytelmässä. Turunen on KokoTeatterin perustajajäseniä.


Hallituksen jäsen Sami Saikkonen, näyttelijä-ohjaaja-tanssija-koreografi.

Constellations IMG_3294 © Anna Aalto, Heasta_1

Saikkosen viimeisin rooli KokoTeatterissa oli Constellations -näytelmän mehiläistarhuri Roland. Saikkonen on teatterin pitkäaikainen jäsen ja tehnyt rooleja mm. Sam Shepardin ja Sarah Kanen näytelmissä.


Hallituksen jäsen Sonja Sorvola, tanssija-näyttelijä-kääntäjä.

Constellations IMG_4102-4 © Anna Aalto, Heasta_1

Sorvola nähtiin viimeksi KokoTeatterin lavalla Constellations näytelmässä Mariannen roolissa. Sorvolan suomentama Constellations oli KokoTeatterin 20-vuotisjuhlanäytelmä.


Hallituksen jäsen Metsälintu Pahkinen, tanssija-koreografi-näyttelijä.

DSC_1526_1

Pahkinen näyttelee ja tanssii KokoTeatterin kevään uutuudessa, Tanssiva agitaattori -teoksessa. Pahkinen on KokoTeatterin alkuvuosien aktiivijäseniä ja on aikaisemmin johtanut teatterin tanssiryhmää.


Hallituksen jäsen Helena Roivainen, valosuunnittelija.

Näyttökuva 2017-12-13 kello 11.16.33 kopio_1

Roivainen on KokoTeatterin pitkäaikainen jäsen, joka on tehnyt lukuisiin alkuvuosien teoksiin valosuunnittelun. Viimeksi Roivaisen valotaidetta nähtiin kesällä Koko Jazz Clubin Jazz Meets -esityksessä.


Hallituksen jäsen Anna Veijalainen, teatterinjohtaja-näyttelijä-ohjaaja-käsikirjoittaja.

DSC_1567_1

Veijalainen on KokoTeatterin alkuunpanija, perustajajäsen ja pitkäaikainen johtaja vuodesta 1997 alkaen. Keväällä 2018 Veijalainen esiintyy Tanssiva agitaattori -teoksessa.


Hallituksen jäsen Timo Hirvonen, muusikko-säveltäjä-taiteellinen johtaja.

JazzClub_200620174611-Timo-pienennetty_1

Hirvonen on Koko Jazz Clubin perustaja ja klubin toiminnasta vastaava taiteellinen johtaja. Hirvonen on tehnyt useasti musiikkia myös teatterin esityksiin, viimeksi syksyllä 2017 Jutun loppu -esityksessä, jossa hän johti talon orkesteria.


Hallituksen varajäsen Sanja Kangas, pukusuunnittelija.

Näyttökuva 2017-12-13 kello 11.17.31 kopio_1

Kangas on KokoTeatterin alkuvuosilta asti tehnyt pukusuunnitteluja lukuisiin eri teoksiin, kuten Jutun loppu (Greene), ensin tuntui tyhjyys kun sydän otettiin pois mutta nyt on kaikki hyvin (Kirkwood) sekä Tyttö tulossa (Harris).


Hallituksen varajäsen Virve Balk, opintojaan suorittava pukuompelija ja tanssija.

JazzmeetsDTC0955p_1

 Balk on KokoTeatterin perustajajäsen, joka on esiintynyt monissa teatterin alkutaipaleen tuotannoissa, esityksissä kuten Armon arpajaiset, Rakas Vincent ja Naapuri.


Hallitus 2018 valitsee järjestäytymiskokouksessaan keskuudestaan varapuheenjohtajan ja sihteerin. Vuosi 2018 on KokoTeatterin 21.toimintavuosi.