fbpx

2017 ikäkaimat teatteriesityksiin ilmaiseksi koko vuoden

12.12.2016

KokoTeatteri juhlii 2017 20-vuotisjuhlavuotta ja tarjoaa tämän kunniaksi esityksiinsä kaikille 1997 syntyneille ikäkaimoilleen vapaan sisäänpääsyn. Ikäkaimaliput varataan teatterin lipunmyynnistä bookings@kokoteatteri.fi tai puhelimitse ark. 12-16 numerosta 050-3219919. Myös WhatsAppin viesti tavoittaa. Joidenkin esityksien tai yksittäisten näytösten kohdalla saattaa olla paikkamäärän rajoituksia, mutta varatessa saa vahvistuksen muutaman päivän sisällä ja ovellekin kannattaa aina tulla, sillä syntymävuotensa todistamalla mukaan pääsee aina kun vain esitykseen on tilaa.

 

Ohjelmistossa keväällä 2017 mm.

Anu Koskinen: Tältä planeetalta – ilmastoaiheinen uusi kotimainen näytelmä

Nick Payne: Constellations – rakkautta, vapaata tahtoa ja multiversumiteoriaa käsittelevä suomenkielinen kantaesitys

Reetta Honkakoski: Pulpetti – fasismin syntyä tutkiva fyysinen teatteriesitys.

Esityspäivät julkaistaan pian!

 

#Suomi100Koko20

#born1997

#ikäkaimaliput