fbpx
KokoTeatterin tiloihin on asennettu CovidSafe Virusteippiä

KokoTeatterin tiloihin on asennettu CovidSafe Virusteippiä

11.11.2020

Turvallisuuden priorisointi on tuonut mukanaan poikkeuksellisia innovaatioita. KokoTeatterin tiloihin on asennettu CovidSafe Virusteippiä katsojien sekä henkilökunnan turvallisuuden maksimoimiseksi. Katso CovidSafe Virusteipistä tekemämme video alta.

KokoTeatterin tiloihin on asennettu CovidSafe Virusteippiä

CovidSafe Virusteippi on monimetalli-teknologiaa hyödyntävä tarrapinnoite, joka hävittää virukset ja bakteerit jopa sekunneissa – mukaan lukien koronaviruksen (SARS-COV-2). Maailmalla CovidSafe on ensimmäinen tuote, joka pystyy tällaisiin tuloksiin, tutkitusti. Tämän läpimurtoteknologian ansiosta koronaketjujen katkaisemiseen on nyt ennennäkemättömät mahdollisuudet. Teipin teho perustuu luonnolliseen ja turvalliseen reaktioon.

CovidSafe Virusteippi:

  • Testattu SARS-CoV-2 (COVID-19) -koronavirukseen
  • Inaktivoi virukset ja bakteerit jopa sekunneissa
  • Tuote itse kertoo milloin se pitää vaihtaa
  • Kehitetty yhteistyössä Clean Touch Medicalin kanssa

Virusteipin lisäksi jatkamme työskentelyä turvallisuusasioiden ylläpitämiseksi sekä parantamiseksi. KokoTeatteri on toiminut keväästä asti osana kansallista ammattitoimijoiden joukkoa, joka laatii koko esittävän taiteen alalle alati päivittyvää kattavaa turvallisuusohjeistusta. Työryhmän tehtävänä on ollut täydentää viranomaisten ohjeita sen varmistamiseksi, että alalla kiinnitetään poikkeusaikana riittävän perusteellisesti huomiota sekä työ- että yleisöturvallisuuteen.

On KokoTeatterille kunnia-asia olla mukana laatimassa alan turvallisuusohjeistuksia ja teemme hartiavoimin töitä, että saamme pitää alan käynnissä turvallisesti tässä haastavassa tilanteessa.

Tervetuloa turvallisesti teatteriin!