fbpx

KokoTeatterilla tehdään joulukuussa suuren luokan digiloikka

20.11.2020

KokoTeatterilla loikataan digiin joulukuussa isosti, kun saamme käyttöömme yhteistyökumppanimme Koko Jazz Clubin huipputekniikan ja joulukuun esitykset toteutetaan hybriditapahtumina. Tämä tarkoittaa sitä, että joulukuussa esityksiä pääsee seuraamaan sekä KokoTeatterilla paikan päällä rajoitusten puitteissa että striimattuna missä tahansa oman medialaitteen äärellä.

Joulukuussa striimattavat esitykset

>> HUOM! KokoTeatteri on keskeyttänyt joulukuussa ensi-iltaan suunnitteilla olevan yhteistuotannon Tsar-Bomba. Lue lisää tiedotteestamme <<

Vendetta: Korruptoituneiden mielten jumppa on koko illan improvisoitu esitys, jossa improvisoidaan ajankohtaisia tarinoita feministisestä näkökulmasta. Yleisö pääsee vaikuttamaan näytelmien sisältöön esityksen aikana sekä etukäteen teatterin sosiaalisen median kautta. Vendetta on tuore, rohkea ja kantaaottava helsinkiläinen improvisaatioteatteri, jonka tavoitteena on edistää tasa-arvoa ja keskinäistä ymmärrystä improvisaatioteatterin keinoin.

Lue lisää esityksestä
Esityspäivä 16.12. klo 19.
Esitys striimataan.
Lippuja saa paikan päälle rajoitetusti.
Varaukset: bookings@kokoteatteri.fi

Supersuosioon noussut Aktivistinäytelmä 3 jatkaa keväällä

Iloksemme pääsemme myös kertomaan, että suuren suosion saavuttanut ja loppuunmyytyjä katsomoita kerännyt Helena Kallion Aktivistinäytelmä 3 jatkaa ohjelmistossa maaliskuussa 2021. Näytelmä kertoo toisen maailmansodan rikosten, kylmän sodan imperialismin ja ydinvarustelun herättämistä 60-luvun vallankumouksellisista ja aktivisteista – sivistyneistä naisista, äideistä, kirjailijoista, journalisteista, poliitikoista ja opettajista, joiden vaikutus kansalaisoikeus- ja ympäristöliikkeisiin yltää meidän päiviimme. Kuinka heistä tuli aktivisteja?

Lisätietoja esityksestä 
Esitykset 5.–31.3.2021

Ennakkovaraukset: bookings@kokoteatteri.fi

KokoTeatteri on edelleen turvallisuuden edelläkävijä

KokoTeatteri tekee edelleen työtä sen eteen, että toimintamme on mahdollisimman turvallista. KokoTeatteri on toiminut keväästä asti osana kansallista ammattitoimijoiden joukkoa, joka laatii koko esittävän taiteen alalle alati päivittyvää kattavaa turvallisuusohjeistusta. Työryhmän tehtävänä on ollut täydentää viranomaisten ohjeita sen varmistamiseksi, että alalla kiinnitetään poikkeusaikana riittävän perusteellisesti huomiota sekä työ- että yleisöturvallisuuteen.

Voit tutustua turvallisuuteemme täältä

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan upeasta joulukuusta kanssamme.