fbpx
Moe Mustafa

Kevään ohjelmisto täydentyy Sarah Kanen 4.48 Psychosiksella

22.12.2020

4.48 Psychosis on brittiläisen näytelmäkirjailijan Sarah Kanen viimeinen näytelmä, jonka hän kirjoitti taistellessaan toistuvien masennusjaksojen kanssa.

Näytelmä kertoo sukupuolesta, identiteetistä ja mielenterveysongelmista sekä kommentoi myös masennuslääkkeiden markkinoita ja myyntiä. KokoTeatterin lavalle teoksen tuo ohjaaja ja dramaturgi Moe Mustafa yhdessä upean työryhmänsä kanssa.

Masennus on levinnyt viime vuosina laajalle ympäri maailmaa ja lisääntynyt erityisen nopeasti koronavuoden 2020 aikana. Sarah Kanen modernin klassikon uusi sovitus korostaa kokemusta siitä, miten mieli ja keho vajoavat tähän sairauteen. Upea monikielinen ja monimuotoinen työryhmä koostuu äärettömän valovoimaisista ja vahvoista ammattinäyttelijöistä. Lavalla nähdään saksalainen, mutta tällä hetkellä Tampereella vaikuttava näyttelijä Rashidah Aljunied sekä helsinkiläinen Sara-Maria Heinonen. Kanen teksti on runollista ja voimakasta.

Näytelmän esityskielenä toimii suomi ja saksa. Näytelmä on tekstitetty suomeksi.

Työryhmä: Ohjaus ja dramaturgia Moe Mustafa
Esiintyjät Rashidah Aljunied, Sara-Maria Heinonen
Esityskieli: Suomi ja Saksa (tekstitetty suomeksi)

Esitykset 4.5. Klo 19 / 8.5. Klo 19 / 11.5. Klo 19 / 12.5. Klo 19 / 14.5. Klo 19

Liput tulevat myyntiin pian!
Lue lisää