fbpx

NSFW ensi-ilta siirtyy

5.1.2021

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän asettamat yleisötilaisuuksien rajoitukset jatkuvat 31.1.2021 asti. Tämä tarkoittaa sitä, että myös KokoTeatterin esitystoiminta perutaan tammikuun ajalta.

Pyrimme löytämään esityksille ensisijaisesti korvaavia päiviä. Tiedotamme korvaavista esityspäivistä mahdollisimman pian. Ensisijaisena toiveenamme on, että lipun jo ostaneet/varanneet odottavat tietoa korvaavista esityspäivistä ja vaihtavat liput uuteen ajankohtaan. Tiketin kautta ostetut liput vaihdetaan/palautetaan Tiketin toimesta. KokoTeatterin kautta varatut liput vaihdetaan/perutaan KokoTeatterin toimesta. Pyydämme kärsivällisyyttä lippujen vaihto- ja palautusasioissa.

NSFW uusi ensi-ilta pidetään torstaina 11.2. klo 19

Englantilaisen Lucy Kirkwoodin läpimurtoteos NSFW pamahtaa helmikuussa ilotulitusraketin lailla KokoTeatterin lavalle ja lyö katsojille naulat päähän nokkeluudellaan. Näytelmää valmistellaan täyttä häkää ohjaaja Anna Veijalaisen johdolla ja lavalla taituroi timanttinen liiga. Rooleissa nähdään Veijalaisen lisäksi Sesa Lehto, Katimari Niskala, Sami Saikkonen ja Elias Salonen.

NSFW kertoo kahdesta lehtitoimituksesta: miestenlehdestä ja naistenlehdestä, joiden molempien päätoimittajat ovat valmiita tekemään mitä tahansa – siis ihan mitä tahansa – pitääkseen lukijansa. Näytelmä on terävä ja satiirinen musta komedia, jossa likainen peli nousee uskomattomiin ulottuvuuksiin. Kuka on luonut tämän tirkistelykulttuurin, jossa tekopyhyydellä ja teeskentelyllä ei ole rajoja? Tämä näytelmä on pakko nähdä!

Odotellessa teatterin ovien avautumista, suosittelemme tutustumaan kevään ohjelmistoon klikkaamalla tästä

Kiitos kärsivällisyydestä ja yhteistyöstä näinä poikkeuksellisina aikoina. Tervetuloa upean, runsaan ja monipuolisen ohjelmistomme pariin, kun se on jälleen mahdollista.

Kuva NSFW harjoituksista: Justus Mättö