fbpx
NSFW ensi-ilta livenä ja striiminä

NSFW KokoTeatterissa helmikuussa sekä livenä että striiminä

9.2.2021

Lucy Kirkwoodin menestysnäytelmä NSFW esitetään KokoTeatterissa helmikuussa 2021 erikoisjärjestelyin

NSFW tuplaensi-ilta 23.2. sekä 24.2.

Tuplaensi-iltaan 23.-24.2. paikalle KokoTeatteriin on kutsuttu rajallinen määrä median edustajia. Samaan aikaan yleisö pääsee seuraamaan esityksiä omien päätelaitteidensa ääreltä striiminä kotisohvilta käsin. Sriimin toimittajana toimii yhteistyökumppanimme Tiketti. Helmikuussa NSFW esityksiä järjestetään hybridinä (live&striimi) yhteensä neljä kertaa. Kahta jälkimmäistä esitystä tarjotaan max. 10 hlön seurueille yksityinäytöksinä. Paikan päällä toteutamme turvallisuusmääräyksiä turvaväleistä sekä maskeista. Tutustu alla olevaan aikatauluun.

Lucy Kirkwood: NSFW
Rahaa, seksiä ja Photoshopia

Ti 23.2. klo 19
Ke 24.2. klo 19
Pe 26.2. klo 19
La 27.2. klo 19

Kaikki edellä mainitut esitykset järjestetään sekä livenä että striiminä. Kahdessa ensimmäisessä esityksessä (23.-24.2.) liveyleisöön pääsevät ainoastaan median edustajat. Kahta jälkimmäistä esitystä (26.-27.2.) tarjoamme yksityisnäytöksinä max. 10 hlön seurueille. Paikan päällä toteutamme turvallisuusmääräyksiä turvaväleistä sekä maskeista. Kaikki yllä olevat esitykset striimataan Tiketin kautta, joten yleisö voi seurata esitystä myös omalta päätelaitteelta kotoa käsin. Lue alta lisätiedot.

Haluatko oman yksityisnäytöksen?

KokoTeatteri tarjoaa ainutlaatuista mahdollisuutta ostaa kokonainen yksityisnäytös 10 hlölle. Esityspäivävaihtoehdot ovat 26.2. ja 27.2. Yksityisnäytöksen hinta on 450€. Hinta sisältää sekä NSFW esityksen sekä lasilliset kuohuvaa koko seurueelle. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus järjestää rajoituksien mukainen ja turvallinen kulttuurielämys itsellesi ja ystävillesi. Yksityisesitys on lunastettava heti. Yksityistilaisuudella ei vaihto- tai palautusoikeutta. Ikäraja K16. Tiedustelut ja varaukset: bookings@kokoteatteri.fi

Haluatko seurata näytelmää striiminä?

Kaikki neljä esitystä 23.-27.2. striimataan Tiketin palvelun kautta, joten voit nauttia teatteriesityksestä myös kotisohvalta käsin omalta päätelaitteeltasi. Liput tulevat myyntiin tiistaina 16.2. Tiketin palvelussa.

Lucy Kirkwood: NSFW

Englantilaisen Lucy Kirkwoodin läpimurtoteos NSFW pamahtaa helmikuussa ilotulitusraketin lailla KokoTeatterin lavalle ja lyö katsojille naulat päähän nokkeluudellaan. Näytelmää valmistellaan täyttä häkää ohjaaja Anna Veijalaisen johdolla ja lavalla taituroi timanttinen liiga. Rooleissa nähdään Veijalaisen lisäksi Sesa Lehto, Katimari Niskala, Sami Saikkonen ja Elias Salonen.

NSFW kertoo kahdesta lehtitoimituksesta: miestenlehdestä ja naistenlehdestä, joiden molempien päätoimittajat ovat valmiita tekemään mitä tahansa – siis ihan mitä tahansa – pitääkseen lukijansa. Näytelmä on terävä ja satiirinen musta komedia, jossa likainen peli nousee uskomattomiin ulottuvuuksiin. Kuka on luonut tämän tirkistelykulttuurin, jossa tekopyhyydellä ja teeskentelyllä ei ole rajoja? Tämä näytelmä on pakko nähdä!

Lue lisää ja katso tiiserit klikkaamalla tästä

Lucy Kirkwoodin menestysnäytelmä NSFW esitetään KokoTeatterissa helmikuussa 2021.
Kuvia harjoituksista. Kuvassa Elias Salonen, Anna Veijalainen ja Sami Saikkonen. Kuvaus: Justus Mättö.
Lucy Kirkwoodin menestysnäytelmä NSFW esitetään KokoTeatterissa helmikuussa 2021 erikoisjärjestelyin. NSFW tuplaensi-ilta 23.2. sekä 24.2.
Kuvia harjoituksista. Kuvassa Elias Salonen. Kuvaus: Justus Mättö.