fbpx
Haluatko oman yksityisnäytöksen?

NSFW yksityisnäytös sinulle ja seurueellesi – nyt se on mahdollista!

10.2.2021

KokoTeatteri tarjoaa lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi ainutlaatuista mahdollisuutta ostaa kokonainen yksityisnäytös max. 10 hlölle. Esityspäivävaihtoehdot ovat 26.2. ja 27.2. Paikan päällä toteutamme turvallisuusmääräyksiä turvaväleistä sekä maskeista.

NSFW yksityisnäytös sinulle ja seurueellesi KokoTeatterissa. Yksityisnäytöksen hinta on 450€. Hinta sisältää sekä NSFW esityksen sekä lasilliset kuohuvaa koko seurueelle. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus järjestää rajoituksien mukainen ja turvallinen kulttuurielämys itsellesi ja ystävillesi. Yksityisesitys on lunastettava heti. Yksityistilaisuudella ei vaihto- tai palautusoikeutta. Ikäraja K16.

LUCY KIRKWOOD: NSFW
Yksityisnäytökset:
26.2. klo 19 (myyty)
27.2. klo 19


Tiedustelut ja varaukset: bookings@kokoteatteri.fi

NSFW yksityisnäytös sinulle ja seurueellesi - nyt se on mahdollista!
Oma yksityisnäytös itsellesi ja ystävillesi?

Lucy Kirkwood NSFW

NSFW on mukaansatempaava komedia skandaalijournalismista, valtapeleistä, kiristyksestä sekä yksityisyydestä mediassa ja sen ulkopuolella. Mikä ihme saa älykkäät ja koulutetut ihmiset luopumaan periaatteistaan ja arvoistaan? Näytelmä on terävä ja satiirinen musta komedia, jota on tituleerattu englantilaisen Lucy Kirkwoodin läpimurtoteokseksi.

Näytelmän otsikko viittaa verkkosivuston lyhenteeseen sanoista “Not safe for work”, joka varoittaa internetin pehmopornoa sisältävistä sivustoista, joiden selailusta et halua jäädä kiinni – ainakaan työpaikalla. Lucy Kirkwoodin menestysnäytelmä NSFW kertoo kahdesta lehtitoimituksesta: miestenlehdestä ja naistenlehdestä, joiden molempien päätoimittajat ovat valmiita tekemään mitä tahansa – siis ihan mitä tahansa – pitääkseen lukijansa. Likainen peli nousee uskomattomiin ulottuvuuksiin, kun toimituksessa tehdään peruuttamaton virhe, jonka jälkiä ei saada lakaistua maton alle. Vai saadaanko sittenkin? Lucy Kirkwoodin kuningasnäytelmä ei päästä liiemmin miehiä kuin naisiakaan helpolla. Naistenlehden päätoimittaja, hyytävä jääkuningatar Miranda, etsii keinoja kaihtamatta, kuinka porata ankara katse naisvartalon epäkohtiin.

Kirkwoodin teksti lyö katsojille naulat päähän nokkeluudellaan, pamahtaa lavalla ilotulitusraketin lailla ja kysyy lopulta: Kuka on luonut tämän tirkistelykulttuurin, jossa tekopyhyydellä ja teeskentelyllä ei ole rajoja?

Rooleissa Sesa Lehto, Katimari Niskala, Sami Saikkonen, Elias Salonen ja Anna Veijalainen
Käännös Aleksi Milonoff
Ohjaus Anna Veijalainen
Musiikki Timo Hirvonen, Jussi Lehtonen, Severi Pyysalo
Valosuunnittelu Topias Toppinen
Pukusuunnittelu Virve Balk
Valokuvat ja graafinen suunnittelu Heidi Bergström

Oikeuksia valvoo North agency
Kesto noin 1,5hSuomenkielinen kantaesitys 11.2.2021
Lue lisää esityksestä

Tartu tilaisuuteen nyt – nähdään KokoTeatterissa!