fbpx

Aktivistinäytelmä 3:n esitykset siirretään kesäkuulle

22.3.2021

Aktivistinäytelmä 3:n esitykset siirretään kesäkuulle 2.-5.6.2021.

KokoTeatterin maaliskuun Aktivistinäytelmä 3 -esitykset on peruttu ja esitykset siirretään kesäkuulle 2.-5.6.2021. Syynä peruutukseen on työryhmän jäsenen mahdollinen altistuminen koronavirukselle ja altistumisen vuoksi varatoimenpiteenä toteutettava karanteeni 31.3. saakka. Kaikki maaliskuun Aktivistinäytelmä 3 -esityksiin ostetut liput (live/striimi) kelpaavat myös kesäkuun esityksiin. Jo ostettujen lippujen siirrosta vastaa Tiketti, joka lähettää lipun ostaneille tietoa sähköpostitse. KokoTeatteri on yhteydessä kaikkiin lipun varanneisiin.

Uudet Aktivistinäytelmä 3 -esitysajat:
Ke 2.6. klo 19
To 3.6. klo 19
Pe 4.6. klo 19
La 5.6. klo 14

Kaikki edellä mainitut esitykset järjestetään sekä livenä että striiminä. Esitykset striimataan Tiketin palvelun kautta, joten yleisö voi seurata esitystä myös omalta päätelaitteelta kotoa käsin. Päästämme teatterin katsomoon rajoitusten mukaisen määrän katsojia. Paikan päällä huolehdimme turvallisuusmääräyksistä, turvaväleistä sekä edellytämme maskin käyttöä.

Yhteistuotannot ja vierailut peruttu 31.5. asti

Olemme päättäneet perua tai siirtää kaikki yhteistuotannot ja vierailut 31.5. asti koronavirustilanteen epävarmuuden vuoksi. Pyrimme löytämään esityksille ensisijaisesti korvaavia päiviä ja tiedotamme korvaavista esityspäivistä mahdollisimman pian. Pyydämme kaikkia lipun varanneita ja/tai ostaneita olemaan kärsivällisiä lippuvaihtojen ja palautusten suhteen teatterin sähköpostin sekä Tiketin asiakaspalvelun ruuhkautumisen takia. Jo ostettujen lippujen siirrosta/hyvityksistä vastaa Tiketti. KokoTeatteri on yhteydessä kaikkiin lipun varanneisiin.

Lippujen hyvittäminen / siirtäminen

Ensisijaisena toiveenamme on, että jäät odottamaan tietoa korvaavista esityspäivistä, ja vaihdat liput uuteen ajankohtaan. Jos esitys on kokonaan peruttu tai uusi ajankohta ei sovi sinulle, saat hyvityksen jo ostetuista lipuista Tiketin palautuslomakkeen kautta. Lomake löytyy täältä. Jos olet tehnyt varauksen kevään esitykseen KokoTeatterin kautta, olemme sinuun yhteydessä varauksen vaihtamiseksi/perumiseksi. Lisätiedot ja tiedustelut: bookings@kokoteatteri.fi.

Pahoittelemme esitysten siirtämisestä ja perumisesta aiheutuneesta vaivasta.

Aurinkoa kevääseen, toivottaa KokoTeatterin henkilökunta.