fbpx

NSFW esityskausi jatkuu huhti- ja toukokuussa

29.3.2021

Lucy Kirkwoodin menestysnäytelmän NSFW esityskausi jatkuu huhtikuussa 2021

Huhti-toukokuussa NSFW esityksiä järjestetään hybridinä (live&striimi). Yleisö pääsee seuraamaan esityksiä paikan päällä KokoTeatterissa rajoitusten mukaan sekä omien päätelaitteidensa ääreltä striiminä kotisohvilta käsin. Sriimin toimittajana toimii yhteistyökumppanimme Tiketti.

Lucy Kirkwood: NSFW
Rahaa, seksiä ja Photoshopia

10.4. klo 19
17.4. klo 19
22.4. klo 19
23.4. klo 19
27.4. klo 19
28.4. klo 19
5.5. klo 19
7.5. klo 19
8.5. klo 14 (huom! matinea)
10.5. klo 19
15.5. klo 19

Kaikki edellä mainitut esitykset järjestetään sekä livenä että striiminä. Paikan päällä toteutamme turvallisuusmääräyksiä turvaväleistä sekä maskeista. Kaikki yllä olevat esitykset striimataan Tiketin kautta, joten yleisö voi seurata esitystä myös omalta päätelaitteelta kotoa käsin. Lue alta lisätiedot.

Haluatko seurata näytelmää striiminä?

Kaikki esitykset striimataan Tiketin palvelun kautta, joten voit nauttia teatteriesityksestä myös kotisohvalta käsin omalta päätelaitteeltasi. Striimiliput maksavat 12,70€. Liput ovat myynnissä nyt. Klikkaa tästä itsesi lippukauppaan.

Haluatko seurata näytelmää paikan päällä KokoTeatterissa?

Myymme lippuja Tiketin palvelun kautta. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä. Lippujen hinnat 29,50 / 24,50 / 19. Klikkaa tästä itsesi lippukauppaan.

Lue lisää esityksestä klikkaamalla tästä

Osta liput

NSFW esityskausi jatkuu huhti- ja toukokuussa
NSFW esityskausi jatkuu huhti- ja toukokuussa