fbpx
Teatterifestivaali Lain§uojattomat 22

NSFW mukana Lain§uojattomat teatterifestivaalilla

28.4.2021

Vuoden 2021 vapaiden ammattiryhmien Teatterifestivaali Lain§uojattomat järjestetään jo 22. kerran nyt myös toista kertaa poikkeusjärjestelyin. KokoTeatterin NSFW on mukana festivaalin etäohjelmistossa 19.5. spesiaalistriimillä. Luvassa ovat etkot, esitys ja jatkot. Laikkarit riemastuttavat tänäkin vuonna rajoituksista huolimatta!

Ohjelmisto on toistamiseen haluttu pitää tiiviinä ja lisäksi kehittää sisältöä kaupunkitapahtuman suuntaan, perinteistä sisäteatteria unohtamatta. Kiinnostavia kohtaamisia ja vaikuttavia esityksiä voi tänä vuonna seurata Porin keskustassa Eetunaukion ja Kävelykadun tuntumassa, Studio Hilkassa ja Kulttuuritehdas Kehräämössä sekä tietysti striimin ääreltä. Esityksiä on luvassa lapsille, koko perheelle, vaativalle katsojalle, perinteisen ystävälle ja kaikille kulttuurinnälkäisille. 

NSFW spesiaalistriimi 19.5.
Esitys alkaa klo 19
Etkot klo 18.15
Jatkot heti esityksen jälkeen.

Esitys kestää n. 1,5h. Etkoilla pääsemme tutustumaan työryhmään ja kyselemään heiltä katsojien lähettämiä kysymyksiä. Jatkoilla kysellään viimeisen esityksen tunnelmia ja fiilistellään festaritunnelmia etänä. Etkot, esitys ja jatkot ovat nähtävillä ainoastaan Tiketti Stream -palvelun kautta ja esityslipun ostamalla.

Striimilipun hinta 12,70€, kannatuslippu 30€

Osta liput

Lue lisää esityksestä

Tutustu Lain§uojattomat festivaaliin täällä

NSFW mukana Lain§uojattomat teatterifestivaalilla
NSFW mukana Lain§uojattomat teatterifestivaalilla 19.5.