fbpx
Jazz Meets Theater/Dance/Circus toteutetaan tällä kertaa yhteistyössä Koko Jazz Clubin, KokoTeatterin ja Agit-Cirkin kanssa.

KokoTeatterin kesäohjelmisto 2021 on nyt julkaistu!

3.5.2021

KokoTeatterin kesäohjelmisto 2021

KokoTeatterin kesä on täynnä ohjelmaa aina monipuolisista yhteistuotannoista upeisiin omiin sisältöihin. Luvassa Aktivistinäytelmä 3:n odotettu uusintaensi-ilta, Teatterifestivaali Lain§uojattomien jatkot sekä henkeäsalpaava Koko Jazz Clubin ja Agit-Cirkin kanssa yhteistuotantona toteutettava Jazz Meets Theater/Dance/Circus 2021.

Rajoitusten höllentyessä kutsumme kaikki KokoTeatteriin viettämään upea kesä kulttuurin parissa!

Aktivistinäytelmä 3 uusintaensi-ilta

KokoTeatterin syyskauden 2020 päätuotanto, Aktivistinäytelmä 3, keräsi syksyllä lähes loppuunmyydyn esityskauden. Kesäkuun ensimmäisellä viikolla aktivistit tekevät odotetun paluun. Lavalla taituroivat upeat Anni Elif Egecioglu, Tuuli Heinonen ja Anna Veijalainen. Esitykset KokoTeatterissa 2.6.–8.6.2021. Ensimmäiset neljä esitystä 2.-5.6. toteutetaan hybridimuodolla (live&striimi), viimeinen esitys 8.6. nähdään ainoastaan livenä.

Näytelmä kertoo toisen maailmansodan rikosten, kylmän sodan imperialismin ja ydinvarustelun herättämistä 60-luvun vallankumouksellisista ja aktivisteista – sivistyneistä naisista, äideistä, kirjailijoista, journalisteista, poliitikoista ja opettajista, joiden vaikutus kansalaisoikeus- ja ympäristöliikkeisiin yltää meidän päiviimme. Kuinka heistä tuli aktivisteja? Minkä he halusivat muuttuvan? Mitä heidän työnsä ja kohtalonsa meille osoittavat? Ja olemmeko me ottaneet opiksemme? Osta liput.

Aktivistinäytelmä 3 saa ensi-iltansa Kokoteatterissa
Aktivistinäytelmä 3 saa uusintaensi-iltansa kesäkuussa 2.-8.6.2021

Teatterifestivaali Lain§uojattomien jatkot

KokoTeatteri on kutsunut jälleen kylään Teatterikeskuksen jäsenryhmiä juhlistamaan yhdessä vapaiden ammattiteattereiden Lain§uojattomat-teatterifestivaalia – tällä kertaa kesäisten jatkojen merkeissä 8.-12.6.2021. Lain§uojattomat-teatterifestivaali järjestetään vuosittain Porissa ja festivaalin järjestelyjen takana on porilainen Rakastajat-teatteri. KokoTeatteri oli yli 20 vuotta sitten yksi Lainsuojattomat-festivaalin perustajajäsenteattereista. Kaikki Lain§uojattomien jatkojen esitykset nähdään KokoTeatterin suuressa teatterisalissa. Tällaista mahdollisuutta päivittää itsensä kotimaisesta esittävän taiteen tarjonnasta ei kannata jättää välistä. Osta liput.

Lain§uojattomat jatkot -ohjelma:

Ti 8.6.2021 klo 19 Aktivistinäytelmä 3, KokoTeatteri
Ke 9.6.2021 klo 19
Sisäinen linna – Tanssiva luento 1500-luvun naismystikon elämäntyöstä, KokoTeatteri
To 10.6.2021 klo 19
Juko(lan) seitsemän veljestä, Teatteri Vanha Juko
Pe 11.6. klo 19
The Unmentionable – Sanoinkuvaamatonta leluteatteria, TEHDAS Teatteri
La 12.6. klo 14 Lukudraama: Marquerite Poreten elämä ja kirjoitukset, KokoTeatteri (vapaaehtoinen maksu)
La 12.6. klo 19
Everstinna, Rakastajat-teatteri

Teatterifestivaali Lain§uojattomien jatkot
Teatterifestivaali Lain§uojattomien jatkot vietetään KokoTeatterissa 8.-12.6.2021

Jazz Meets Theater/Dance/Circus 2021

Kesällä Koko Jazz Club tuo jälleen kansainvälisesti mainetta niittäneitä monialaisia taiteilijoita yhteen KokoTeatterille valmistamaan viikossa upean yhteistuotannon 17.7.2021. Jazz Meets Theater/Dance/Circus toteutetaan tällä kertaa yhteistyössä Koko Jazz Clubin ja Agit-Cirkin kanssa. Tervetuloa inspiroitumaan hypnoottisen upeasta teatterin, tanssin, musiikin sekä sirkuksen parhaita puolia yhdistelevästä spektaakkelista heinäkuussa.

KokoTeatterin tila muutetaan Jazz Meets Theater/Dance/Circus -esitystä varten kokonaisvaltaista taide-elämystä palvelevaksi areenaksi. Ensemblen ytimenä toimii Koko Jazz Clubin nokkamies Timo Hirvonen sekä Severi Pyysalo Band ja näyttämötaiteen työryhmää sekä esityskokonaisuutta ohjaa KokoTeatterin taiteellinen johtaja Anna Veijalainen. Mukana on myös upeita sirkustaiteilijoita kansainvälisesti mainetta niittäneeltä Sirkus- ja musiikkiyhdistys Agit-Cirkilta. Kesällä 2021 tämä huikea ensemble kokoontuu viikoksi valmistamaan improvisaatioon perustuvan, mutta suunnitellun ja ohjatun kokonaisuuden, jossa tunnelmaa ei puutu. Jazz Meets Theater/Dance/Circus on nähty aiemmin vuosina 2017 sekä 2019. Esitys on parhaimmillaan livenä, mutta kokonaisuus myös striimataan. Osta liput.

Kuva: Maarit Kytöharju

Liput esityksiin ovat myynnissä nyt. Osta heti omasi Tiketin palvelun kautta!

Osta liput

Lue lisää esityksistä