fbpx

NSFW viimeinen esitys siirtyy – uusi esityspaikka su 23.5. klo 19

19.5.2021

NSFW viimeinen esitys siirtyy – uusi esityspaikka su 23.5. klo 19

NSFW esityskauden upea finaali, spesiaalilivestriimi, siirtyy sunnuntaille 23.5. Siirto tehdään työryhmän jäsenen sairastumisen vuoksi. Tiketin kautta ostetut striimiliput sekä liveliput siirretään Tiketin toimesta. KokoTeatterilta varatut/ostetut liput siirretään KokoTeatterin toimesta. Kaikkiin lipun ostaneisiin/varanneisiin ollaan yhteydessä. Pyydämme kärsivällisyyttä lippusiirtojen vuoksi. Pahoittelemme suuresti siirrosta johtuvaa vaivaa.

Sunnuntaina 23.5 on luvassa upea livespektaakkeli etkoineen sekä jatkoineen. Katso alta aikataulu ja tule mukaan!

Klo 18.30 Live-etkot
Klo 19.00 Esitys
N. klo 20.30 Live-jatkot

Viimeisen kerran nousemme sunnuntaina kumartamaan kuuden hengen loppuunmyydyn katsomon eteen. Striimilipun ostaneille on luvassa erikoisherkkua, kun linjat aukeavat jo klo 18.30 etkojen merkeissä. Tule mukaan vielä kerran kylmään ja kyyniseen kyytiimme!

Lähetä kysymyksiä ja terveisiä työryhmälle etukäteen WhatsAppilla numeroon: 0406104420
Parhaat kysymykset nostetaan livelähetykseen etkoille tai jatkoille!

Viimeinen NSFW esitys on osa Lain§uojattomat-teatterifestivaalin etäohjelmistoa. Lue lisää.

Osta striimiliput 12,70€

Lue lisää esityksestä

Tervetuloa linjoille!