fbpx

Teatterifestivaali Lain§uojattomien jatkot vietettiin KokoTeatterissa 8.-12.6.

16.6.2021

Festivaali Lain§uojattomien jatkot vietettiin KokoTeatterissa 8.-12.6. Kiitos järjestäjille, työryhmille sekä katsojille upeasta viikosta.

Lain§uojattomien jatkot päätettiin toteuttaa poikkeusolosuhteista huolimatta. Jokainen esitys myytiin loppuun, joka tarkoittaa tietysti sitä, että sekä Lain§uojattomat festivaalilla ja festivaalin jatkoilla on tilausta myös jatkossa. Ihmiset haluavat päivittää itsensä kotimaisesta esittävän taiteen tarjonnasta!

Tämä vuosi mentiin vahvasti poikkeusolosuhteiden ja rajoitusten armoilla, mutta Lain§uojattomat jatkoineen tulevat jälleen vuonna 2022. Kiitos vielä järjestäjille, työryhmille sekä ihanalle festariyleisölle!

Katso alta tunnelmavideo sekä kuvia viikon varrelta.

Teatterifestivaali Lain§uojattomien jatkot pidettiin KokoTeatterissa 8.-12.6.2021