fbpx

KokoTeatteri toimii Liikkeellä marraskuussa -festivaalin yhtenä tapahtumapaikoista kesällä 2021

16.6.2021

KokoTeatteri toimii Liikkeellä marraskuussa / Moving in November -festivaalin yhtenä tapahtumapaikoista 17.-18.6.2021. Torstaina 16.6. sekä perjantaina 17.6. lavalle nousee Giuseppe Chico & Barbara Matijević ylistetyllä sekä palkitulla teoksellaan Forecasting.

Silmiemme eteen avautuu huimaava todellisuuden ja videoiden muodostama hybridikokemus. Yksin kannettavan tietokoneen kanssa näyttämöllä liikkuva Barbara Matijević muokkaa kehonsa saumattomaksi jatkeeksi anonyymien YouTube-videoiden kaksiulotteiselle maailmalle. Teoksessaan Forecasting Giuseppe Chico ja Barbara Matijević pysäyttävän ajan kahden rinnakkaisen ulottuvuuden välille, fyysisen ja ruuduntakaisen todellisuuden rajalle. Teos muodostaa kiehtovan ja humoristisen, ajan ja tilan rajat ylittävän dialogin ja haastaa ajattelemaan, miten teknologia vaikuttaa aisteihimme ollen läsnä sekä suhteessamme objekteihin, liikkeeseen että nykyhetkeen.

Esitys on osa Liikkeellä marraskuussa -festivaalin Jälkiä marraskuusta -kokonaisuutta. Marraskuinen festivaali levittäytyy poikkeuksellisesti perinteisestä ajankohdastaan kesään 14.-20.6.2021.

Giuseppe Chico & Barbara Matijević: Forecasting
Esitykset KokoTeatterissa 17.6. ja 18.6. klo 19.

Lue lisää esityksestä ja Liikkeellä marraskuussa -festivaalista

Lippuja esityksiin myynnissä vain rajoitettu määrä
Liput lippukaupasta

Tervetuloa KokoTeatteriin!

Giuseppe Chico & Barbara Matijević: Forecasting

Kuvat: ©Jelena-Remetin