fbpx

Jazz Meets Theater/Dance/Circus 2021 – hypnoottisen upea yhteistuotanto nähdään 17.7.2021

23.6.2021

Kesällä Koko Jazz Club tuo jälleen kansainvälisesti mainetta niittäneitä monialaisia taiteilijoita yhteen KokoTeatterille valmistamaan viikossa upean yhteistuotannon. Jazz Meets Theater/Dance/Circus toteutetaan tällä kertaa yhteistyössä Koko Jazz Clubin, KokoTeatterin ja Agit-Cirkin kanssa.

KokoTeatterin tila muutetaan Jazz Meets Theater/Dance/Circus -esitystä varten kokonaisvaltaista taide-elämystä palvelevaksi areenaksi. Ensemblen ytimenä toimii Koko Jazz Clubin nokkamies Timo Hirvonen yhtyeineen ja näyttämötaiteen työryhmää sekä esityskokonaisuutta ohjaa KokoTeatterin taiteellinen johtaja Anna Veijalainen.

Säveltäjät Timo Hirvonen & ensemble
Ohjaaja Anna Veijalainen
Valosuunnittelija Helena Roivainen
Pukusuunnittelija Virve Balk
Esiintyjät Inka Tiitinen, Jarkko Lehmus, Jenni “Inni” Lehtinen, Virve Balk, Metsälintu Pahkinen sekä Timo Hirvonen & ensemble

Muusikot Severi Pyysalo, Riku Niemi, Timo Hirvonen, Severi Sorjonen

Jazz Meets Theater/Dance/Circus toteutetaan yhteistyössä Koko Jazz Clubin, KokoTeatterin ja Agit-Cirkin kanssa. Kokonaisuus on toteutettu aiemmin myös vuosina 2017 sekä 2019. Luvassa uusi työryhmä, uusi sisältö ja uusi ensi-ilta, mutta sama konsepti.

Esitys 17.7. klo 19

Osta liveliput Tiketistä
Osta striimiliput teatterin verkkokaupasta

Tiiseri vuoden 2017 Jazz Meetsista.