fbpx

KokoTeatterin Mesenaattikampanja on nyt käynnissä!

23.6.2021

Tue KokoTeatterin toimintaa osallistumalla joukkorahoituskampanjaan. Kampanjan tavoitteena on tuoda KokoTeatterin tuotantoa ja toimintaa lähelle katsojaa näinä aikoina, kun kontaktit on painettu minimiin ja mahdollisuuksia kulttuurin kokemiseen on rajattu koronaepidemian takia.

Tue KokoTeatterin toimintaa osallistumalla joukkorahoituskampanjaan. Kampanjan tavoitteena on tuoda KokoTeatterin tuotantoa ja toimintaa lähelle katsojaa näinä aikoina, kun kontaktit on painettu minimiin ja mahdollisuuksia kulttuurin kokemiseen on rajattu koronaepidemian takia. Toisena tavoitteena on turvata taloudellisesti teatterin toimintaa.

Valitse itsellesi sopiva tukisumma ja katso mitä hienoa saat vastikkeeksi rahoituksellesi. Valikoimassa on eri hintaisia tuotteita aina kirjoista levyihin, sekä etänä toteutettavia työpajoja ja kehonhuoltoa.

–      KokoTeatterin lahjakortit
–      Aktivistitrilogia -näytelmäjulkaisut
–      Joukkokohtaus – KokoTeatteri 10 vuotta
–      Koko Jazz Clubin levyjä
–      Työpaja: Aamun avaus kaikille aisteille
–      Kehonhuolto Metsälinnun kanssa: Selkäranka
–      Kehonhuolto Metsälinnun kanssa: Lantion liikkuvuus

Vieraile kampanjasivulla klikkaamalla tästä

Lämmin kiitos tuestasi!