fbpx

KokoTeatterin syksyn ohjelmisto on täydentynyt!

2.7.2021

KokoTeatterin syksyn ohjelmisto on saanut täydennystä, ja kaikki liput ovat nyt vihdoinkin myynnissä. KokoTeatterin syksy lupaa siis entistä monipuolisempaa esittävien taiteiden parhaimmistoa. Syyskausi alkaa heti lomakauden päättyessä elokuun ensimmäisellä viikolla ja jatkuu aina joulun kynnykselle saakka.

Lue alta tuoreimpien ohjelmistolisäysten teosesittelyt:

Improvisaatioteatteri Vendetta: Korruptoituneiden mielten jumppa

Vendetta on tuore, rohkea ja kantaaottava helsinkiläinen improvisaatioteatteri, jonka tavoitteena on edistää tasa-arvoa ja keskinäistä ymmärrystä improvisaatioteatterin keinoin. Vendettan jäsenet ovat teatteritaiteen ammattilaisia, jotka tutkivat sosiaalisia rituaaleja, valtarakenteita ja patriarkaalisen yhteiskunnan tabuja. Ylistetty kokoillan improvisoitu esitys Korruptoituneiden mielten jumppa nähdään KokoTeatterissa jälleen syksyllä kahden esityksen verran 3.10. ja 10.11. Lue lisää.

Improvisaatioteatteri Vendetta: Korruptoituneiden mielten jumppa

OSIRIS teatteri: Naisen Peili – minun elämäni

Naisen Peili -projektin ensimmäinen osa Minun elämäni kertoo naisten piilossa olleita tarinoita. Minun elämäni -esityksessä, Koko Teatterin lavalla yleisö näkee, kokee ja kuulee tarinoita toiseudesta, osallisuudesta, osattomuudesta, riemusta, vapaudesta, ennakkoluuloista, peloista ja rakkaudesta. Sekä naisten välisestä yhteenkuuluvuudesta. Esitykset KokoTeatterissa 7.11. ja 16.11. Lue lisää.

OSIRIS teatteri: Naisen Peili – minun elämäni

ON Teater: „Aapiskukko” („Aabitsa kukk”) by Andrus Kivirähk

Aapiskukko on Siim Maatenin tuottama ja ohjaama monologi, joka pohjautuu Andrus Kivirähkin vuonna 2006 ilmestyneeseen teokseen „Aabitsa kukk”, jota on esitetty Estonian Draamateaterin alkuperäisellä kokoonpanolla yli 300 kertaa. Nyt tämä yleisön suosikkiteos saa ensiesityksensä Suomessa KokoTeatterissa syksyllä 2021 sekä suomeksi että viroksi (Eesti keeles). Esitykset KokoTeatterissa 4.-5.12.2021. Lue lisää.

Aapiskukko by Andrus Kivirähk, kuvassa Siim Maaten.

Teatteri Quo Vadis: Walt Whitman: Ruohoa – lauluja meistä

Walt Whitman (1819–1892) oli yhdysvaltalainen runoilija ja humanisti. Leaves of Grass on hänen pääteoksensa, kunnianosoitus luonnon monimuotoisuudelle ja kärkäs muistutus ihmisille: ekosysteemi on yhteisö ja me olemme osa sitä. Poetry Band on Teatteri Quo Vadiksen pitkäkantoinen runoutta ja musiikkia yhdistelevä hanke. Walt Whitman: Ruohoa – lauluja meistä nähdään KokoTeatterin syyskaudella kaksi kertaa 7.12. ja 14.12.2021. Lue lisää.

Teatteri Quo Vadis: Walt Whitman: Ruohoa – lauluja meistä.

Kuuma Ankanpoikanen: Funny – The Best Puppet Show Ever Made

Kuuman Ankanpoikasen Funny-esitys poksauttaa lavan täyteen muotoaan muuttavia ilmapalloja, häilyviä projisointeja ja unelmia tähteydestä. Merja Pöyhösen ja Riina Tikkasen konseptoima nukketeatteriteos tähtää suoraan katsojien suupieliin, sydämiin ja maailmanmaineeseen. Esitys KokoTeatterissa 12.12.2021. Lue lisää.

Kuuma Ankanpoikanen: Funny – The Best Puppet Show Ever Made

Tutustu koko syksyn ohjelmistoon:

2.8.-4.8. Lassi Alhorinne: Kymmenen kohtausta kirkossa
3.8.-6.8. Ari Numminen: Kohti Orlandoa
21.8.-28.8. Nina Viitamäki: Seinää tuijottavat naiset
7.9.-18.9. 4.48 Psychosis – Sarah Kane
14.9.-19.9. Rutimo Collective: Lemons
27.9.-28.9. Jouni Bäckström: Supermies
3.10.-10.11. Vendetta: Korruptoituneiden mielten jumppa
6.10.-28.11. Timo Tuominen Avec Jacques Brel -21
8.10.-10.10. Mekaaninen joutsen: Sukupuuttoparatiisi
12.10.-19.10. Jenni Janakka: Kuka mun päässä puhuu
29.10.-17.12. Norminäytelmä
7.11.-16.11. OSIRIS teatteri: Naisen peili
25.11.-27.11. Taittuu: Vankilateatteri
4.12.-5.12. ON Teater: „Aapiskukko” („Aabitsa kukk”) by Andrus Kivirähk
7.12.-14.12. Teatteri Quo Vadis: Walt Whitman: Ruohoa – lauluja meistä
12.12. Kuuma ankanpoikanen: Funny – The Best Puppet Show Ever Made

Liput esityksiin ovat myynnissä nyt.
Osta heti omasi Tiketin palvelun kautta!

Osta liput

Lue lisää esityksistä