fbpx

Tilausesitykset

KokoTeatterin ohjelmistossa olleita esityksiä on mahdollista myös tilata keikalle. Tällaisia esityksiä ovat mm. Tanssiva Agitaattori ja Broken Hearts Club. Alla olevien linkkien alta pääset tutustumaan esityksiin hintatietoineen.

Broken Hearts Club

Broken Hearts Club on KokoTeatterin uusi musiikkiteatteriklubi, jossa matkataan käänteisessä aikajärjestyksessä eroista ja suruista parisuhteen käännekohtien kautta ensirakastumisen huumaan.

Broken Hearts Club infopaketti

Tanssiva Agitaattori

Tanssiva agitaattori on ajankohtaisia kysymyksiä pyörittelevä esitys kahden anarkistin ja pakkovaltaan sopeutumattoman sivistyneen yksilön toiminnasta. Esitys palaa varhaisen naisliikkeen, työväenliikkeen, kansalaisaktivismin ja vallankumouksen unelmiin ja katsoo niiden peiliin tänään.

Actionin päähenkilöt ovat Emma & Louise – Amerikan vaarallisin nainen, too-hot-to-handle Emma Goldman (1869−1940) ja Pariisin kommuunin johtotähti, eikö-sitä-mikään-pysäytä Louise Michel (1830 −1905).

Tanssiva Agitaattori Vierailuesitysinfo
Tanssiva Agitaattori valokartat:
TAkaikki TAkatto TAlattia

SISÄINEN LINNA – tanssiva luento 1500-luvun naismystikon elämäntyöstä

Teos on matka Àvilan Teresan elämään (1515 – 1582) Inkvisition hallitsemassa Espanjassa, jossa naisten ihmisarvo oli varsin mitätön. Poikkeuksellisen lahjakas Teresa valitsi nunnan elämän ja päätyi monien vaiheiden kautta kirkon merkittäväksi opettajaksi, jonka kirjoittamia kirjoja on käännetty useille kielille, lukuisin painosmäärin.
Hänen pääteostaan; Sisäinen Linna pidetään edelleen yhtenä kristillisen mystiikan merkittävimmistä teoksista.
Ávilan Teresan merkittävin saavutus omana aikanaan oli naisten oikeus äänettömään rukoukseen – uskon hiljainen vallankumous.

Tanssiteos sisältää runsaasti Teresan tekstejä, joissa nykylukijankin silmin on poikkeuksellisen syvä suhde kehollisuuteen, sensuaalisuuteeen ja seksuaalisuuteen. Kuulusan mystikon elämäntarinan lisäksi katsoja pääsee teoksen kautta tutustumaan kristillisen mystiikan syvälliseen suuntaukseen; sielumme seitsemään asuntoon sisäisessä linnassamme.

Koreografia, konsepti ja tanssi: Metsälintu Pahkin
Valo- ja äänisuunnittelu: Severi Haapala
Puvut: Jaana Haaksiluoto
Tietoaineksen asiantuntija: Teologi Ulla Lumijärvi
1500-luvun kirkkomusiikin asiantuntija ja vieraileva laulaja: Tuula Saarensola/Tuusulan SRK