HINNAT

29,50€ / Normaali
24,50€ / Eläkeläinen
19,00€ / Opiskelija, varusmies, siviilipalvelusmies

Lippuhintamme saattavat vaihdella esityksestä riippuen. Voit tarkistaa haluamasi esityksen lippuhinnat kohdasta “Ohjelmisto”.

LAHJAKORTIT

Kulttuurilahja ystävälle tai itsellesi? KokoTeatterille voit ostaa myös lahjakortin! Lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle. Lahjakortin saldoa voi käyttää kaikkiin KokoTeatterin esityksiin ja se on voimassa 12kk ajan ostopäivästä lähtien. Lahjakortin saldoa voi käyttää myös baarin tarjoiluihin. Lahjakortin voi ostaa laskulla tai vaihtoehtoisesti teatterilta paikan päältä toimiston aukioloaikojen mukaan. Laskulla ostettaessa lahjakortti toimitetaan pdf-versiona ostajan tai suoraan lahjakortin saajan sähköpostiin.

Osta lahjakortti tai kysy lisää: bookings@kokoteatteri.fi

Ilmoitathan viestissäsi lahjakortin summan, maksajan nimen sekä yhteystiedot ja lahjan saajan nimen. Me hoidamme loput.

RYHMÄ- JA YRITYSVARAUKSET

Suunnitteletko mukavaa tekemistä koko kaveriporukallesi tai virkistäytymistä kulttuurin parissa työyhteisöllesi? Meiltä saat räätälöidyt kokonaisuudet yli 8 hengen ryhmille!

 

Kysy lisää:
050 321 9919 tai bookings@kokoteatteri.fi

SHOW & DINNER

KokoTeatteri tarjoaa Show & Dinner kokonaisuuksia yli 20 hengen ryhmille. Katso toivomasi esityksen menu tästä ja tee varaus bookings@kokoteatteri.fi.

Yleistä lipunmyynnistä ja varauksista:

Lippujen lunastus KokoTeatterilta tapahtuu esitysiltaisin. Ovet aukeavat tuntia ennen ja liput tulisi olla lunastettuna 30min ennen esityksen alkua. Huomioithan sähköpostitse lippuvarausta tehdessäsi, että käsittelemme sähköiset varaukset noin 2-4 arkipäivän kuluessa.