top of page
Metsälintu Pahkinen: Tanssin voima -luentosarja

Metsälintu Pahkinen: Tanssin voima -luentosarja

Katso nyt
Ensimmäinen luento alkaa n. 8min kohdalta
Tanssin voima -luentosarja

KokoTeatterilla järjestetään kevään aikana Tanssin voima -luentosarja, joka starttaa maanantaina 7.2. Toinen luento järjestetään maanantaina 21.2. ja kolmas luento maanantaina 7.3. Luennot alkavat klo 17 ja kestävät noin 60min. Luennoilla on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. Luennoitsijana toimii Metsälintu Pahkinen.

Luennoille pääsee osallistumaan sekä paikan päällä KokoTeatterissa että striiminä tämän sivun kautta. Ensimmäinen luento on ilmainen. Seuraavat kaksi luentoa ovat maksullisia 10€/luento. Striimit ovat katsottavissa ja tallenteet ostettavissa tältä sivulta myös jälkeenpäin.

- Osallistuminen luennolle paikan päällä KokoTeatterissa: Ilmoittautumiset: bookings@kokoteatteri.fi . Ovet avataan n. 5min ennen luentoa. 

- Ensimmäisen luennon striimin katsominen: Ensimmäinen luento on ilmainen. Klikkaa videota ja luento alkaa.

- Maksullisten striimien katsominen: Klikkaa videota ja tämän jälkeen ilmestyvää €-merkkiä. Katseluoikeuden hinta on 10€/luento ja sinun tulee täyttää tietosi kirjautuen sisään. Emme käytä tietojasi markkinointiin emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Luennot ja teemat: 

  • Ma 7.2. klo 17-18 Voiko tanssien muuttaa maailmaa?
    Sosiaalinen koreografia ja keho politiikan välineenä. Poimintoja kehollisuuden historiasta, tanssituista mielenosoituksista nykyhetken Elokapinaan.

  • Ma 21.2. klo 17-18 Voiko tanssien ajatella?
    Uusimmat löydökset neurotieteen alueelta ja kehomme kyky aistia toisiamme. Tietoisuus- ja kehotilojen välinen vuoropuhelu. Mitä tapahtuu keholliselle yhteissäätelylle ja empatiakyvyllemme, kun olemme vain verkon ylitse yhteydessä toisiimme? 

  • Ma 7.3. klo 17-18 Kehon myyttinen maantiede
    Vuoropuhelu nykylääketieteen ja vanhojen uskomusjärjestelmien välillä. Mitä kehomme kertoo meille meistä? Miten eri aikakausina on tulkittu kehollisten haasteiden ja henkisten haasteiden välistä syy-yhteyttä?

Tervetuloa luentosarjan pariin! 

bottom of page