fbpx
KokoTeatteri Hämeentie 3, 00530 Helsinki

Jazz Meets Theatre / Dance / Circus 2019

20.7. Klo 19:00

Osta lippu

Liput 20 / 18

KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin yhteistyö huipentuu heinäkuussa jälleen kerran Jazz Meets Theatre / Dance / Circus tapahtuman saadessa toisen tulemisensa!

2019 tapahtumassa ryhmä kokoontuu viikoksi Kokolle valmistamaan improvisaatioon perustuvan mutta suunnitellun ja ohjatun kokonaisuuden, jossa kansainvälistä tunnelmaa ei puutu. Koko Jazz Clubin taiteellinen johtaja Timo Hirvonen luotsaa taiteellista kokonaisuutta, vastaa sävellyksistä ja hänen kanssaan muusikoina esiintyvät Rafael Barata (BRA) ja kotimainen tähtemme Severi Pyysalo.

Näyttämötaiteen ryhmässä tanssivat ja näyttelevät jälleen Sami Saikkonen, Jarkko Lehmus ja Inka Tiitinen. Rinnalleen uutena kasvona he saavat sirkustaiteilija Jenni Lehtinen, jonka erityisala on akrobatia.

 

Jazz Meets Theater / Dance / Circus 2017 Aftermovie:

 

Esityksen ohjauksesta vastaa Anna Veijalainen ja valosuunnittelusta Helena Roivainen. Kuvausryhmää vetää Jarno Marjamäki.

Ensimmäinen Jazz Meets Theatre / Dance / Circus -esityskokonaisuus nähtiin heinäkuussa 2017. Tuolloin esityksen valmistumisviikkoa seurasi kuvausryhmä ja itse esitys taltioitiin. Myös kesän 2019 viikko dokumentoidaan.

Tapahtuman valmistamisen on mahdollistanut Suomen Kulttuurirahasto.

 

logo_SKR