fbpx
Jouni Bäckströmin (mm. The Fabulous Bäckström Brothers ja Uusi Kipparikvartetti) sooloteos Supermies yhdistelee teatteria, konserttia, klovneriaa sekä fyysistä teatteria.
,

Jouni Bäckström: Supermies

27.9.- 28.9. Klo 19:00 - 19:00

Esitykset Koko Teatterissa

  • 27.9. Klo 19:00
  • 28.9. Klo 19:00
Osta lippu

Liput 29,50 / 24,50 / 19

Jouni Bäckströmin (mm. The Fabulous Bäckström Brothers ja Uusi Kipparikvartetti) sooloteos Supermies yhdistelee teatteria, konserttia, klovneriaa sekä fyysistä teatteria. Autofiktioesitys kertoo ruuhkavuosia elävän taiteilijaisän monista rooleista ja niihin liittyvistä kipuiluista. Esitys nähdään KokoTeatterissa syyskuussa 2021.

Esityksen teemoina ovat tunneherkän miehen sopimattomuus kapeisiin miehen roolimalleihin, identiteetti, isyys, ulkonäköpaineet sekä suomalaisuus. Esitys on yhdistelmä musiikki- ja klovnerianumeroita, monologia sekä Stand up komiikkaa. Tarinaa rytmittävät barokki-triolle sovitetut länsimaisen populaarimusiikin hittikappaleet 1600-luvulta nykypäivään.

Esitys kantaesitetään KokoTeatterissa, jonka jälkeen se lähtee kiertueelle Suomen lisäksi myös Iso-Britaniaan.

Supermiehen ohjaajana toimii englantilaisen Mouths of Lions teatterin taiteellinenjohtaja Georgia Murphy, jonka edellinen yhteistyö Bäckströmin kanssa oli arvostelu- ja yleisömenestystä niittänyt lastenkomedia Tohtori Zeiffal, tohtori Zeigal ja virtahepo, jota ei koskaan saatu kiinni.

Jouni Bäckström: Supermies

Esitykset 27.-28.9.2021

Lavalla Jouni Bäckström
Ohjaus ja käsikirjoitus Jouni Bäckström & Georgia Murphy (eng)
Tuotanto: Jouni Bäckström ja The Fabulous Bäckström Brothers