fbpx
KokoTeatteri Hämeentie 3, 00530 Helsinki

Nukketeatterikeskus Poiju: Onnellinen prinssi

20.11.- 24.11. Klo 15:00

Esitykset Koko Teatterissa

  • 20.11. Klo 15:00
  • 24.11. Klo 10:00

Onnellinen prinssi on pienen pääskyn ja Onnellisen prinssin patsaan haikean kaunis rakkaustarina.

O-prinssi-Official_web

Korkealla kaupungin kattojen yläpuolella kohoaa Onnellisen prinssin patsas. Pieni pääsky on matkalla Egyptiin talvehtimaan, mutta pysähtyy levähtämään patsaan juurelle. Tästä alkaa ystävyys, joka kasvaa tarinaksi rakkaudesta ja epäitsekkyydestä. Talven tulosta huolimatta pääsky päättää jäädä prinssin luo ja auttaa prinssiä toimittamaan hyviä tekoja kaupungissa.

 

Onnellinen prinssi on Oscar Wilden rakastettu satuklassikko, jonka hän kirjoitti omille pojilleen vuonna 1888. 
Onnellinen prinssi on Nukketeatterikeskus Poijun tuotantoa ja sen esittää näyttelijä Miina Turunen.

 

Ikäsuositus: yli 4 -vuotiaille
Kesto: n. 35 min.

 

“…Miina Turunen on sovittanut Onnellisen prinssin Nukketeatterikeskus Poijun näyttämöversioksi. Hän myös näyttelee itse koko tarinan. Taitavasti, koskettavasti, kekseliäästi, herkästi, syvästi. Ihanasti.Olemme nauttineet lasteni kanssa lukuisista vauhdikkaista esityksistä, joissa on temppuja ja hassuttelua, visuaalista näyttävyyttä ja kaikenlaista kikkailua. Olemme kokeneet paljon ihan valtavan hienoa ja hauskaa lastenteatteria, mutta nyt kohdalle osui kyllä jotain aivan ainutlaatuista, poikkeuksellisen syvää ja sielukasta…” – Katso tästä, kuinka Taidekoti kirjoittaa esityksestä!

“…Onnellinen prinssi on niin haastava ja monitahoinen esitys, että ikäsuositus neljästä vuodesta on varmasti paikallaan. Varmasti kaikkein parhaiten esitys sopii lapsille eskari-iästä lähtien. Esitys kyllä herkistää, itsellänikin silmät kostuivat. Tämä on varmasti yksi niistä esityksistä, joissa voi surra omia surujaan, potea maailmantuskaa tai nähdä kauneutta ja hyvyyttä ympärillä. Välttämättä nämä eivät ole toistensa poissulkevia asioita. Onnellisessa Prinssissä pystytään näitä kaikkia puolia tuomaan esille…” – Piia Myllykoski, piententaikapiiri.blogspot.fi/

Lisätiedot ja liput: Nukketeatterikeskus Poiju

Poijun logo