fbpx
KokoTeatteri , Helsinki

Prinssi joka katsoi mustaan lähteeseen

19.1.- 26.1. Klo 18:00

Esitykset Koko Teatterissa

  • 19.1. Klo 18:00
  • 20.1. Klo 18:00
  • 23.1. Klo 14:00
  • 24.1. Klo 14:00
  • 25.1. Klo 18:00
  • 26.1. Klo 18:00
Osta lippu

Liput 18 / 15

Taiteen Sulattamo jatkaa tulevana keväänä yhteistyötään KokoTeatterin kanssa. Tammikuussa 2016 Kokolla esitetään kuusi kertaa lisää Sulattamon syksyllä ensi-iltaan valmistamaa lastennäytelmää. Satunäytelmässä “Prinssi joka katsoi mustaan lähteeseen” sadun prinssi joutuu psykoosiin. Hän eristäytyy ja alkaa puhua käsittämätöntä kieltä. Kuningas ja kuningatar ovat ymmällään, sielunlääkärin seerumikaan ei tuo helpotusta tilanteeseen. Miten käy kuninkaallisten häiden, miten käy koko valtakunnan? Kaikki näyttää menevän pieleen, kunnes keittiöpiika saa idean…

Loppujen lopuksi kyse on välittämisestä. On tärkeää, että sadun prinssikin saa olla oma itsensä.

Ohjaus: Helena Ryti

Käsikirjoitus: Duha Elsayed ja Taiteen Sulattamon työryhmä

Musiikki: Antti Jaakola

Rooleissa: Taiteen Sulattamon näyttelijöitä

 

 

Näytelmä sopii sekä lapsille 6+ että aikuisille.

 

Taiteen Sulattamo on yhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää taiteen ammattilaisten ja erityisryhmien voimat yhteisissä taideprojekteissa.

Sulattamon kautta aivan uudet ihmiset voivat päästä tekemään taidetta: esiintyä teatterin näyttämöllä, saada katsojia kuvilleen, lukijoita runoilleen tai kuuntelijoita musiikilleen.

Sulattamon toiminta tähtää osallistujien mielen hyvinvoinnin ja elämänhallinnan taitojen lisäämiseen taiteellisen ilmaisun ja osallisuuden kautta. Taiteilijoille Sulattamo tarjoaa mahdollisuuden olla mukana yhteiskunnallisesti merkittävässä toiminnassa. Sulattamon taide puhuttelee ihmisiä ja pyrkii lisäämään ymmärrystä elämän moninaisuutta kohtaan.

 

TANSSI & TEATTERI + SIRKUS -lehden ARVIO (vain printtiversiossa 2/2016)

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehti 2/2016