top of page

Rauha Palestiinaan! -tukiklubi

Konsertti 6.11. klo 19

Rauha Palestiinaan! on tukiklubi Gazalle, palestiinalaisten ihmisoikeuksille ja vapaudelle. Illan tähdet, Maritta Kuula ja Antti Autio, haluavat ilmaista tukensa palestiinalaisille. He vaativat yhdessä, että Israel lopettaa välittömästi siviilien tappamisen Gazassa. Konsertti KokoTeatterissa 6.11.

Lippuhinnat: 26 / 52 / 78 / 104 €
Voit itse valita itsellesi sopivan lippuhinnan.

Maritta Kuula & Janne Lastumäki duo esittävät Maritan kappaleita. Maritta on suomalaisen rockmusiikin räväkkä takapenkkiläinen, joka kulkee rohkeasti omia polkujaan. Hänen teksteissään yhdistyvät huumori ja rikas henkilögalleria. Musiikilliset vaikutteet ulottuvat kamaripopista aina italoiskelmään ja avaruusdiscosta avantgardeen.

Antti Autio on yksi Suomen rakastetuimmista uuden polven laulaja-lauluntekijöistä. Autio raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä musiikkia. Voimakkaat ja vilpittömät kappaleet kaipuusta ja rakkaudesta ovat lumonneet kuulijat ympäri Suomen.

Konsertin järjestää yhteydessä KokoTeatteri ja kulttuuritoimisto Hyvä. Klubista saatavat tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä MAP – Medical Aid for Palestinians -järjestölle.

bottom of page