top of page

SantiYago - Rainbow Revolution 2024

Näyttelyn avajaiset maanantaina 24.6. klo 18:00. Vapaa pääsy.
DJ Jeremias Delgado esiintyy avajaisissa klo 20:00-00:00

Ti-Pe näyttely on nähtävissä KokoTeatterilla tapahtuvan muun ohjelmiston ohessa.
Ovet yleisölle aukeavat päivittäin klo 18:00.

Näyttelyn avajaiset ma 24.6. klo 18. Vapaa pääsy! Uransa aikana Santiyago Delgado on jo vaikuttanut taidealaan toimimalla Suomen Kuvanveistäjäliiton hallituksen jäsenenä ja rakentanut nimeään ympäri maailmaa, erityisesti homokulttuurissa. Ti-Pe näyttely on nähtävissä KokoTeatterilla tapahtuvan muun ohjelmiston ohessa. Ovet yleisölle aukeavat päivittäin klo 18:00.

Santiyago Delgado on 29-vuotias Helsingissä syntynyt ammattikuvanveistäjä. Hänen taiteessaan elää teemoina luonto, mytologia, kehon positiivisuus ja mielenterveys. Lyhyen uransa aikana Santiyago Delgado on jo vaikuttanut taidealaan toimimalla Suomen Kuvanveistäjäliiton hallituksen jäsenenä ja rakentanut nimeään ympäri maailmaa, erityisesti homokulttuurissa. Tänä päivänä Santiago Delgado asuu Joutsan metsissä miehensä kanssa, missä hän luo jatkuvalla motivaatiolla uusia teoksia.

Tulevia näyttelyitä ovat Haihatuksen kesänäyttely, Pride-viikon koko teatterinäyttely ja Tom of Finland pop up näyttely. Kesän huipennus on hänen oman ympäristö taidegalleria, Tapio, avaaminen Saintdeco-taidetilassa joutsan metsässä

bottom of page