fbpx
Nina Viitamäen tanssiteos Seinää tuijottavat naiset on kahden tanssijan duetto.
,

Nina Viitamäki: Seinää tuijottavat naiset

21.8.- 28.8. Klo 19:00 - 19:00

Esitykset Koko Teatterissa

  • 21.8. Klo 19:00
  • 27.8. Klo 19:00
  • 28.8. Klo 19:00
Osta lippu

Liput 29,50 / 24,50 / 19

Nina Viitamäen tanssiteos Seinää tuijottavat naiset on kahden tanssijan duetto. Esitys maalaa KokoTeatterin lavalle mielikuvitusmaailman, joka sallii unohtaa turhan tärkeilyn ja järkeilyn. Esitys kutsuu kaikkia tanssista sekä äänen ja liikkeen yhteydestä kiinnostuneita irrottautumaan arjen odotuksista. 

Omiin ajatuksiinsa uppoaminen, mielikuvituksen maisema verkkokalvoilla, haaveilu, jumittaminen – tunnistettavalla ilmiöllä on monia nimiä. Viitamäki on työstänyt teosta hetkessä koreografioimalla eli ilman etukäteen suunnittelua. Teos lupaa auttaa myös katsojia irrottautumaan arjen odotuksista ja sallimaan omat mielipuolisuutensa. Tanssiteos sisältää monimuotoista liikekieltä, välitöntä vuorovaikutusta yleisön kanssa, puhetta, laulua ja ääntelyä. Teokseen valikoitunut musiikki luo erilaisia tunnelmia sekä rytmittävät tanssijoiden liikettä. Musiikkina kuullaan muun muassa Kate Bushia ja White Stripesia

Seinää tuijottavat naiset
Irrottaudu arjen odotuksista ja heittäydy mielikuvitusmaailmaan

Esitykset 21.-28.8.2021

Esiintyjät Nina Viitamäki ja Satu Rekola
Valosuunnittelu Liisa Kyrönseppä
Äänisuunnittelu Johanna Storm

Esitystä ovat tukeneet Taiteen edistämiskeskus, Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Samuel Huberin taidesäätiö sekä Vantaan tanssiopisto. 

“Nojaa taaksesi, tuijota eteesi ja anna mielesi vaeltaa”

Kuva: Heidi Bergström