fbpx
KokoTeatteri , Helsinki

The Professionals – Tilaajan vastuulla

4.11. Klo 19:00

Häät tulossa. Tarvitaan ainakin iso juhlapaikka, ruokaa, astioita, rutkasti viinaa Tallinnasta, koristelut, kutsukortit, valokuvaaja… Ai niin, ja joku bändi olisi hyvä olla!

Kantaesitys: 4.11.2011

The Professionals on kuvaus siitä mitä tosielämässä voi tapahtua, kun neljä rautaista viihteen ammattilaista kohtaa toisensa tuiki tavallisessa leipätyössään, hääkeikalla. Viihdemaailman glamour ja stadionien valot tuikkivat kaukana, kun bändi vaihtaa vaatteita pienessä komerossa, poissa juhlaväen silmistä. Kaason antama sadan kappaleen biisilista sisältää helmiä Jätkän humpasta Popedaan, ja onpa keikkamyyjä tainnut luvata illalle hulvattoman possunumeronkin…

Tämä hyvin todenmukainen esitys sisältää runsaasti laadukkaita musiikkiesityksiä ja huumoria, mutta paljastaa myös sen karun arkipäiväisyyden joka ammattiviihdyttäjän työhön usein liittyy. The Professionals on sekoitus tosielämää ja ylilyöntejä, ja kun ollaan hääpaikan siivouskomerossa tämän bändin kanssa, ei näistä aineksista aina pysty sanomaan kumpi on kumpaa!
The Professionals nähdään KokoTeatterin baarissa, joten yleisöllä on lupa kostutella kurkkuaan baarin antimilla myös esityksen kuluessa.

 

Käsikirjoitus, ohjaus ja esiintyminen:
Henry Hanikka
Timo Hirvonen
Jussi Lehtonen
Severi Pyysalo