Päivitetty: 26.11.2021

 

KokoTeatterin esitystoiminta jatkuu ennallaan, mutta su 28.11. alkaen teatteriin pääsee vain koronapassia näyttämällä.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on uusimman tilannearvion perusteella päättänyt ravintolarajoitusten kiristymisestä. Koska KokoTeatterin tilassa on esitysten yhteydessä väliaikatarjoilua ja tilamme on hyväksytty anniskelualueeksi, koskee koronapassin käyttöönotto myös teatterimme tiloja. Yleisötilaisuuksien järjestäjät voivat ottaa käyttöön koronapassin ja näin mahdollistaa passin omaavien henkilöiden osallistumisen tilaisuuksiin ilman aluehallintoviraston määräämiä rajoituksia. Määräys on voimassa su 28.11. alkaen toistaiseksi.

 

KokoTeatteri ottaa käyttöön koronapassin vaihtoehtona määrätyille rajoituksille. KokoTeatterin toiminta jatkuu normaalisti ja toivotamme katsojat tervetulleeksi teatteriin turvallisuudesta ja tunnelmasta tinkimättä. Toivomme, että lataat koronapassin valmiiksi ennen teatteri- ja konserttikäyntiä. Passia edellytetään kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta katsojilta. Varauduthan myös todistamaan henkilöllisyytesi. 

 

Koronapassin käyttäminen KokoTeatterissa: 

 

 • Lataa koronapassi etukäteen Omakannasta osoitteesta kanta.fi. Tallenna/tulosta tiedosto tai ota siitä kuvakaappaus puhelimellasi. 

 • Luemme teatterilla passista nimesi, QR-koodin sekä tarkistamme henkilöllisyytesi

 • Passi tarkistetaan teatteriin saapuessasi joko teatterin alaovella tai lipuntarkastuksen yhteydessä teatterin ravintolan kassalla. 

 • Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että koronapassi ja liput ovat ladattu puhelimeen / tulostettu etukäteen. Näin vältämme ruuhkapiikin asiakaspalvelussa.

 

Koronapassin edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta koronataudista. Käyttäjä hakee passin Omakanta-palvelusta. Teatteri lukee passit THL:n virallisella lukijasovelluksella. Sovellus ei näytä järjestäjälle muita terveystietoja kuin todistuksen koronasuojasta. Mikäli kaipaat lisätietoja, suosittelemme tutustumaan Kanta-palveluun : https://www.kanta.fi/usein-kysyttya-koronapassista 

 

Mikäli sinulla ei ole koronapassia vielä voimassa, voit vaihtaa liput myöhempiin näytöksiin, toiseen esitykseen tai lahjakortiksi siirtolomakkeen avulla. Täytä lomake 2vrk ennen esitystä. Lippujen siirto edellyttää lomakkeen täyttämistä. Siirtolomake löytyy täältä: https://www.kokoteatteri.fi/lippujen-siirto-tai-peruminen

 

Päätökset rajoituksista on tehty koronaviruksen laajemman leviämisen ehkäisemiseksi, riskiryhmien suojelemiseksi ja terveydenhuollon kantokyvyn turvaamiseksi alueella.

 

KokoTeatteri on toiminut keväästä 2020 saakka osana kansallista ammattitoimijoiden joukkoa, joka laatii koko esittävän taiteen alalle alati päivittyvää kattavaa turvallisuusohjeistusta. KokoTeatteri on koko epidemian ajan kartoittanut jatkuvasti riskejä toiminnassaan ja päivittänyt turvallisuussuunnitelmaa kulloisenkin epidemiatilanteen vaatimalla perusteellisuudella. 

 

KokoTeatterin turvallisuustärpit:

 

 • KokoTeatteri on sitoutunut seuraamaan alueellista epidemiatilannetta ja toimimaan aina päivitettyjen tietojen mukaan.

 • KokoTeatterin tapahtumissa on käytössä koronapassi. 

 • Sitoudumme toiminnassamme välttämään ruuhkien ja tungosten syntymistä.

 • Noudatamme tartuntatautilain pykälässä 58 c mukaisia hygieniavaatimuksia.

 • Ohjeistamme asiakkaita ja järjestämme asiakaspaikat sekä asiakkaiden oleskelun mahdollisimman väljästi. Lisäksi tilassa on etäisyysopasteita.

 • Teatterin tiloissa on mahdollisuus käsien puhdistamiseen. Tämän lisäksi käsidesiä on tarjolla kaikille halukkaille.

 • KokoTeatterin tiloissa käytetään CovidSafe-virusteippiä.

 • Suosittelemme, että liput ostetaan ennakkoon KokoTeatterin verkkosivuilta tai Tiketin verkkokaupan kautta. Otamme teatterilla vastaan ainoastaan korttimaksuja.

 • Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä. Henkilökunta käyttää maskeja aina asioidessaan asiakkaiden kanssa samassa tilassa. Jaamme kertakäyttömaskeja niitä tarvitseville.

 • Tilassamme suoritetaan tehostettu siivous aina ennen esitystä. Kahden esityksen päivinä tilat siivotaan esitysten välissä.
   

KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin toiminnassa otetaan huomioon yleisömäärän suhteen annettuja ajantasaisia kokoontumismääräyksiä. Päivitämme turvallisuusohjeistuksiamme jatkuvasti noudattaen viranomaisten sekä alan suosituksia. Yleisesti tapahtumien ja teatterien turvallisuustietoa tarjoavat: THL, OKM sekä Suomen Teatterit

”Meillä KokoTeatterissa on ollut onni ja ilo, että yleisö todella kokee olevansa turvallisissa käsissä. Sen tärkeyttä ei voi liikaa alleviivata.” - KokoTeatterin johtaja Anna Veijalainen

​​

Tervetuloa turvallisesti KokoTeatteriin ja Koko Jazz Clubille!