fbpx

KokoTeatterin turvallisuus

KokoteatterinTurvallisuus

1.10.2020

KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin toiminnassa otetaan huomioon yleisömäärän suhteen annettuja ajantasaisia kokoontumismääräyksiä. Päivitämme turvallisuusohjeistuksiamme jatkuvasti noudattaen viranomaisten sekä alan suosituksia.

Esittävän taiteen toimijoille yhteiset korona-ajan turvallisuusohjeistukset
OKM:n ja THL:n yhteisesti valmistelemat ohjeet löytyvät täältä

Lyhyesti

  • KokoTeatteri on sitoutunut seuraamaan alueellista epidemiatilannetta ja toimimaan aina päivitettyjen tietojen mukaan.
  • Sitoudumme toiminnassamme ylläpitämään turvavälejä: olemme rajanneet yleisömäärää siten, että henkilöiden ja seurueiden välille jää vähintään 1-2m.
  • KokoTeatterin henkilökunta muistuttaa ja auttaa turvavälien pitämisessä. Tämän lisäksi tilassa on etäisyysopasteita.
  • Suosittelemme, että liput ostetaan ennakkoon Tiketin verkkokaupan kautta.
  • Otamme vastaan ainoastaan korttimaksuja.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä. Henkilökunta käyttää maskeja aina asioidessaan asiakkaiden kanssa samassa tilassa. KokoTeatterilla on myynnissä pestäviä kestomaskeja hintaan 6€/kpl.
  • Tilassamme suoritetaan tehostettu siivous aina ennen esitystä. Kahden esityksen päivinä tilat siivotaan esitysten välissä.
  • KokoTeatterin katsomo on jaettu kuuteen eri lohkoon, joka lisää entisestään tilan väljyyttä sekä turvavälejä.
Asiakaspalveluvastaava Katimari kertoo KokoTeatterin turvallisuudesta oheisella videolla.

Tilojen turvallisuus

Otamme toiminnassamme huomioon yleisömäärän suhteen annettuja ajantasaisia kokoontumismääräyksiä. Jokaiseen tapahtumaan on myynnissä vain rajoitettu määrä lippuja. KokoTeatterin tilat ovat väljät ja avarat. Jokaiselle asiakkaalle on mahdollista järjestää runsaasti henkilökohtaista tilaa. Katsomossa on erillisiä pöytäryhmiä seurueille, joiden välissä on reilusti väljyyttä.

Tapahtumien sujuvuus

OKM velvoittaa ohjeissaan, että tarvittaessa kaikkiin katsojiin on voitava saada yhteys, mikäli tartuntaketjuja ilmenisi. Tästä syystä kaikki liput pyritään myymään Tiketin palvelun kautta.
Tapahtumasta riippuen järjestämme katsojille pöytiinohjauksen ja pöytiintarjoilun. Ovet avataan normaalisti tuntia ennen esitystä. Katsojat saavat valita salista itselleen sopivat paikat. Kun esitys on päättynyt, tilasta poistutaan rauhallisesti turvavälit huomioiden.

Terveys

Paikalla olevan yleisön sekä henkilökunnan terveys on KokoTeatterille ensisijaisen tärkeää, ja siksi teatterilla noudatetaan hygieniasuosituksia äärimmäisen tarkasti.
Jos katsojalla ilmenee oireita, saa lipun vaihtaa helposti toiseen esitykseen tai konserttiin. Halutessaan katsoja voi myös vaihtaa liput lahjakorttiin, jonka voi käyttää myöhemmin sopivana ajankohtana. Myös rahat on mahdollista saada takaisin, mikäli saapuminen peruuntuu sairauden vuoksi.

Tilat ja hygienia

Tilojen puhtauteen kiinnitetään erityistä huomiota. Jokaisen oven luona on käsidesipiste. Käsidesiä löytyy myös baarista ja WC-tiloista. Käsihygieniasta huolehditaan sekä tilaan tullessa että lähtiessä. Käsienpesu on tarpeen mahdollisimman usein. Esiintyjät sekä muu henkilöstö käyttävät eri sisäänkäyntiä kuin katsojat. Kahden esityksen päivinä tilat siivotaan huolellisesti esitysten välissä.

Turvavälit

KokoTeatterin suuri lavanäyttämö mahdollistaa katsomossa olevien tuolien ja pöytien asettamisen niin, että asiakkailla on runsaasti henkilökohtaista tilaa. Turvavälejä on helppo ylläpitää sekä KokoTeatterin aulatiloissa että salin puolella. Turvaväleihin kiinnitetään erityistä huomiota kaikissa tiloissa; salin puolella, aulatiloissa sekä saniteettitiloissa. Paikalla oleva henkilökunta on ohjeistettu tarkkailemaan turvavälien toteutumista. Baariin sekä WC-tiloihin on järjestetty turvavälitarrat lattiaan, joita toivotaan noudatettavan.

Maskit

Virallista maskipakkoa ei ole, mutta suosittelemme maskien käyttöä. KokoTeatterin henkilökunta käyttää maskeja aina asioidessaan asiakkaiden kanssa samassa tilassa. KokoTeatterilla on myynnissä pestäviä kestomaskeja hintaan 6€/kpl.

Käteinen raha

Hygieniasuositusten mukaisesti käteistä rahaa ei oteta poikkeusolojen aikana vastaan. Varauduthan korttimaksamiseen.

Lue KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin laaja turvallisuusohjeistus täältä

Esittävän taiteen toimijoille yhteiset korona-ajan turvallisuusohjeistukset
OKM:n ja THL:m yhteisesti valmistelemat ohjeet löytyvät täältä

Tervetuloa turvallisesti KokoTeatteriin ja Koko Jazz Clubille!

NSFW ensi-ilta on täällä!

NSFW ensi-ilta livenä ja striiminä

23.2.2021

NSFW on mukaansatempaava komedia skandaalijournalismista, valtapeleistä, kiristyksestä sekä yksityisyydestä mediassa ja sen ulkopuolella. Näytelmä on terävä ja satiirinen musta komedia, jota on tituleerattu englantilaisen Lucy Kirkwoodin läpimurtoteokseksi. Esitys saa vihdoin ensi-iltansa KokoTeatterissa livenä ja striiminä 23.-27.3.

“Likainen peli nousee uskomattomiin ulottuvuuksiin”

Näytelmän otsikko viittaa verkkosivuston lyhenteeseen sanoista “Not safe for work”, joka varoittaa internetin pehmopornoa sisältävistä sivustoista, joiden selailusta et halua jäädä kiinni – ainakaan työpaikalla. Lucy Kirkwoodin menestysnäytelmä NSFW kertoo kahdesta lehtitoimituksesta: miestenlehdestä ja naistenlehdestä, joiden molempien päätoimittajat ovat valmiita tekemään mitä tahansa – siis ihan mitä tahansa – pitääkseen lukijansa. Likainen peli nousee uskomattomiin ulottuvuuksiin, kun toimituksessa tehdään peruuttamaton virhe, jonka jälkiä ei saada lakaistua maton alle. Vai saadaanko sittenkin? Lucy Kirkwoodin kuningasnäytelmä ei päästä liiemmin miehiä kuin naisiakaan helpolla. Naistenlehden päätoimittaja, hyytävä jääkuningatar Miranda, etsii keinoja kaihtamatta, kuinka porata ankara katse naisvartalon epäkohtiin. 

“Kylmää ja kyynistä kyytiä”

Kuten usein brittiläisissä teksteissä, myös Kirkwoodin tekstissä on näkyvissä yhteiskunnan luokkaerot. Esiin luokkaerojen lisäksi nousee vahvasti myös sukupolvien välinen kuilu. Teoksessa ei jää epäselväksi, että nuoren sukupolven maailmankuva eroaa hyvin paljon keski-ikäisten maailmasta. Teoksessa nähtävät nuoret ovat tehneet paljon töitä sen eteen, etteivät vaan lankea samoihin kompastuskiviin kuin keski-ikäiset kollegansa.

“Teoksessa käännetään väärä oikeaksi puhumalla ja manipuloimalla”

Näytelmän ohjaa KokoTeatterin johtaja Anna Veijalainen ja näyttämöllä nähdään Sesa Lehto, Sami Saikkonen, Katimari Niskala sekä Elias Salonen. Anna Veijalainen tekee näytelmän lopussa naistenlehden päätoimittaja Mirandan roolin. Sami Saikkonen puolestaan näyttelee miestenlehden päätoimittajaa Aidania. Tuplaroolin esityksessä tekee Sesa Lehto, joka esittää sekä toimittajaa Rupertia että manchesterilaista Bradshawta. Katimari Niskala nähdään Charlotten roolissa.

Tapahtumia nähdään osittain toimittajaharjoittelija Samin silmin, jota näyttelee televisiostakin tuttu Elias Salonen. Sam joutuu näytelmän pyörteissä kummankin päätoimittajan hampaisiin. Pitkään haaveena ollut toimittajan työ näyttääkin Samille todelliset kasvonsa.

Kirkwoodin teksti lyö katsojille naulat päähän nokkeluudellaan, pamahtaa lavalla ilotulitusraketin lailla ja kysyy lopulta: Kuka on luonut tämän tirkistelykulttuurin, jossa tekopyhyydellä ja teeskentelyllä ei ole rajoja?

Lucy Kirkwood: NSFW
Rahaa, seksiä ja Photoshopia

Lucy Kirkwoodin menestysnäytelmä NSFW nähdään KokoTeatterissa striiminä 23.-27.2. Striimin toimittajana toimii yhteistyökumppanimme Tiketti.

Striimatut esitykset:

Ti 23.2. klo 19
Ke 24.2. klo 19
Pe 26.2. klo 19
La 27.2. klo 19

Hinta: 12,70€

Osta liput

Lue lisää esityksestä

NSFW ensi-ilta livenä ja striiminä KokoTeatterissa 23.-27.2.
Sesa Lehto, Sami Saikkonen Kuva: Heidi Bergström

Vihdoinkin se on täällä – KokoTeatterin KokoZine-lehti

KokoZine on nyt julkaistu

21.2.2021

Tällä kertaa KokoZine jaellaan aikataulumuutoksista kertovan lisälehden kera Kallion ja Hakaniemen alueella. Upeassa lehdessämme on esitelty teemoiltaan ajankohtaisia esityksiä ja teatterin toimintaa.

Vaikka KokoTeatterin kevät 2021 on koronarajoitusten puitteissa muokattu uudestaan jo monta kertaa, on KokoZine silti lukemisen arvoinen kokonaisuus, josta löydät taiteilijahaastattelut sekä teatterin yleiset kuulumiset.

Psst: Olemme piilottaneet osaan jakelupaikkojen lehdistä rahanarvoisia yllätyksiä. Käy nappaamassa siis heti oma kappaleesi seuraavista paikoista:

Lounaskahvila Raiku , Hämeentie 1
Hakaniemen Kauppahalli, Hakaniemen torikatu 1
K-Market Kallio, Hämeentie 16
Päiväkahvibaari Teurastamo, Työpajankatu 2
Helsingin Kahvipaahtimo, Päijänteentie 29
ONDA Ruokala, Hämeentie 13

Mikäli haluat työpaikallesi tai toimipisteeseesi KokoZine -lehtiä jakeluun, voit ilmoittaa siitä meille osoitteeseen: bookings@kokoteatteri.fi .

KokoZine julkaistaan myös e-lehtenä ensi viikolla, joten kaikilla on mahdollisuus lukea julkaisu mistä ja milloin tahansa. Pysykää kuulolla.

Nautinnollisia lukuhetkiä ja onnea yllätysten metsästykseen!

Vihdoinkin se on täällä - KokoTeatterin KokoZine-lehti

Odottaessasi kevään lehden e-julkaisua, voit lukea syksyn 2020 KokoZine-lehden klikkaamalla tästä.

NSFW striimiliput ovat myynnissä nyt!

17.2.2021

NSFW on mukaansatempaava komedia skandaalijournalismista, valtapeleistä, kiristyksestä sekä yksityisyydestä mediassa ja sen ulkopuolella. NSFW striimataan helmikuussa neljä kertaa ja striimiliput ovat myynnissä nyt, joten osta omasi heti.

Mikä ihme saa älykkäät ja koulutetut ihmiset luopumaan periaatteistaan ja arvoistaan? Näytelmä on terävä ja satiirinen musta komedia, jota on tituleerattu englantilaisen Lucy Kirkwoodin läpimurtoteokseksi.

Lucy Kirkwood: NSFW
Rahaa, seksiä ja Photoshopia

Ti 23.2. klo 19
Ke 24.2. klo 19
Pe 26.2. klo 19
La 27.2. klo 19

Haluatko seurata näytelmää striiminä?

Kaikki neljä esitystä 23.-27.2. striimataan Tiketin palvelun kautta, joten voit nauttia teatteriesityksestä myös kotisohvalta käsin omalta päätelaitteeltasi. Striimiliput maksavat 12,70€.

Osta liput täältä!

Lue lisää esityksestä ja katso esityskuvat

Minidokumentti teatteriesityksen striimaamisesta.

NSFW yksityisnäytös sinulle ja seurueellesi – nyt se on mahdollista!

Haluatko oman yksityisnäytöksen?

10.2.2021

KokoTeatteri tarjoaa lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi ainutlaatuista mahdollisuutta ostaa kokonainen yksityisnäytös max. 10 hlölle. Esityspäivävaihtoehdot ovat 26.2. ja 27.2. Paikan päällä toteutamme turvallisuusmääräyksiä turvaväleistä sekä maskeista.

NSFW yksityisnäytös sinulle ja seurueellesi KokoTeatterissa. Yksityisnäytöksen hinta on 450€. Hinta sisältää sekä NSFW esityksen sekä lasilliset kuohuvaa koko seurueelle. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus järjestää rajoituksien mukainen ja turvallinen kulttuurielämys itsellesi ja ystävillesi. Yksityisesitys on lunastettava heti. Yksityistilaisuudella ei vaihto- tai palautusoikeutta. Ikäraja K16.

LUCY KIRKWOOD: NSFW
Yksityisnäytökset:
26.2. klo 19 (myyty)
27.2. klo 19


Tiedustelut ja varaukset: bookings@kokoteatteri.fi

NSFW yksityisnäytös sinulle ja seurueellesi - nyt se on mahdollista!
Oma yksityisnäytös itsellesi ja ystävillesi?

Lucy Kirkwood NSFW

NSFW on mukaansatempaava komedia skandaalijournalismista, valtapeleistä, kiristyksestä sekä yksityisyydestä mediassa ja sen ulkopuolella. Mikä ihme saa älykkäät ja koulutetut ihmiset luopumaan periaatteistaan ja arvoistaan? Näytelmä on terävä ja satiirinen musta komedia, jota on tituleerattu englantilaisen Lucy Kirkwoodin läpimurtoteokseksi.

Näytelmän otsikko viittaa verkkosivuston lyhenteeseen sanoista “Not safe for work”, joka varoittaa internetin pehmopornoa sisältävistä sivustoista, joiden selailusta et halua jäädä kiinni – ainakaan työpaikalla. Lucy Kirkwoodin menestysnäytelmä NSFW kertoo kahdesta lehtitoimituksesta: miestenlehdestä ja naistenlehdestä, joiden molempien päätoimittajat ovat valmiita tekemään mitä tahansa – siis ihan mitä tahansa – pitääkseen lukijansa. Likainen peli nousee uskomattomiin ulottuvuuksiin, kun toimituksessa tehdään peruuttamaton virhe, jonka jälkiä ei saada lakaistua maton alle. Vai saadaanko sittenkin? Lucy Kirkwoodin kuningasnäytelmä ei päästä liiemmin miehiä kuin naisiakaan helpolla. Naistenlehden päätoimittaja, hyytävä jääkuningatar Miranda, etsii keinoja kaihtamatta, kuinka porata ankara katse naisvartalon epäkohtiin.

Kirkwoodin teksti lyö katsojille naulat päähän nokkeluudellaan, pamahtaa lavalla ilotulitusraketin lailla ja kysyy lopulta: Kuka on luonut tämän tirkistelykulttuurin, jossa tekopyhyydellä ja teeskentelyllä ei ole rajoja?

Rooleissa Sesa Lehto, Katimari Niskala, Sami Saikkonen, Elias Salonen ja Anna Veijalainen
Käännös Aleksi Milonoff
Ohjaus Anna Veijalainen
Musiikki Timo Hirvonen, Jussi Lehtonen, Severi Pyysalo
Valosuunnittelu Topias Toppinen
Pukusuunnittelu Virve Balk
Valokuvat ja graafinen suunnittelu Heidi Bergström

Oikeuksia valvoo North agency
Kesto noin 1,5hSuomenkielinen kantaesitys 11.2.2021
Lue lisää esityksestä

Tartu tilaisuuteen nyt – nähdään KokoTeatterissa!

NSFW KokoTeatterissa helmikuussa sekä livenä että striiminä

NSFW ensi-ilta livenä ja striiminä

9.2.2021

Lucy Kirkwoodin menestysnäytelmä NSFW esitetään KokoTeatterissa helmikuussa 2021 erikoisjärjestelyin

NSFW tuplaensi-ilta 23.2. sekä 24.2.

Tuplaensi-iltaan 23.-24.2. paikalle KokoTeatteriin on kutsuttu rajallinen määrä median edustajia. Samaan aikaan yleisö pääsee seuraamaan esityksiä omien päätelaitteidensa ääreltä striiminä kotisohvilta käsin. Sriimin toimittajana toimii yhteistyökumppanimme Tiketti. Helmikuussa NSFW esityksiä järjestetään hybridinä (live&striimi) yhteensä neljä kertaa. Kahta jälkimmäistä esitystä tarjotaan max. 10 hlön seurueille yksityinäytöksinä. Paikan päällä toteutamme turvallisuusmääräyksiä turvaväleistä sekä maskeista. Tutustu alla olevaan aikatauluun.

Lucy Kirkwood: NSFW
Rahaa, seksiä ja Photoshopia

Ti 23.2. klo 19
Ke 24.2. klo 19
Pe 26.2. klo 19
La 27.2. klo 19

Kaikki edellä mainitut esitykset järjestetään sekä livenä että striiminä. Kahdessa ensimmäisessä esityksessä (23.-24.2.) liveyleisöön pääsevät ainoastaan median edustajat. Kahta jälkimmäistä esitystä (26.-27.2.) tarjoamme yksityisnäytöksinä max. 10 hlön seurueille. Paikan päällä toteutamme turvallisuusmääräyksiä turvaväleistä sekä maskeista. Kaikki yllä olevat esitykset striimataan Tiketin kautta, joten yleisö voi seurata esitystä myös omalta päätelaitteelta kotoa käsin. Lue alta lisätiedot.

Haluatko oman yksityisnäytöksen?

KokoTeatteri tarjoaa ainutlaatuista mahdollisuutta ostaa kokonainen yksityisnäytös 10 hlölle. Esityspäivävaihtoehdot ovat 26.2. ja 27.2. Yksityisnäytöksen hinta on 450€. Hinta sisältää sekä NSFW esityksen sekä lasilliset kuohuvaa koko seurueelle. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus järjestää rajoituksien mukainen ja turvallinen kulttuurielämys itsellesi ja ystävillesi. Yksityisesitys on lunastettava heti. Yksityistilaisuudella ei vaihto- tai palautusoikeutta. Ikäraja K16. Tiedustelut ja varaukset: bookings@kokoteatteri.fi

Haluatko seurata näytelmää striiminä?

Kaikki neljä esitystä 23.-27.2. striimataan Tiketin palvelun kautta, joten voit nauttia teatteriesityksestä myös kotisohvalta käsin omalta päätelaitteeltasi. Liput tulevat myyntiin tiistaina 16.2. Tiketin palvelussa.

Lucy Kirkwood: NSFW

Englantilaisen Lucy Kirkwoodin läpimurtoteos NSFW pamahtaa helmikuussa ilotulitusraketin lailla KokoTeatterin lavalle ja lyö katsojille naulat päähän nokkeluudellaan. Näytelmää valmistellaan täyttä häkää ohjaaja Anna Veijalaisen johdolla ja lavalla taituroi timanttinen liiga. Rooleissa nähdään Veijalaisen lisäksi Sesa Lehto, Katimari Niskala, Sami Saikkonen ja Elias Salonen.

NSFW kertoo kahdesta lehtitoimituksesta: miestenlehdestä ja naistenlehdestä, joiden molempien päätoimittajat ovat valmiita tekemään mitä tahansa – siis ihan mitä tahansa – pitääkseen lukijansa. Näytelmä on terävä ja satiirinen musta komedia, jossa likainen peli nousee uskomattomiin ulottuvuuksiin. Kuka on luonut tämän tirkistelykulttuurin, jossa tekopyhyydellä ja teeskentelyllä ei ole rajoja? Tämä näytelmä on pakko nähdä!

Lue lisää ja katso tiiserit klikkaamalla tästä

Lucy Kirkwoodin menestysnäytelmä NSFW esitetään KokoTeatterissa helmikuussa 2021.
Kuvia harjoituksista. Kuvassa Elias Salonen, Anna Veijalainen ja Sami Saikkonen. Kuvaus: Justus Mättö.
Lucy Kirkwoodin menestysnäytelmä NSFW esitetään KokoTeatterissa helmikuussa 2021 erikoisjärjestelyin. NSFW tuplaensi-ilta 23.2. sekä 24.2.
Kuvia harjoituksista. Kuvassa Elias Salonen. Kuvaus: Justus Mättö.

Koko Jazz Clubin Stream-konsertit

Varre Vartiainen KJC streamkonsertti

8.2.2021

Koko Jazz Clubin toiminta jatkuu rajoitusten aikana laadukkaiden stream-konserttien muodossa. Lippu 45 minuutin streamattuun konserttiin maksaa 6,40 € (+ palvelumaksu 1 €). Konsertit toimittaa yhteistyökumppanimme Tiketti. Konsertit ovat katseltavissa 7 päivän ajan, joten voit valita itsellesi sopivan hetken nauttia musiikista.

Koko kevään konserttisarja

Koko Jazz Club tuo parasta kotimaista jazzia kaksi kertaa viikossa kotiisi koko kevään ajan. Mukana ovat muun muassa Severi Pyysalo Trio, Mikko Pettinen Why Not, Teppo Mäkynen 3TM, Varre Vartiainen Trio, Dunkel & Rautio: Tributing Live at The Lighthouse, Holger Marjamaa Solo Piano, Timo Lassy & Teppo Mäkynen, Mikael Jacobsson Trio sekä Riitta Paakki Solo Piano. Lämpimästi tervetuloa linjoille.

Tulevat konsertit:

To 4.2. KJC Stream: Teppo Mäkynen 3TM
Ma 8.2. KJC Stream: Varre Vartiainen Trio
To 11.2. KJC Stream: Dunkel & Rautio: Tributing Live at The Lighthouse
Ma 15.2. KJC Stream: Holger Marjamaa Solo Piano
Pe 19.2. KJC Stream: Timo Lassy & Teppo Mäkynen
To 25.2. KJC Stream: Mikael Jacobsson Trio

Ohjelmisto ja aikataulut täydentyvät kevään kuluessa.

Osta lippu

Lue lisää tulevista konserteista

Kiitämme huomiostasi näinä haastavina aikoina!

Varre Vartiainen Koko Jazz Club stream-konsertti.

Rajoitukset jatkuvat 28.2.2021 asti

27.1.2021

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän asettamat yleisötilaisuuksien rajoitukset jatkuvat 28.2.2021 asti. Tämä tarkoittaa sitä, että myös KokoTeatterin esitystoiminta perutaan helmikuun ajalta ja Lucy Kirkwoodin NSFW ensi-ilta siirtyy.

Pyrimme löytämään esityksille ensisijaisesti korvaavia päiviä. Tiedotamme korvaavista esityspäivistä mahdollisimman pian. Ensisijaisena toiveenamme on, että lipun jo ostaneet/varanneet odottavat tietoa korvaavista esityspäivistä ja vaihtavat liput uuteen ajankohtaan. Tiketin kautta ostetut liput vaihdetaan/palautetaan Tiketin toimesta. KokoTeatterin kautta varatut liput vaihdetaan/perutaan KokoTeatterin toimesta. Pyydämme kärsivällisyyttä lippujen vaihto- ja palautusasioissa.

NSFW uusi ensi-iltapäivä ilmoitetaan mahdollisimman pian

NSFW ensi-iltapäivä siirtyy, ilmoitamme uudesta päivästä mahdollisimman pian. Englantilaisen Lucy Kirkwoodin läpimurtoteos NSFW pamahtaa keväällä ilotulitusraketin lailla KokoTeatterin lavalle ja lyö katsojille naulat päähän nokkeluudellaan. Näytelmää valmistellaan täyttä häkää ohjaaja Anna Veijalaisen johdolla ja lavalla taituroi timanttinen liiga. Rooleissa nähdään Veijalaisen lisäksi Sesa Lehto, Katimari Niskala, Sami Saikkonen ja Elias Salonen.

NSFW kertoo kahdesta lehtitoimituksesta: miestenlehdestä ja naistenlehdestä, joiden molempien päätoimittajat ovat valmiita tekemään mitä tahansa – siis ihan mitä tahansa – pitääkseen lukijansa. Näytelmä on terävä ja satiirinen musta komedia, jossa likainen peli nousee uskomattomiin ulottuvuuksiin. Kuka on luonut tämän tirkistelykulttuurin, jossa tekopyhyydellä ja teeskentelyllä ei ole rajoja? Tämä näytelmä on pakko nähdä!

Koko Jazz Clubin Stream-konserttisarja viihdyttää sulun aikana

Koko Jazz Clubin toiminta jatkuu rajoitusten aikana laadukkaiden streamien muodossa. Lippu 45 minuutin streamattuun konserttiin maksaa 4,90 € (+ tiketin palvelumaksu 1,50 €). Konsertit toimittaa yhteistyökumppanimme Tiketti. Konsertit ovat katseltavissa 7 päivän ajan, joten voit valita itsellesi sopivan hetken nauttia musiikista.

Vibrafonisti Severi Pyysalo trioineen konsertoi Koko Jazz Clubin streamkonsertissa alkaen 28.1. klo 19:00. Ohjelmistossa Pyysalon uusia sävellyksiä sekä kokoonpanon sovituksia mm. musikaalisävelmistä. Liput lähetykseen myy Tiketti. Konsertti on katseltavissa 7 päivän ajan.

Severi Pyysalo Trio 28.1. klo 19
Severi Pyysalo, vibrafoni
Timo Hirvonen, basso
Jussi Lehtonen, rummut

Osta lippu
Lue lisää tulevista konserteista

Odotellessa teatterin ovien avautumista, suosittelemme tutustumaan kevään ohjelmistoon klikkaamalla tästä

Kiitos kärsivällisyydestä ja yhteistyöstä näinä poikkeuksellisina aikoina. Tervetuloa upean, runsaan ja monipuolisen ohjelmistomme pariin, kun se on jälleen mahdollista.

Koko Jazz Clubin toiminta jatkuu streamien muodossa

KJC toiminta jatkuu rajoitusten aikana laadukkaiden streamien muodossa.

26.1.2021

Koko Jazz Clubin toiminta jatkuu rajoitusten aikana laadukkaiden streamien muodossa. Lippu 45 minuutin streamattuun konserttiin maksaa 4,90 € (+ tiketin palvelumaksu 1,50 €). Konsertit toimittaa yhteistyökumppanimme Tiketti. Konsertit ovat katseltavissa 7 päivän ajan, joten voit valita itsellesi sopivan hetken nauttia musiikista.

Konserttisarjan avaa Severi Pyysalo Trio

Vibrafonisti Severi Pyysalo trioineen konsertoi Koko Jazz Clubin streamkonsertissa alkaen 28.1. klo 19:00. Ohjelmistossa Pyysalon uusia sävellyksiä sekä kokoonpanon sovituksia mm. musikaalisävelmistä. Liput lähetykseen myy Tiketti. Konsertti on katseltavissa 7 päivän ajan.

Severi Pyysalo Trio 28.1. klo 19
Severi Pyysalo, vibrafoni
Timo Hirvonen, basso
Jussi Lehtonen, rummut

Osta lippu

Lue lisää tulevista konserteista

Kiitämme huomiostasi näinä haastavina aikoina!

Koko Jazz Clubin toiminta jatkuu rajoitusten aikana laadukkaiden streamien muodossa.  Lue lisää tulevista konserteista täältä.
Severi Pyysalo Trio 28.1. klo 19

NSFW ensi-ilta siirtyy

5.1.2021

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän asettamat yleisötilaisuuksien rajoitukset jatkuvat 31.1.2021 asti. Tämä tarkoittaa sitä, että myös KokoTeatterin esitystoiminta perutaan tammikuun ajalta.

Pyrimme löytämään esityksille ensisijaisesti korvaavia päiviä. Tiedotamme korvaavista esityspäivistä mahdollisimman pian. Ensisijaisena toiveenamme on, että lipun jo ostaneet/varanneet odottavat tietoa korvaavista esityspäivistä ja vaihtavat liput uuteen ajankohtaan. Tiketin kautta ostetut liput vaihdetaan/palautetaan Tiketin toimesta. KokoTeatterin kautta varatut liput vaihdetaan/perutaan KokoTeatterin toimesta. Pyydämme kärsivällisyyttä lippujen vaihto- ja palautusasioissa.

NSFW uusi ensi-ilta pidetään torstaina 11.2. klo 19

Englantilaisen Lucy Kirkwoodin läpimurtoteos NSFW pamahtaa helmikuussa ilotulitusraketin lailla KokoTeatterin lavalle ja lyö katsojille naulat päähän nokkeluudellaan. Näytelmää valmistellaan täyttä häkää ohjaaja Anna Veijalaisen johdolla ja lavalla taituroi timanttinen liiga. Rooleissa nähdään Veijalaisen lisäksi Sesa Lehto, Katimari Niskala, Sami Saikkonen ja Elias Salonen.

NSFW kertoo kahdesta lehtitoimituksesta: miestenlehdestä ja naistenlehdestä, joiden molempien päätoimittajat ovat valmiita tekemään mitä tahansa – siis ihan mitä tahansa – pitääkseen lukijansa. Näytelmä on terävä ja satiirinen musta komedia, jossa likainen peli nousee uskomattomiin ulottuvuuksiin. Kuka on luonut tämän tirkistelykulttuurin, jossa tekopyhyydellä ja teeskentelyllä ei ole rajoja? Tämä näytelmä on pakko nähdä!

Odotellessa teatterin ovien avautumista, suosittelemme tutustumaan kevään ohjelmistoon klikkaamalla tästä

Kiitos kärsivällisyydestä ja yhteistyöstä näinä poikkeuksellisina aikoina. Tervetuloa upean, runsaan ja monipuolisen ohjelmistomme pariin, kun se on jälleen mahdollista.

Kuva NSFW harjoituksista: Justus Mättö

Kevään ohjelmisto täydentyy Sarah Kanen 4.48 Psychosiksella

Moe Mustafa

22.12.2020

4.48 Psychosis on brittiläisen näytelmäkirjailijan Sarah Kanen viimeinen näytelmä, jonka hän kirjoitti taistellessaan toistuvien masennusjaksojen kanssa.

Näytelmä kertoo sukupuolesta, identiteetistä ja mielenterveysongelmista sekä kommentoi myös masennuslääkkeiden markkinoita ja myyntiä. KokoTeatterin lavalle teoksen tuo ohjaaja ja dramaturgi Moe Mustafa yhdessä upean työryhmänsä kanssa.

Masennus on levinnyt viime vuosina laajalle ympäri maailmaa ja lisääntynyt erityisen nopeasti koronavuoden 2020 aikana. Sarah Kanen modernin klassikon uusi sovitus korostaa kokemusta siitä, miten mieli ja keho vajoavat tähän sairauteen. Upea monikielinen ja monimuotoinen työryhmä koostuu äärettömän valovoimaisista ja vahvoista ammattinäyttelijöistä. Lavalla nähdään saksalainen, mutta tällä hetkellä Tampereella vaikuttava näyttelijä Rashidah Aljunied sekä helsinkiläinen Sara-Maria Heinonen. Kanen teksti on runollista ja voimakasta.

Näytelmän esityskielenä toimii suomi ja saksa. Näytelmä on tekstitetty suomeksi.

Työryhmä: Ohjaus ja dramaturgia Moe Mustafa
Esiintyjät Rashidah Aljunied, Sara-Maria Heinonen
Esityskieli: Suomi ja Saksa (tekstitetty suomeksi)

Esitykset 4.5. Klo 19 / 8.5. Klo 19 / 11.5. Klo 19 / 12.5. Klo 19 / 14.5. Klo 19

Liput tulevat myyntiin pian!
Lue lisää