fbpx

Avoimet työpaikat

Asiakaspalvelija (huom. tämä paikka on jo täytetty!)

KokoTeatteri etsii syyskaudelle asiakaspalvelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on iltapäivä- ja iltapainoitteista. Työ on mahdollista tarjota henkilölle, joka on ollut vähintään 3kk työttömänä ja oikeutettu työmarkkinatukeen.

KokoTeatteri on helsinkiläinen teatterilain ulkopuolinen ammattiteatteri. Toimintamme koostuu sekä omista taiteellisista teatterituotannoista että yhteistuotannoista ja vierailuista. Lisäksi tilaa vuokrataan seminaareihin ja yksityistilaisuuksiin. Hämeentie 3 sijaitsevassa tilassa toimii KokoTeatterin lisäksi Koko Jazz Club, jonka kanssa jaetaan muun muassa henkilökuntaa ja teknisiä resursseja.

Työ pitää sisällään esimerkiksi lipunmyyntiä, baarityöskentelyä, asiakaspalvelua ja siivousta sekä muita talon ylläpidollisia tehtäviä. Asiakaspalvelija työskentelee iltaisin KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin tapahtumissa sekä iltapäivisin alakerran lipunmyynti/kahviopisteellä. 

Arvostamme työntekijöiltämme oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta ja innokkuutta kehittää omaa työnkuvaansa. Työssä ollaan paljon tekemisissä ihmisten kanssa, paitsi asiakkaiden myös esiintyjien. Emme edellytä tehtävään aiempaa kokemusta tai koulutusta. Pääasiallinen työskentelykieli on suomi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV osoitteeseen anna@kokoteatteri.fi. Asiakaspalvelijan paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Määräaikainen työsuhde alkaa 2.8.2021 ja päättyy 31.1.2022. Palkkatukikauden jälkeen mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Hakemukset: Anna Veijalainen / anna@kokoteatteri.fi

Lisätietoja: Heidi Bergström, 0503219919 / toimisto@kokoteatteri.fi

Teknikkoja

Otamme vastaan ääni- ja valoteknikoiden avoimia työhakemuksia keikkaluonteiseen työhön KokoTeatterilla ja Koko Jazz Clubilla. Palkkio sovitaan keikkakohtaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen: toimisto@kokoteatteri.fi