fbpx

Henkilökunta

Anna Veijalainen
Teatterinjohtaja

Anna Veijalainen on KokoTeatterin teatterinjohtaja.

Anna Veijalainen vastaa teatterin toiminnasta, taloudesta ja hallinnosta. Annan käsissä on ohjelmistosuunnittelu ja hän toimii vastaavana tuottajana taiteellisen työnsä lisäksi. Taiteilijana hän toimii käsikirjoittajana, ohjaajana, näyttelijänä ja tanssijana.

Veijalainen on vuonna 2021 KokoTeatteri -yhdistys ry:n hallituksen jäsen. Veijalainen on yhdistyksen hallituksen sihteeri.

YHTEYSTIEDOT: anna(at)kokoteatteri.fi 050 590 9813

Timo Hirvonen
Koko Jazz Clubin taiteellinen johtaja

Timo Hirvonen  on Koko Jazz Clubin taiteellinen johtaja ja hän vastaa teatterin puolella teatterin omien esitysten musiikista tai toimii musiikillisena neuvonantajana. Timo Hirvonen on myös KokoTeatteri yhdistys-ry:n hallituksen jäsen 2021.

YHTEYSTIEDOT: timohirvonen1625(at)gmail.com

Heidi Bergström
Toimistovastaava

Heidi Bergström vastaa teatterin toimistosta ja lipunmyynnistä. Heidi vastaa myös teatterin graafisesta suunnittelusta, av-sisällöistä ja valokuvaamisesta sekä organisoi KokoTeatterin vuokraustoimintaa ja juhlapalveluita. Häneen voi olla yhteydessä paitsi yksityistilaisuuksista myös muista tilavaraustiedusteluista.

YHTEYSTIEDOT: heidi(at)kokoteatteri.fi, toimisto(at)kokoteatteri.fi ja 050 321 9919

Sini Salo
Viestintä- ja markkinointipäällikkö

Sini Salo työskentelee KokoTeatterin viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijana, hoitaa viestintäkumppanuuksia ja esitysten myyntiä. Sini toimii yhteyshenkilönä myös median suuntaan. Varmimmin tavoitat Sinin arkisin klo 12-16.

YHTEYSTIEDOT: sini(at)kokoteatteri.fi ja 040 610 4420

Metsälintu Pahkinen
Vierailukoordinaattori

Metsälintu Pahkinen toimii KokoTeatterin vierailukoordinaattorina 1.2.2021 alkaen. Metsiksen tavoittaa parhaiten etätyösuositusten vuoksi puhelimitse tai sähköpostilla. Metsälintu jatkaa uuden tehtävänsä lomassa myös taiteellista työtään ja suorittaa työn ohjessa opintoja.

YHTEYSTIEDOT: metsalintu(at)kokoteatteri.fi ja 045 101 4756