top of page

Antinranta & Taijonlahti: Kentauri2050

Kentauri2050 on visuaalis-kinesteettinen konsertti, joka on on inspiroitunut terveysteknologian huimasta kehityskulusta, Shakespearen kesäyön unelmasta ja Philip K Dickin dystooppisesta sci-fistä. Esitykset KokoTeatterissa 11.-12.9.2023.

Voimmeko vaikuttaa tulevaisuuteen ja olla aktiivisia toimijoita teknologian kehityskulussa? Miten? Sensoriteknologia ja algoritmit läpileikkaavat koko yhteiskuntaa ja elämän kaikkia osa-alueita. Tulevaisuuden palvelut ja tuotteet rakentuvat entistä vahvemmin algoritmien päälle ja tuottavat henkilökohtaisempia ja personoidumpia palveluja. Silti vain harva ymmärtää mistä on kyse, tai ajattelee että voisi itse olla vaikuttamassa siihen miten teknologia toimii.

Kentauri2050 on prototyyppi tulevaisuudesta. Esityksen käsikirjoituksena toimii varta vasten koostettu tulevaisuustaulukko. Kentauri2050 kutsuu helpon pelidynamiikan kautta yleisöä vaikuttamaan teoksen ääni- ja visuaaliseen maailmaan ja siten tulevaisuuteen.

Esitys on osa Esitystaiteen seuran tuotantoa
Esitystä on tukenut: Elävän muusiikin yhdistys ELMU ry, Taike ja Helsingin Kaupunki
Esityksen kesto n. 1,5h. Sisältää keskustelutilaisuuden esityksen jälkeen.

Kentauri on osa Pohjoismaiden suurinta muotoilufestivaalia Helsinki Design Weekiä, joka järjestetään 8.–17.9.2023. Lue lisää Helsinki Design Week: https://helsinkidesignweek.com

Liput ennakkoon
29,5€ / 24,5€ / 19€

Liput ovelta
32,5€ / 27,5€ / 22€

Konsepti Auri Antinranta & Iina Taijonlahti ja työryhmä
Koreografia Iina Taijonlahti
Äänisuunnittelu Auri Antinranta
Visuaalit Ilmari Pesonen
Tanssi Elina Hauta-aho
Tuotanto Sonja Korkman

Esitykset 11.9. ja 12.9. klo 19
Esityksen kesto n. 1,5h. Sisältää keskustelutilaisuuden esityksen jälkeen.

bottom of page