top of page

KOKOTEATTERI-YHDISTYS RY

Jari Perkiömäki

Hallituksen puheenjohtaja

Musiikin tohtori Jari Perkiömäki on toiminut monipuolisissa muusikon tehtävissä, pääasiassa jazzmuusikkona, mutta myös teatterimuusikkona ja teatterimusiikin tekijänä erityisesti 80- ja 90-luvuilla. Perkiömäki on toiminut vastuullisissa rooleissa useiden kulttuuritapahtumien tuotannossa sekä yhdistyksissä ja säätiöissä kotimaassa sekä kansainvälisesti.

Jazzmusiikin opetuksen lisäksi Perkiömäki on toiminut Taideyliopistossa rehtorina ja muissa johtamistehtävissä.

Kirsi Reinola

Hallituksen jäsen

Vapaa kirjoittaja, tutkija ja käsikirjoittamisen tohtoriopiskelija Aalto-yliopistossa. Reinola työskentelee tällä hetkellä Aalto Yliopiston Elokuvataiteen laitoksella Elokuva- ja televisiodramaturgin erikoistumiskoulutuksen suunnittelijana. Reinola on työskennellyt myös Teatterikeskuksen toiminnanjohtajana.

Riku Suomalainen

Hallituksen jäsen

Vuodesta 2005 lähtien toiminut tuotannollinen mainostoimisto LSB Yhtiö Oy:n johdossa ja mukana päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa, vuodesta 2008 hallituksen puheenjohtajana sekä vuodesta 2015 lähtien myös toimitusjohtajana. Työskennellyt graafisella alalla vuodesta 1976.

Sini Salo

Hallituksen ulkopuolinen sihteeri

Sini Salo on teatterin vakituinen työntekijä ja toimii hallituksen kokouksissa sihteerinä.

Jouko Salokorpi

Varapuheenjohtaja

Kulttuuritoimittaja. Työskennellyt 1990-luvulta alkaen Yleisradiossa, ensin ajankohtaisohjelmissa ja sen jälkeen kulttuuritoimituksessa televisiossa ja vähän radiossakin toimittajana, tuottajana ja ohjaajana. 1980-luvun puolivälissä Salokorpi työskenteli muun muassa Radio Cityssä.

Minna Sirnö

Hallituksen jäsen

Väitöskirjatutkija. Vuodesta 2021 alkaen Orimattilan kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja. Sirnö on toiminut vuosina 2013–2018 Taiteen edistämiskeskuksen johtajana. Sitä ennen Sirnö on toiminut muun muassa kansanedustajana, valtiovarainvaliokunnan sivistys- ja tiedejaoston jäsenenä sekä Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liiton puheenjohtajana.

Anna Veijalainen

Teatterinjohtaja / hallituksen ulkopuolinen esittelijä

Veijalainen on KokoTeatterin alkuunpanija, perustajajäsen ja pitkäaikainen johtaja vuodesta 1997 alkaen. Vuonna 2024 Veijalainen toimii johtajan työn ohessa ohjaajana. Anna Veijalainen vastaa teatterinjohtajana niin taiteesta kuin taloudesta ja hallinnosta.

Yhdistyksen jäsenet 2024

23 henkilöjäsentä, ei yhteisöjäseniä

Virve Balk
Pinja Flink
Minna-Karoliina Heino
Timo Hirvonen
Jenni Juurinen
Helena Kallio
Sanja Kangas
Jaana Kauppinen
Mia Kivinen
Wilma-Emilia Kuosa
Sesa Lehto
Cécile Orblin
Anu Palevaara
Petriikka Pohjanheimo
Helena Roivainen
Sami Saikkonen
Kai Salo
Cristal Snow
Sonja Sorvola
Inka Tiitinen
Varre Vartiainen
Anna Veijalainen
Nina Viitamäki

bottom of page