KOKOTEATTERI-YHDISTY RY

Helena Roivainen

Hallituksen puheenjohtaja

Roivainen on KokoTeatterin pitkäaikainen jäsen, joka on tehnyt lukuisiin alkuvuosien teoksiin valosuunnittelun. Roivaisen valotaidetta nähdään Koko Jazz Clubin ja KokoTeatterin Jazz Meets -esityksissä.

Sami Saikkonen

Hallituksen jäsen

Saikkonen on teatterin pitkäaikainen jäsen ja tehnyt rooleja mm. Sam Shepardin ja Sarah Kanen näytelmissä. Keväällä 2021 Sami oli mukana Lucy Kirkwoodin NSFW teoksessa.

Wilma-Emilia Kuosa

Hallituksen jäsen

Kuosa on aloittanut KokoTeatterissa lapsinäyttelijänä vuonna 2004 teoksessa Kain ja Aabel. Hän on sittemmin mm. luotsannut KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin Jazz & Dance -iltoja sekä valmistanut omia sooloteoksia, joista viimeisin Häkkiooppera nähdään KokoTeatterin syksyn ohjelmistossa.

Minna-Karoliina Heino

Hallituksen jäsen

Minna-Karoliina Heino on pitkäaikainen KokoTeatterilainen, alkaen maskeeraajan tehtävistä vuonna 2003. Heino on aiemmin toiminut myös yhdistyksen hallituksen puheenjohtajan tehtävässä.

Varre Vartiainen

Hallituksen jäsen

Varre Vartiainen on jazzmuusikko pääinstrumenttinaan kitara. Vartiainen on myös teatterin tärkeän yhteistyökumppanin Koko Jazz Iisalmi Kannatusyhdistys ry:n puheenjohtaja.

Anna Veijalainen

Teatterinjohtaja / hallituksen ulkopuolinen esittelijä ja kokousten sihteeri

Veijalainen on KokoTeatterin alkuunpanija, perustajajäsen ja pitkäaikainen johtaja vuodesta 1997 alkaen. Syksyllä 2022 Veijalainen nähdään Janoavaiset esityksessä esiintyjänä ja koreografina. Anna Veijalainen toimii teatterissa ohjaajana ja näyttelijänä sekä vastaa teatterinjohtajana niin taiteesta kuin taloudesta ja hallinnosta.

Sonja Sorvola

Hallituksen jäsen

Sorvola nähtiin viimeksi KokoTeatterin lavalla Sarah Kanen Crave esityksessä, jossa hän sekä esiintyi että vastasi ohjauksesta. Sorvolan suomentama Constellations oli KokoTeatterin 20-vuotisjuhlanäytelmä, jossa hän myös näytteli toisen pääroolin.

Yhdistyksen jäsenet 2021

22 henkilöjäsentä, ei yhteisöjäseniä

Virve Balk
Pinja Flink
Minna-Karoliina Heino
Timo Hirvonen
Johanna Hurme
Jenni Juurinen
Helena Kallio
Sanja Kangas
Mia Kivinen
Jere Kolehmainen
Wilma-Emilia Kuosa
Sesa Lehto
Kirsi Marie Liimatainen
Metsälintu Pahkinen
Minna Puolanto
Helena Roivainen
Sami Saikkonen
Sonja Sorvola
Miina Turunen
Varre Vartiainen
Anna Veijalainen
Nina Viitamäki

Sanja Kangas

Hallituksen varapuheenjohtaja

Sanja Kangas on kulkenut KokoTeatterin matkaa jo vuodesta 1999, jolloin hän oli mukana Rakas Vincent -työryhmässä. Sittemmin Kangas on tehnyt lukuisiin teatterin eri teoksiin pukusuunnittelun.

Virve Balk

Hallituksen varajäsen

Virve Balk on toiminut KokoTeatterissa niin esiintyjänä kuin pukusuunnittelijana ja pukuompelijana. Viimeisin työ teatterille oli Norminäytelmän pukusuunnittelu.