top of page

Etelärinteen Pojat - Swingin’ to Italy

Etelärinteen Pojat on lahtelainen, Anttilanmäeltä kotoisin oleva vuonna 2016 perustettu jazz- ja swingorkesteri. Orkesterin ohjelmisto sisältää monipuolisesti standardeja 1930-1960 luvuilta. Yhtye saapuu maaliskuussa ensi kertaa Helsinkiin. Konsertti KokoTeatterissa lauantaina 16.3. klo 19.

Luvassa musiikin ja tanssintäyteinen ilta!

Etelärinteen Pojat on lahtelainen, Anttilanmäeltä kotoisin oleva vuonna 2016 perustettu jazz- ja swingorkesteri. Orkesterin ohjelmisto sisältää monipuolisesti standardeja 1930-1960 luvuilta ja mm. sovituksia kansanlauluista ja ruotsalaisia jazzkappaleita. Yhtye saapuu maaliskuussa ensi kertaa Helsinkiin hieman ennen Italian kiertuettaan ilahduttamaan swing-musiikin ystäviä ja tanssijoita.

Orkesterin tyyli, kyky tulkita yleisöä ja illan tunnelmaa sekä ohjelmiston monipuolisuus luovat erinomaiset lähtökohdat hauskaan iltaan.

Osa klubin lattiatilasta varataan tanssijoiden käyttöön.

Etelärinteen Pojat toimii Anttilanmäki Swing Society –jazzkollektiivin perustajina ja ydinryhmänä ja on tämän nimikkeen alla soittanut useiden artistien kanssa eri kokoonpanoilla. Valtaosa yhtyeen jäsenistä on myös Lahti Jazz ry:n perustajajäseniä.

Etelärinteen Pojat on esiintynyt laaja-alaisesti ympäri Suomea, sekä kansainvälisesti Pietarissa Oranienbaumin Merifestivaalien pääesiintyjänä. Orkesteri voitti lahtelaisen Radio Voiman paikallisen musiikin joulukalenterikilpailun vuonna 2018 esittämällään kappaleella ”Lullaby of Birdland”.

Antti Reponen - laulu
Ilppo Eresmaa - kitara
Jussi Laherto - kontrabasso
Tuisku Marttinen - piano, harmonikka
Pekka Rekula - saksofoni
Mikko Matias Peltoniemi - rummut

La 16.3.2024 klo 19, ovet klo 18

Liput tapahtumaan ovat ennakkoon ostettuna edullisempia!
Ennakkoon 15/25e. Ovelta 18/28e.

bottom of page