top of page

Helsingin Kellariteatteri: Hävis Amanda

Tämä ei ole joulu, juhannus tahi pääsiäinen. Tämä on Helsingin Kellariteatterin työryhmälähtöinen produktio yksinäisyydestä, juhlasta ja joukkoon kuulumisesta. Esitykset KokoTeatterissa 28.-30.4.2024.

KokoTeatteri x Helsingin Kellariteatteri esittää: Hävis Amanda

“ On vappuyö, juhlayö. On vappupäivä, juhlapäivä. On Carpe Diem. “

Vuodenvaihteessa Helsingin Kellariteatteri joutui yllättäen alkaneen, mutta kauan odotetun, sähköremontin vuoksi takaisin kadulle. Perinteisesti Liisankadulla sijaitsevassa kellarissa on nähty keväällä peräti kaksi produktiota, mutta remontin alkamisajankohdasta tiedottamisen pettäessä Klitsun kevään toiminta näytti jäävän olemattomaksi. KokoTeatterin johtaja Anna Veijalainen kuuli Klitsun ahdingosta ja halusi auttaa. Näin ollen kevään ajan joka sunnuntai Klitsulaiset ovat suunnanneet askeleensa Siltavuorensalmen toiselle puolelle ja valmistelleet esitystä KokoTeatterin näyttämölle.

Tuura Aikio, Riikka Alanne, Amanda Beckely, Iida Blomqvist, Aleksi Elo, Emilia Hakkarainen, Ada Heikkilä, Essi Karjalainen, Mari Lakeus, Tinja Nerkko, Anni Porspakka, Krista Raitalahti, Sylvia Ropponen, Pihla Rättyä, Alicia Savolainen, Virpi Valkeinen & Mathias Waenerberg

Kuvat: Stella Westman
Muokkaus: Työryhmä

su 28.4. klo 19
ma 29.4. klo 19
ti 30.4. klo 20

bottom of page